bnde aldım bu telden geçen hafta tamm hoş telefon özellikleride iyi ama... sesi cok az cıkıyor.! biriniz bna bu konuda yardımıc olabilir mi? sesi çok cıkıyor diye aldım ama az cıkıyo :S
ewet bu telefonu geçen hafta inceleme fıratım oldu fazla ses çıkaran telefon modeli değil malesef 6500 slide bu telefona göre çok güzel geldi...
benimde slider tuşum kırıldı,üstelik ne düşürdüm nede kullandığım bi tuş.kız arkadaşımdada aynı telefondan var oda kırıldı artı bi arkadaşımda var onunkide aynı çevremde bildiğim bütün 5610 ların slider tuşu kırıldı sağlam kalanlara saşırmak gerekiyor eninde sonunda sağlam kalanlarda kırılacaktır üzülerek söylüyorum.kesinlikle imalat hatası garantiye gönderecem ve asla parça parası ödemicem o tuş için gerekirse tüketici derneğine başvuracam böyle bişey yok ya,bütün hevesimiz yok oldu gitti telefonla ilgili kalite dedik nokia aldık.bide şimdi telefonsuz kal garantideyken
benimde slider tuşum kırıldı,üstelik ne düşürdüm nede kullandığım bi tuş.kız arkadaşımdada aynı telefondan var oda kırıldı artı bi arkadaşımda var onunkide aynı çevremde bildiğim bütün 5610 ların slider tuşu kırıldı sağlam kalanlara saşırmak gerekiyor eninde sonunda sağlam kalanlarda kırılacaktır üzülerek söylüyorum.kesinlikle imalat hatası garantiye gönderecem ve asla parça parası ödemicem o tuş için gerekirse tüketici derneğine başvuracam böyle bişey yok ya,bütün hevesimiz yok oldu gitti telefonla ilgili kalite dedik nokia aldık.bide şimdi telefonsuz kal garantideyken
Slider tuşu kırılmayan arkadaşlar ,soruyolarki bize sizinkiler nasıl kırılıyo die hayrete düşüyorlar,Asıl ben hayrete düşüyorum acaba onlarınki neden kırılmıyo çünkü bende dahil olmak üzere %98 bu telefonun slider tuşu kırılıyo nedense ,OLC bence dediğini yap tüketici derneğine başvur en azından derdimize derman olursun,Önemli olan parası diil bu süre zarfı içinde telefonsuz kalıyosun,benimki sigortalıydı 23 gün içinde geldi onuda yarım yamalak yapmışlar,uzun bir vida takmışlar kapak zor kapanıyo vede hafıza kartını görmüyordu bende geri gönderdim ve Temmuzun 1 inde 1 ay olacak ...
Selamlar Nokia 5610 kullanıcısıyım telefonumun slider tuşu hiç sebepsiz yere parçalandı ve kullanılamaz hale geldi.Aynı şekilde kız arkadaşımında telefonunun slider tuşu kırıldı ve bir diğer arkadaşımında aynı sorunu olduğunu gördüm ve konuyu araştırma gereği duydum.Bunun ürününüzle ilgili genel bir problem olduğunu anladım.
Verdiğim linki incelerseniz benim gibi birçok kullanıcının aynı sorunu yaşadığını görürsünüz.
Sorum şu olacak;
Forumdada anlaşılacağı gibi kimi servisler sorunu kullanıcı hatasına bağlamış,kimiside garanti kapsamında olduğunu kabul edip cihazları tamire almışlar,ancak parça için 1 ay bekleyen insanlar var,sizin bu yoğun talepten bu parçanın hatalı üretim olduğunu anlayıp bu parçayı stoklamanız gerekmezmiydi? yok eğer farkında bile değilseniz bu e-postamı ihbar kabul ediniz lütfen parçanız hatalıdır.Bir diğer sorum ise değişen parça kusurları giderilmiş yeni bir materyaldenmi olacak yoksa telefonumu 2 ay sonra tekrar garantiye gönderip beklemek zorundamı kalacağım?
Saygılarımla
Bu şekilde bi mail yazdım nokia danışma hattına sorun yaşayan arkadaşlarda yazarsa daha etkili olur sanıyorum
Slider tuşu kırılmayan arkadaşlar ,soruyolarki bize sizinkiler nasıl kırılıyo die hayrete düşüyorlar,Asıl ben hayrete düşüyorum acaba onlarınki neden kırılmıyo çünkü bende dahil olmak üzere %98 bu telefonun slider tuşu kırılıyo nedense ,OLC bence dediğini yap tüketici derneğine başvur en azından derdimize derman olursun,Önemli olan parası diil bu süre zarfı içinde telefonsuz kalıyosun,benimki sigortalıydı 23 gün içinde geldi onuda yarım yamalak yapmışlar,uzun bir vida takmışlar kapak zor kapanıyo vede hafıza kartını görmüyordu bende geri gönderdim ve Temmuzun 1 inde 1 ay olacak ...
+ 1000 eninde sonunda herkesinki kırılacaktır.Bizimkisi 3 ay dayanabildi.Üstelik forumdan benden önce kırılanları okudum ve daha bi özenli kullandım yinede kırıldı