Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: Goooogle
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^ Sayfa: <<   < önceki  66 67 [68] 69 70 71 72 73 74 75   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
murat232323

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Haziran 2008; 12:16:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: lazminator

Örnek resimLere dewam !..

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

birinci resim güzel

lazminator

16 Haziran 2008; 18:36:51 

ikincide güneş ışınLarı ısLak yaprakLardan yansıyınca yaprakların oLduğu kısım pek net çıkmadı !.. ama dere kısmı çok güzeL !..
fotoLarı çekerken hiç sir ayar yapmadım !.. hep oto fokusta çekiyorum !..

CPU - İnteL Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz 1333Mhz 4Mb / ANAKART - Asus P5KSE P35 DDR2 SES+GLAN+SATA2+16X / RAM - 2X 1 GB DDR2 667 MHz Kingston / VGA - XPERTVISION ATI HD2600XT Super 512MB 128BIT DDR3 16X /
HDD - 2X Seagate SATA2 160 GB 7200 NCQ 8MB ST3160811AS / PSU - Everest 400 Watt / KASA - Feel Hurricane I
ooouuuzzz

17 Haziran 2008; 21:51:32 

arkadaşlar benim ilk telefonum 3230 du onunda sonradan birsürü sorunuyla karşılaştım 5610 u bu hafta alıcaktım eğer bölye bir bölüm olmasaydı gerçekten çok düşündüm harbiden almayayımmı diye çünkü kullanım hatalarını kişinin kendisiyle mi alakalı yoksa gerçekten telefondan gelen sorunlarmı olduğunu merak etmiştim ama sorun üzerine sorun... umarım doğru bir karar vermişimdir 6500slide alıcam creative ep630 kulaklıkla beraber sanırım iyi olur ...
NOT:sizce yanlış mı yapıyorum???

gogle'nin kaybolan o'su
taciturnn

17 Haziran 2008; 22:24:36 

quote:

Orjinalden alıntı: ooouuuzzz

arkadaşlar benim ilk telefonum 3230 du onunda sonradan birsürü sorunuyla karşılaştım 5610 u bu hafta alıcaktım eğer bölye bir bölüm olmasaydı gerçekten çok düşündüm harbiden almayayımmı diye çünkü kullanım hatalarını kişinin kendisiyle mi alakalı yoksa gerçekten telefondan gelen sorunlarmı olduğunu merak etmiştim ama sorun üzerine sorun... umarım doğru bir karar vermişimdir 6500slide alıcam creative ep630 kulaklıkla beraber sanırım iyi olur ...
NOT:sizce yanlış mı yapıyorum???

Forum da oylama yapsan yarısından fazlası telefonla gelen sorunlar der,benim şimdiki akım olsa almazdım , ama şimdi kullanmak zorundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taciturnn -- 17 Haziran 2008; 22:22:57 >

60 HB 121
CeSuR_MaNYaK

18 Haziran 2008; 0:40:18 

EVet sonunda bende slider tusu catlayan kullanicilar kervanina katildim..Bu slider tusu cok kotu malzemeden yapilmis sanirim.fazla kullanimdan diyecem ama olmuyacak cunku teli aldigimdan beri sadece 2 kez kullandim slider tusunu.ilk tel geldiginde ne ise yariyor diye bakmistim o kadar.,baska hic kullanmadim ama benimki de catladi

+++++++++++
Choose Life
++++++++++++
CeSuR_MaNYaK

18 Haziran 2008; 0:42:39 

quote:

Orjinalden alıntı: u23

arkadaslar bu telefona uygun iyi bir jack cevirici bulan oldumu acaba???
Yaninda gelen aparat bozulmaya basladi.. Adi yapmislar heralde...
birde kullandiginiz kulaklik modellerini soylerseniz super olur..

Hem artik bu forumda telefonun sorunlarindan degilde nasıl iyi hale getirebileriz onu konusalim derim ben
saygilar

ayni soruyu bir kac mesaj yukarda bende sordum ama kimse cevap vermedi.su anki aparattan hic memnun degilim.

+++++++++++
Choose Life
++++++++++++
srknylmz

18 Haziran 2008; 0:56:11 

quote:

Orjinalden alıntı: CeSuR_MaNYaK

quote:

Orjinalden alıntı: u23

arkadaslar bu telefona uygun iyi bir jack cevirici bulan oldumu acaba???
Yaninda gelen aparat bozulmaya basladi.. Adi yapmislar heralde...
birde kullandiginiz kulaklik modellerini soylerseniz super olur..

Hem artik bu forumda telefonun sorunlarindan degilde nasıl iyi hale getirebileriz onu konusalim derim ben
saygilar

ayni soruyu bir kac mesaj yukarda bende sordum ama kimse cevap vermedi.su anki aparattan hic memnun degilim.

nokia ad-44 kumandasi var. onu kullan. ben kullaniyorum gayet guzel. ustune de bi tane guzel kulaklik taktin mi bomba gibi oluyor.
arkadasin biri de video yu hiç guzel yapamadim dior. allok video converter ile super mp4 film cevriliyor ve altyazi eklenip izleniliyor haberiniz olsun.
saygilar

ooouuuzzz

18 Haziran 2008; 10:58:47 

arkadaşlar yanlız şunu merak ettim media markt vs.. nokia nın bu telefonu dene amaçlı reyonlarına koydugu yerlerde gördüm elden ele dolaşıyor ve adamlar artık şarj bırakmamış düşünün artık siz ne kadar kurcukladıklarını ama o slide tuşu sapa sağlam üstelik gördüğüm tüm yetkililerede sordum henüz böyle bir sorunla karşılaşmadık dediler...Belkide fiyatının düşük olmasının sebepleri bunlardı kim bilir

gogle'nin kaybolan o'su
LAPTOPÇU

18 Haziran 2008; 11:42:09 

arkadaşlar benden size tavsiye 6500 slide alın 5610 aldım kamerası biraz kötü ama 6500 slide carl zeiss optik varya çok süper çekiyo

taciturnn

18 Haziran 2008; 12:16:26 

LAPTOPÇU
sen 6500 slide mi kullanıyorsun,yoksa bende 5610 nu satıp ondan almayı düşünüyorum

60 HB 121
ooouuuzzz

18 Haziran 2008; 14:26:43 

birini satın alıcaktım 5610 düşünüyordum ama 6500 slide kaydı aklım yorumlardan ötürü...
quote:

Orjinalden alıntı: taciturnn

LAPTOPÇU
sen 6500 slide mi kullanıyorsun,yoksa bende 5610 nu satıp ondan almayı düşünüyorum

gogle'nin kaybolan o'su
taciturnn

18 Haziran 2008; 15:21:28 

6500 slide kullanan arkadaşlar, dışa ses vermede 6500slide yi 5610 la karşılaştırırsak hangisi üstün çıkarır

60 HB 121
ooouuuzzz

18 Haziran 2008; 16:00:42 

tabiiki 5610 hem kulaklıkta hem dış seste daha iyi ama 6500 s. dında fotoğraf çekimindeki fark gözle görünür biçimde...
quote:

Orjinalden alıntı: taciturnn

6500 slide kullanan arkadaşlar, dışa ses vermede 6500slide yi 5610 la karşılaştırırsak hangisi üstün çıkarır

gogle'nin kaybolan o'su
lazminator

18 Haziran 2008; 21:10:31 

arkadaşLar 5610 u aLırken telefoncuda hem N73 ü hemde 6500 sLidenin kamerasını denedim !.. en iyisi 5610 dur !.. denendi test ediLdi !..
yok şunu kamerasının markası şudur yok ßudur olayı değiL ßizzat kendim test ettim !..

+ oLarak 5610 un ekran rengi 16 miLyondur diğerlerinin ki 256 ßin. TeLefonLarı eLimin üzerine tuttum diğer teLLer tenimin rengini hafif kırmızımtırak gösterirken 5610 gerçek renkLeri yansıttı !.. ßu testLer sonucu 5610 u aLdım !..

teLefonu 3 aydır kuLLanıyorum ve her gün defaLarca sLider tuşunu kuLLanırım !.. henüz hiç ßir şey oLmadı !.. maşaLLah diyeLim nazar değmesin !..

+ oLarak piyasada çok az war !.. kim görse dizaynının etkisinde kaLıp modeLini özeLLikLerini soruyor !.. yani ßir N veya diğer teLLer gißi piyasada eskimiş ßir teL değiL !.. ve ortamda iLgi odağı oLması çok hoşuma gidiyor !.. egoLarımı tatmin ediyor !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazminator -- 18 Haziran 2008; 21:13:23 >

CPU - İnteL Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz 1333Mhz 4Mb / ANAKART - Asus P5KSE P35 DDR2 SES+GLAN+SATA2+16X / RAM - 2X 1 GB DDR2 667 MHz Kingston / VGA - XPERTVISION ATI HD2600XT Super 512MB 128BIT DDR3 16X /
HDD - 2X Seagate SATA2 160 GB 7200 NCQ 8MB ST3160811AS / PSU - Everest 400 Watt / KASA - Feel Hurricane I
ooouuuzzz

19 Haziran 2008; 1:14:34