aklıma bişey geldi bide bunu denesek nasıl olur teli. farla açsam fs nin içindeki işte tpa system falan varya onların hepsini silsem daha önce başka bi telfondan bilgisayara attığım bu dosyaları tele kopyalasam sonrada onun main ile flaşlasam nedersiniz bide bunu deneyeyim mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafter20 -- 8 Ağustos 2007; 13:37:19 >
aklıma bişey geldi bide bunu denesek nasıl olur teli. farla açsam fs nin içindeki işte tpa system falan varya onların hepsini silsem daha önce başka bi telfondan bilgisayara attığım bu dosyaları tele kopyalasam sonrada onun main ile flaşlasam nedersiniz bide bunu deneyeyim mi?
olur oda açılır telefonda fs de hata olmuşsa komple yenilemek daha iidir
hocam ben teli flşalıyorum 005 sürümüne geçmenin bütün yollarını telefonda uyguladım fakat biraz önce bişey fark ettim. XS yi ilk açıp starta basıp teli usbye bağladığımda en aşşada şöyle yzaıyor
normal bi telde yukarıdaki operator cda firmware yazılarının önü dolu oluyor benimki boş yani tel. yazılım yüklemiyor herhalde nedersin. birde SEUS a bağladığım zaman yazılım güncel diyo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafter20 -- 8 Ağustos 2007; 20:00:07 >
bu cam driver ve acoustic dosylarını hafıza kartına almaya yarayan patchi yüklediğimiz zaman cam driver ve acoustici direk hafıza kartına mı atacağız yani hafıza kartına attığımız zaman cam driver yüklenmiş mi olacak?
@se-orochi kardeşim acaba şu tarih saat degişimi,ve pil göstergesinin degişimini gösteren bi resim atabilir misin?çünkü bazı arkadaşların tel açılmıyormuş.şimdi biz bi bakalım eger güzel görünüyosa senin tarif ettigin gibi yapalım şimdiden teşekkürler
bu cam driver ve acoustic dosylarını hafıza kartına almaya yarayan patchi yüklediğimiz zaman cam driver ve acoustici direk hafıza kartına mı atacağız yani hafıza kartına attığımız zaman cam driver yüklenmiş mi olacak?
Mutlaka hafıza kartına alınan driver klasörünü doldurmanız lazım yoksa telefon açılmaz
hocam ben teli flşalıyorum 005 sürümüne geçmenin bütün yollarını telefonda uyguladım fakat biraz önce bişey fark ettim. XS yi ilk açıp starta basıp teli usbye bağladığımda en aşşada şöyle yzaıyor
normal bi telde yukarıdaki operator cda firmware yazılarının önü dolu oluyor benimki boş yani tel. yazılım yüklemiyor herhalde nedersin. birde SEUS a bağladığım zaman yazılım güncel diyo.
bazı forumlarda Yine Sormuşsun Orayada Cevabı ekledim Aynı Şekilde
al kardeşim çaresi
1. Phone xs İle Telefonu w810_p3k_dcu.49R.ssw dosyası ile Flashla
2 .Phone xs programı ile W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49.fbn Dosyası İle Telefonu Flasla ----Bu Dosya Fs Dosyasıdır Aşağı seçilen
3- Far managere bağlan fs Ye gir TPA Ya Gir Burda DRM klasörü Var Bunu Sil Sonra Tpa/Preset/Custom Klasörüne Gir Custom Klasörünün İÇindeki DRM klasörü Ve Diğer Dosyaları Sil Aşağıda Verdiğim Cutsomize.xml Dosyasını Custom Klasörünün İÇine Kopyala Far manageri kapat
4 Phone Xs Programını Aç Flash Main Firmware olan Yere yani Üste W810_R4DB005_MAIN_GENERIC_HN_CID49.mbn Dosyasını Seç telefonu Flashla 343 block sayımından Sonra telefonun Açılır
Mutlaka hafıza kartına alınan driver klasörünü doldurmanız lazım yoksa telefon açılmaz
telefon açılır kardeşim açılmaz deme bilmeden akustik dosyaları olmazsa ses çıkmaz kamera driveri olmazsa kameraya girmez ama açılmama gibi bi olasılık yok telefon 1 şekilde açılmaz custom klasörünü hafıza kartına alma patch yapıpta customize.xml atmazsan hafıza kartına 0 zaman açılmaz yapılandırma hatası verir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se-Orochi -- 9 Ağustos 2007; 6:41:23 >
menu.ml_to_other = far managerden yülediğiniz normal menuleri telefon belleği other/menu klasörüne atmanıza yarar not = bu patchi yapınca extra bi menu veya orginal menu.ml dosyasını telefon belleği other/menu klasörüne atın yoksa menuye giremezsiniz
change_mp_to_other far managerden yüklediğiniz walkman skinlerini telefon belleği other/mp klasörüne alır
.......
Bu iki yamada R4DB005-patch klasörünün içinde yani 005 dosyası için. Acaba bu dosyaları 031 sürümüne yüklesek ne olur. Telefon kitlenir mi?
(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir. Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)
menu.ml_to_other = far managerden yülediğiniz normal menuleri telefon belleği other/menu klasörüne atmanıza yarar not = bu patchi yapınca extra bi menu veya orginal menu.ml dosyasını telefon belleği other/menu klasörüne atın yoksa menuye giremezsiniz
change_mp_to_other far managerden yüklediğiniz walkman skinlerini telefon belleği other/mp klasörüne alır
.......
Bu iki yamada R4DB005-patch klasörünün içinde yani 005 dosyası için. Acaba bu dosyaları 031 sürümüne yüklesek ne olur. Telefon kitlenir mi?
telefon açılmaz veya da patch hiç çalışmaz ben w800i ve k750i patchlerini kendi telefonumda deniyorum ya açılmıyor telefon yada hiç bir şey olmamış gibi çalışıyor
arkadaşlar,ben bu sistem seslerini mp3 yapma patchini yükledim,mesaj iletildi raporu sesi gitti onun yerine bipleme tarzı bişey geldi,bi de kameranın odaklama ve çekme sesi gitti.Bunu nasıl halledebilirim,buralara kendi seslerimi ekleyebilir miyim,ya da eski haline getirebilir miyim,şimdiden teşekkür ettim...