Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ Sayfa: <<   < önceki  67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
taciturnn

28 Haziran 2008; 17:20:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bütün ayarlarını yükselt veya başka bir 5610 ile karşılaştır eğer sorun hala devam ederse aldığın yere başvur,derim ben.

60 HB 121
==>burak7777<==

28 Haziran 2008; 17:48:30 

quote:

Orjinalden alıntı: ScBuzZ

bnde aldım bu telden geçen hafta tamm hoş telefon özellikleride iyi ama... sesi cok az cıkıyor.! biriniz bna bu konuda yardımıc olabilir mi? sesi çok cıkıyor diye aldım ama az cıkıyo :S

ewet bu telefonu geçen hafta inceleme fıratım oldu fazla ses çıkaran telefon modeli değil malesef 6500 slide bu telefona göre çok güzel geldi...

ScBuzZ

28 Haziran 2008; 18:05:24 

quote:

Orjinalden alıntı: taciturnn

bütün ayarlarını yükselt veya başka bir 5610 ile karşılaştır eğer sorun hala devam ederse aldığın yere başvur,derim ben.

TANIDIĞIM KİMSEDE TOK Kİ OLSA KARŞILAŞTIRIRDIM ! ARTTIRMAYI DENERİM AZSONRA SAĞOL:d

***NOKİA 5610 XpressMusic
***Apple iPod NANO 8GB
taciturnn

29 Haziran 2008; 11:52:39 

o zaman bi telefoncuya git bi sor bakalım ,eğer bir anormallik varsa onlar söyler

60 HB 121
ScBuzZ

29 Haziran 2008; 12:31:10 

quote:

o zaman bi telefoncuya git bi sor bakalım ,eğer bir anormallik varsa onlar söyler

senin dedğini yaptım ayarlarını arttırdımsesi biraz arttı sağol!!:D

***Apple iPod NANO 8GB
taciturnn

29 Haziran 2008; 16:01:52 

ok

60 HB 121
olc

29 Haziran 2008; 23:04:14 

benimde slider tuşum kırıldı,üstelik ne düşürdüm nede kullandığım bi tuş.kız arkadaşımdada aynı telefondan var oda kırıldı artı bi arkadaşımda var onunkide aynı çevremde bildiğim bütün 5610 ların slider tuşu kırıldı sağlam kalanlara saşırmak gerekiyor eninde sonunda sağlam kalanlarda kırılacaktır üzülerek söylüyorum.kesinlikle imalat hatası garantiye gönderecem ve asla parça parası ödemicem o tuş için gerekirse tüketici derneğine başvuracam böyle bişey yok ya,bütün hevesimiz yok oldu gitti telefonla ilgili kalite dedik nokia aldık.bide şimdi telefonsuz kal garantideyken

taciturnn

30 Haziran 2008; 2:45:36 

quote:

Orjinalden alıntı: olc

benimde slider tuşum kırıldı,üstelik ne düşürdüm nede kullandığım bi tuş.kız arkadaşımdada aynı telefondan var oda kırıldı artı bi arkadaşımda var onunkide aynı çevremde bildiğim bütün 5610 ların slider tuşu kırıldı sağlam kalanlara saşırmak gerekiyor eninde sonunda sağlam kalanlarda kırılacaktır üzülerek söylüyorum.kesinlikle imalat hatası garantiye gönderecem ve asla parça parası ödemicem o tuş için gerekirse tüketici derneğine başvuracam böyle bişey yok ya,bütün hevesimiz yok oldu gitti telefonla ilgili kalite dedik nokia aldık.bide şimdi telefonsuz kal garantideyken

Slider tuşu kırılmayan arkadaşlar ,soruyolarki bize sizinkiler nasıl kırılıyo die hayrete düşüyorlar,Asıl ben hayrete düşüyorum acaba onlarınki neden kırılmıyo çünkü bende dahil olmak üzere %98 bu telefonun slider tuşu kırılıyo nedense ,OLC bence dediğini yap tüketici derneğine başvur en azından derdimize derman olursun,Önemli olan parası diil bu süre zarfı içinde telefonsuz kalıyosun,benimki sigortalıydı 23 gün içinde geldi onuda yarım yamalak yapmışlar,uzun bir vida takmışlar kapak zor kapanıyo vede hafıza kartını görmüyordu bende geri gönderdim ve Temmuzun 1 inde 1 ay olacak ...

60 HB 121
olc

30 Haziran 2008; 9:56:26 

Selamlar
Nokia 5610 kullanıcısıyım telefonumun slider tuşu hiç sebepsiz yere parçalandı ve kullanılamaz hale geldi.Aynı şekilde kız arkadaşımında telefonunun slider tuşu kırıldı ve bir diğer arkadaşımında aynı sorunu olduğunu gördüm ve konuyu araştırma gereği duydum.Bunun ürününüzle ilgili genel bir problem olduğunu anladım.

http://forum.donanimhaber.com/m_16347234/mpage_69/key_/tm.htm

Verdiğim linki incelerseniz benim gibi birçok kullanıcının aynı sorunu yaşadığını görürsünüz.

Sorum şu olacak;

Forumdada anlaşılacağı gibi kimi servisler sorunu kullanıcı hatasına bağlamış,kimiside garanti kapsamında olduğunu kabul edip cihazları tamire almışlar,ancak parça için 1 ay bekleyen insanlar var,sizin bu yoğun talepten bu parçanın hatalı üretim olduğunu anlayıp bu parçayı stoklamanız gerekmezmiydi? yok eğer farkında bile değilseniz bu e-postamı ihbar kabul ediniz lütfen parçanız hatalıdır.Bir diğer sorum ise değişen parça kusurları giderilmiş yeni bir materyaldenmi olacak yoksa telefonumu 2 ay sonra tekrar garantiye gönderip beklemek zorundamı kalacağım?

Saygılarımla

Bu şekilde bi mail yazdım nokia danışma hattına sorun yaşayan arkadaşlarda yazarsa daha etkili olur sanıyorum

https://www.nokiadanismahatti.com/

olc

30 Haziran 2008; 9:59:48 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: olc

Slider tuşu kırılmayan arkadaşlar ,soruyolarki bize sizinkiler nasıl kırılıyo die hayrete düşüyorlar,Asıl ben hayrete düşüyorum acaba onlarınki neden kırılmıyo çünkü bende dahil olmak üzere %98 bu telefonun slider tuşu kırılıyo nedense ,OLC bence dediğini yap tüketici derneğine başvur en azından derdimize derman olursun,Önemli olan parası diil bu süre zarfı içinde telefonsuz kalıyosun,benimki sigortalıydı 23 gün içinde geldi onuda yarım yamalak yapmışlar,uzun bir vida takmışlar kapak zor kapanıyo vede hafıza kartını görmüyordu bende geri gönderdim ve Temmuzun 1 inde 1 ay olacak ...

+ 1000 eninde sonunda herkesinki kırılacaktır.Bizimkisi 3 ay dayanabildi.Üstelik forumdan benden önce kırılanları okudum ve daha bi özenli kullandım yinede kırıldı

ScBuzZ

30 Haziran 2008; 10:03:38 

nasıl kırılıyor ya çatlıyor mu yoksa yerinden mi çıkıyor?

***Apple iPod NANO 8GB
olc

30 Haziran 2008; 11:54:16 

benimkinde dıştan bişey yok ama içerde bağlantı ayakları kırılmış o yüzden çıkıyor yerinden.oynama varsa tuşta muhtemelen içten kırılmıştır...

..duygusuz..

30 Haziran 2008; 15:00:42 

geçen gün denize gittiğimizde telefonum güneşte kaldı slider tuşum yerinden çıktı kırılma falan yok ama yerinden çıktı

gidip yaptırıcam benim telefonun sigortası vardı bakalım hemen yapıcaklar mı

bu arada yeni resimler çektim ama koysam mı koymasam mı karar veremedim artık resimlerle kimse ilgilenmio sanırım

Aşk ancak ahlakla birleştiğinde sonsuza kadar parlayacak bir mücevher kadar değerli ve kalıcı olabilir.
"Küfkedisi"

Kalbimi özgüre bıraktım...

CarMeena_ManiaC
cmert

Sisteme Gözat

30 Haziran 2008; 15:10:05 

nasıl yani tuşun boarddan lehimleri mi kopuyor
öyle ise tam bir üretim fiyaskosu ...

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
..duygusuz..

30 Haziran 2008; 16:03:19