ikincide güneş ışınLarı ısLak yaprakLardan yansıyınca yaprakların oLduğu kısım pek net çıkmadı !.. ama dere kısmı çok güzeL !.. fotoLarı çekerken hiç sir ayar yapmadım !.. hep oto fokusta çekiyorum !..
arkadaşlar benim ilk telefonum 3230 du onunda sonradan birsürü sorunuyla karşılaştım 5610 u bu hafta alıcaktım eğer bölye bir bölüm olmasaydı gerçekten çok düşündüm harbiden almayayımmı diye çünkü kullanım hatalarını kişinin kendisiyle mi alakalı yoksa gerçekten telefondan gelen sorunlarmı olduğunu merak etmiştim ama sorun üzerine sorun... umarım doğru bir karar vermişimdir 6500slide alıcam creative ep630 kulaklıkla beraber sanırım iyi olur ... NOT:sizce yanlış mı yapıyorum???
arkadaşlar benim ilk telefonum 3230 du onunda sonradan birsürü sorunuyla karşılaştım 5610 u bu hafta alıcaktım eğer bölye bir bölüm olmasaydı gerçekten çok düşündüm harbiden almayayımmı diye çünkü kullanım hatalarını kişinin kendisiyle mi alakalı yoksa gerçekten telefondan gelen sorunlarmı olduğunu merak etmiştim ama sorun üzerine sorun... umarım doğru bir karar vermişimdir 6500slide alıcam creative ep630 kulaklıkla beraber sanırım iyi olur ... NOT:sizce yanlış mı yapıyorum???
Forum da oylama yapsan yarısından fazlası telefonla gelen sorunlar der,benim şimdiki akım olsa almazdım , ama şimdi kullanmak zorundayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taciturnn -- 17 Haziran 2008; 22:22:57 >
EVet sonunda bende slider tusu catlayan kullanicilar kervanina katildim..Bu slider tusu cok kotu malzemeden yapilmis sanirim.fazla kullanimdan diyecem ama olmuyacak cunku teli aldigimdan beri sadece 2 kez kullandim slider tusunu.ilk tel geldiginde ne ise yariyor diye bakmistim o kadar.,baska hic kullanmadim ama benimki de catladi
arkadaslar bu telefona uygun iyi bir jack cevirici bulan oldumu acaba??? Yaninda gelen aparat bozulmaya basladi.. Adi yapmislar heralde... birde kullandiginiz kulaklik modellerini soylerseniz super olur..
Hem artik bu forumda telefonun sorunlarindan degilde nasıl iyi hale getirebileriz onu konusalim derim ben saygilar
ayni soruyu bir kac mesaj yukarda bende sordum ama kimse cevap vermedi.su anki aparattan hic memnun degilim.
arkadaslar bu telefona uygun iyi bir jack cevirici bulan oldumu acaba??? Yaninda gelen aparat bozulmaya basladi.. Adi yapmislar heralde... birde kullandiginiz kulaklik modellerini soylerseniz super olur..
Hem artik bu forumda telefonun sorunlarindan degilde nasıl iyi hale getirebileriz onu konusalim derim ben saygilar
ayni soruyu bir kac mesaj yukarda bende sordum ama kimse cevap vermedi.su anki aparattan hic memnun degilim.
nokia ad-44 kumandasi var. onu kullan. ben kullaniyorum gayet guzel. ustune de bi tane guzel kulaklik taktin mi bomba gibi oluyor. arkadasin biri de video yu hiç guzel yapamadim dior. allok video converter ile super mp4 film cevriliyor ve altyazi eklenip izleniliyor haberiniz olsun. saygilar
arkadaşlar yanlız şunu merak ettim media markt vs.. nokia nın bu telefonu dene amaçlı reyonlarına koydugu yerlerde gördüm elden ele dolaşıyor ve adamlar artık şarj bırakmamış düşünün artık siz ne kadar kurcukladıklarını ama o slide tuşu sapa sağlam üstelik gördüğüm tüm yetkililerede sordum henüz böyle bir sorunla karşılaşmadık dediler...Belkide fiyatının düşük olmasının sebepleri bunlardı kim bilir
arkadaşLar 5610 u aLırken telefoncuda hem N73 ü hemde 6500 sLidenin kamerasını denedim !.. en iyisi 5610 dur !.. denendi test ediLdi !.. yok şunu kamerasının markası şudur yok ßudur olayı değiL ßizzat kendim test ettim !..
+ oLarak 5610 un ekran rengi 16 miLyondur diğerlerinin ki 256 ßin. TeLefonLarı eLimin üzerine tuttum diğer teLLer tenimin rengini hafif kırmızımtırak gösterirken 5610 gerçek renkLeri yansıttı !.. ßu testLer sonucu 5610 u aLdım !..
teLefonu 3 aydır kuLLanıyorum ve her gün defaLarca sLider tuşunu kuLLanırım !.. henüz hiç ßir şey oLmadı !.. maşaLLah diyeLim nazar değmesin !..
+ oLarak piyasada çok az war !.. kim görse dizaynının etkisinde kaLıp modeLini özeLLikLerini soruyor !.. yani ßir N veya diğer teLLer gißi piyasada eskimiş ßir teL değiL !.. ve ortamda iLgi odağı oLması çok hoşuma gidiyor !.. egoLarımı tatmin ediyor !..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazminator -- 18 Haziran 2008; 21:13:23 >