Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: W810i Patch Yapmak İsteyenler Buraya haydi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Cevap: W810i Patch Yapmak İsteyenler Buraya haydi Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kafter20

8 Ağustos 2007; 13:36:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

@se-orochi

aklıma bişey geldi bide bunu denesek nasıl olur
teli. farla açsam fs nin içindeki işte tpa system falan varya onların hepsini silsem daha önce başka
bi telfondan bilgisayara attığım bu dosyaları tele kopyalasam sonrada onun main ile flaşlasam nedersiniz bide bunu deneyeyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafter20 -- 8 Ağustos 2007; 13:37:19 >

Se-Orochi

8 Ağustos 2007; 13:39:56 

quote:

Orjinalden alıntı: kafter20

@se-orochi

aklıma bişey geldi bide bunu denesek nasıl olur
teli. farla açsam fs nin içindeki işte tpa system falan varya onların hepsini silsem daha önce başka
bi telfondan bilgisayara attığım bu dosyaları tele kopyalasam sonrada onun main ile flaşlasam nedersiniz bide bunu deneyeyim mi?

olur oda açılır telefonda fs de hata olmuşsa komple yenilemek daha iidir

Copy Paste ustalarını Kınıyoruz ....

Orochi
Sony Ericsson Upgrade Master

isim Yüklemek Yükseltmek

Forever Sony Ericsson & Walkman

kafter20

8 Ağustos 2007; 17:20:53 

hocam ben teli flşalıyorum 005 sürümüne geçmenin bütün yollarını telefonda uyguladım fakat
biraz önce bişey fark ettim. XS yi ilk açıp starta basıp teli usbye bağladığımda en aşşada şöyle yzaıyor

16:16:24| DBID: db2010
16:16:24| OTP CID: 49
16:16:24| EROM CID: 49
16:16:24| EROM color: Red
16:16:24| IMEI: 35xxxxxxxxxx
16:16:24| Phone: W810
16:16:24| Operator: ›
16:16:25| CDA: › ›
16:16:25| Firmware: ›
16:16:25| EROM: n/a
16:16:25| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
16:16:25| Ready for operation!

normal bi telde yukarıdaki operator cda firmware yazılarının önü dolu oluyor benimki boş
yani tel. yazılım yüklemiyor herhalde nedersin.
birde SEUS a bağladığım zaman yazılım güncel diyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafter20 -- 8 Ağustos 2007; 20:00:07 >

erdeminanc

8 Ağustos 2007; 18:08:28 

bu cam driver ve acoustic dosylarını hafıza kartına almaya yarayan patchi yüklediğimiz zaman cam driver ve acoustici direk hafıza kartına mı atacağız yani hafıza kartına attığımız zaman cam driver yüklenmiş mi olacak?

cenk_kusje

8 Ağustos 2007; 18:23:35 

@se-orochi
kardeşim acaba şu tarih saat degişimi,ve pil göstergesinin degişimini gösteren bi resim atabilir misin?çünkü bazı arkadaşların tel açılmıyormuş.şimdi biz bi bakalım eger güzel görünüyosa senin tarif ettigin gibi yapalım şimdiden teşekkürler

Forever Trance
Msi Vr600 Notebook
Ipod Touch 16 gb 2.0.1 jb
Sennheiser Cx300
ensatech

8 Ağustos 2007; 19:30:10 

quote:

Orjinalden alıntı: erdeminanc

bu cam driver ve acoustic dosylarını hafıza kartına almaya yarayan patchi yüklediğimiz zaman cam driver ve acoustici direk hafıza kartına mı atacağız yani hafıza kartına attığımız zaman cam driver yüklenmiş mi olacak?

Mutlaka hafıza kartına alınan driver klasörünü doldurmanız lazım yoksa telefon açılmaz

The club of Walkman phones
erdeminanc

8 Ağustos 2007; 22:25:43 

doldurmamız lazım derken?

crespo61

8 Ağustos 2007; 22:46:23 

sonsuzz tşkler OROCHİ!!

Se-Orochi

9 Ağustos 2007; 6:35:19 

quote:

Orjinalden alıntı: kafter20

hocam ben teli flşalıyorum 005 sürümüne geçmenin bütün yollarını telefonda uyguladım fakat
biraz önce bişey fark ettim. XS yi ilk açıp starta basıp teli usbye bağladığımda en aşşada şöyle yzaıyor

16:16:24| DBID: db2010
16:16:24| OTP CID: 49
16:16:24| EROM CID: 49
16:16:24| EROM color: Red
16:16:24| IMEI: 35xxxxxxxxxx
16:16:24| Phone: W810
16:16:24| Operator: ›
16:16:25| CDA: › ›
16:16:25| Firmware: ›
16:16:25| EROM: n/a
16:16:25| ++++++++++++++++++++++++++++++++++
16:16:25| Ready for operation!

normal bi telde yukarıdaki operator cda firmware yazılarının önü dolu oluyor benimki boş
yani tel. yazılım yüklemiyor herhalde nedersin.
birde SEUS a bağladığım zaman yazılım güncel diyo.

bazı forumlarda Yine Sormuşsun Orayada Cevabı ekledim Aynı Şekilde

al kardeşim çaresi

1. Phone xs İle Telefonu w810_p3k_dcu.49R.ssw dosyası ile Flashla

2 .Phone xs programı ile W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49.fbn Dosyası İle
Telefonu Flasla ----Bu Dosya Fs Dosyasıdır Aşağı seçilen

3- Far managere bağlan fs Ye gir TPA Ya Gir Burda DRM klasörü Var Bunu Sil
Sonra Tpa/Preset/Custom Klasörüne Gir Custom Klasörünün İÇindeki DRM klasörü Ve Diğer Dosyaları Sil Aşağıda Verdiğim Cutsomize.xml Dosyasını Custom Klasörünün İÇine Kopyala Far manageri kapat

4 Phone Xs Programını Aç Flash Main Firmware olan Yere yani Üste W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn Dosyasını Seç telefonu Flashla 343 block sayımından Sonra telefonun Açılır

CUSTOM
http://www.speedyshare.com/506199447.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se-Orochi -- 9 Ağustos 2007; 6:36:34 >

Orochi

isim Yüklemek Yükseltmek

Se-Orochi

9 Ağustos 2007; 6:39:34 

quote:

Orjinalden alıntı: ensatech

quote:

Orjinalden alıntı: erdeminanc

Mutlaka hafıza kartına alınan driver klasörünü doldurmanız lazım yoksa telefon açılmaz

telefon açılır kardeşim açılmaz deme bilmeden akustik dosyaları olmazsa ses çıkmaz kamera driveri olmazsa kameraya girmez ama açılmama gibi bi olasılık yok
telefon 1 şekilde açılmaz custom klasörünü hafıza kartına alma patch yapıpta customize.xml atmazsan hafıza kartına 0 zaman açılmaz yapılandırma hatası verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se-Orochi -- 9 Ağustos 2007; 6:41:23 >

Orochi

isim Yüklemek Yükseltmek

saddamx

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2007; 9:35:16 

nasıl yani yaa flashlamadan yapılabiliyo mu bu nasıl atıcaz bi de hafıza kartına şu olayı bi açıklar mısınız? bari ordan yükleyelim:)

Kirk Hammet

Take A Look To The Sky Just Before You Die..!! It's The Last Time You Will...
erdeminanc

9 Ağustos 2007; 13:15:46 

quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

nasıl yani yaa flashlamadan yapılabiliyo mu bu nasıl atıcaz bi de hafıza kartına şu olayı bi açıklar mısınız? bari ordan yükleyelim:)

evet yardımcı olursanız seviniriz bi de en iyi cam driver ı buradan paylaşırsanız...

kpzlisalih

9 Ağustos 2007; 13:44:21 

öle bi patch varmı bilmiyorum ama var ise artık far managere yol gözüktü

::: w810i Benim TeLofoNum Benim MüziĞim :::

shadow006

9 Ağustos 2007; 17:09:30 

quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

........

menu.ml_to_other = far managerden yülediğiniz normal menuleri telefon belleği other/menu klasörüne atmanıza yarar
not = bu patchi yapınca extra bi menu veya orginal menu.ml dosyasını telefon belleği other/menu klasörüne atın yoksa menuye giremezsiniz

change_mp_to_other far managerden yüklediğiniz walkman skinlerini telefon belleği other/mp klasörüne alır

.......

Bu iki yamada R4DB005-patch klasörünün içinde yani 005 dosyası için. Acaba bu dosyaları 031 sürümüne yüklesek ne olur. Telefon kitlenir mi?

(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir.
Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)

E8400@3,0 || Asus P5Q Delux || 2x1Gb 1066 OCZ Reaper || Hıs ICEQ4 Turbo HD4850 || Corsair TX 600W || Samsung 320GB+500GB Sata2 || Lg Dvdrw || Geek Q51 Adsl || Philips 170x6 Lcd || Thermaltake Mozart TX ||
kpzlisalih

9 Ağustos 2007; 20:21:02 

telefon açılmaz sonra tekrar orginal mbn ile flaslarsan düzelir

::: w810i Benim TeLofoNum Benim MüziĞim :::

Se-Orochi

9 Ağustos 2007; 20:22:24 

quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

Orjinalden alıntı: Se-Orochi

........

menu.ml_to_other = far managerden yülediğiniz normal menuleri telefon belleği other/menu klasörüne atmanıza yarar
not = bu patchi yapınca extra bi menu veya orginal menu.ml dosyasını telefon belleği other/menu klasörüne atın yoksa menuye giremezsiniz

change_mp_to_other far managerden yüklediğiniz walkman skinlerini telefon belleği other/mp klasörüne alır

.......

Bu iki yamada R4DB005-patch klasörünün içinde yani 005 dosyası için. Acaba bu dosyaları 031 sürümüne yüklesek ne olur. Telefon kitlenir mi?

telefon açılmaz veya da patch hiç çalışmaz ben w800i ve k750i patchlerini kendi telefonumda deniyorum ya açılmıyor telefon yada hiç bir şey olmamış gibi çalışıyor

Orochi

isim Yüklemek Yükseltmek

dr_emreusta

9 Ağustos 2007; 22:12:38 

arkadaşlar,ben bu sistem seslerini mp3 yapma patchini yükledim,mesaj iletildi raporu sesi gitti onun yerine bipleme tarzı bişey geldi,bi de kameranın odaklama ve çekme sesi gitti.Bunu nasıl halledebilirim,buralara kendi seslerimi ekleyebilir miyim,ya da eski haline getirebilir miyim,şimdiden teşekkür ettim...

Se-Orochi

9 Ağustos 2007; 22:41:28