Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Yeni Nokia 5610^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ^^Yeni Nokia 5610^^ Sayfa: <<   < önceki  64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ooouuuzzz

2 Haziran 2008; 13:27:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

çatlayan arkadaşlar derken çatlayan tuşu kastetmiştim

gogle'nin kaybolan o'su
ibotony
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Haziran 2008; 20:21:22 

Nemesis Service Suite (NSS) Nokia Telefonların Dilini Değiştirme...

linkten NSS programini indirin.

http://www.b-phreaks.co.uk/software.htm

İlk önce bu programı pc nize kurun daha sonra

sag ustte mercek isareti var oraya tıklıyoruz

Phone info ya tıklıyoruz SCAN Yapıyoruz
telefonun imei numarası cıkması gerekiyor

daha sonra FLASH ı tıklıyoruz ve tekrar SCAN yapıyoruz
burda telefonuzun CODE numarasını verecek

buraya kadar olan bolum telefonu okutma idi simdi tekrardan PHONE INFO ya tıklıyoruz PRODUCT CODE olan bolume telefonunuzun rengine gore belirlenen turkce product codu giriyor ve ENABLE kutucugunu isaretliyoruz ve WRITE basıyoruz

burdan sonra tekrar flash bolumunu acıp scan yaptıgınızda telefonun eski kodunun değiştiğini göreceksiniz hepsi bukadar.Asagida Nokia 5610 icin turkce dil kodlari telefon rengine gore yaziyor.

nokia 5610 türkçe product numaraları :
0553994 04.20 EURO_C_TURKEY, Latin, Warrior_Blue
0553986 04.20 EURO_C_TURKEY, Latin, Sakura_Red
0552217 04.20 EURO_C_TURKEY, Latin, Sakura_Red
0552286 04.20 EURO_C_TURKEY, Latin, Warrior_Blue

SONRA

http://up2.2com.at/99786686-NokiaSof...erSetup_en.rar

verdigim linkten Nokia software Updater'i pc nize kurun,ve programin verdigi yonlendirme dogrultusunda telefon icin cikan en son yazilimi yukleyin.onceden dil kodunu degistirdigimiz icin yeni yuklenecek yazilimda telefon turkce olacaktir.kolay gelsin.anlatimda karmasik gorunsede inanin cok basit.

taciturnn

2 Haziran 2008; 22:25:43 

ibotony
TEŞEKKÜRLER

60 HB 121
srknylmz

2 Haziran 2008; 23:27:08 

quote:

Orjinalden alıntı: ooouuuzzz

arkadaşlar bazı soruların cevapsız kaldığını görüyorum telefonu daha almadığım için tam olarak bende yorum yapamıyorum ama artık neredeyse tüm sorunlarını bildiğimiz 5610 için birşeyler yapalım evet sorunları var ama bunları nası giderebiliriz örneğin çatlayan xpressmusic tuşunu ele alalım çatlayan arkadaşlar herhalde çatlamalarına az da olsa bi mana katabilmişlerdir,acaba ne yaparsak çatlatmayız vb...
ben ve muhtemelen benim gibi bir sürü kişi telefon için bilgi almak için yazılarınızı okumuş yorum yapmıştır
vazgeçmeye sebep aramak için değil...şimdi tecrübeli 5610 kullanıcılarına bırakıyorum sözü

sorularina bir 5610 kullanicisi olarak cevap vermeye calisayim. birinci olarak version 6.60 ile butun yazilimsal sorunlar gitmis gibi gorunuyor. reset atma kapagi acinca gec ses gelmesi video da cizirti rds calismamasi gibi. yani yeni yazilimdan sonra hataya rastlamadim. belki de bana denk gelmedi. bilemiyorum orasini. youtube gelmis dior bazi arkadaslar. youtube uygulama deil sadece yer imi. yani hic bir onemi yok.
catlayan tusa gelince. benimki normal kullanimla catlamadi. yastigimin altina koydugum icin bir gun yastigin ustune kolumla yaslaninca oldu. beni cok rahatsiz etmiyor. yani tus dagilmadi. basit bi catlak. pek belli olmuyor ve buyumuyor da. ama bu kadar kolay catlamasi hos deil tabi. su an benim icin kullanmasi gayet hos bi hale geldi(yeni yazilim sayesinde). sorunsuz 5610 lar diger arkadaslara da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srknylmz -- 2 Haziran 2008; 23:26:32 >

taciturnn

2 Haziran 2008; 23:42:54 

srknylmz
Basit bir çatlak diyip geçme çünkü o zamanla cebe gir çık dahada kötü oluyo,bende yastık altına koyuyordum ve şimdi slider tuşu kullanılamaz hale geldi bende servise gönderdim,sende bir an önce dahada kötü olmadan sevrise gönder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taciturnn -- 2 Haziran 2008; 23:41:46 >

60 HB 121
srknylmz

3 Haziran 2008; 0:16:41 

quote:

Orjinalden alıntı: taciturnn

srknylmz
Basit bir çatlak diyip geçme çünkü o zamanla cebe gir çık dahada kötü oluyo,bende yastık altına koyuyordum ve şimdi slider tuşu kullanılamaz hale geldi bende servise gönderdim,sende bir an önce dahada kötü olmadan sevrise gönder

telefonu ben almadim. hediye geldi. şimdi baktim garanti belgesine. galiba paralel ithalat. garip bi servis yeri var. şimdi ben onlara versem teli git gel 2 aya alamam geri. catlak diye gider. geldiğinde hepten parçapüskül olur. telpa ya da kvk olsa neyse. hepten catlarsa veririm kvk ya yaparlar. parasi neyse veririz artık.

ibotony
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Haziran 2008; 0:19:50 

ricalar taciturnn.yardimim olduysa sevindim..evet versiyon 6.60'a update ettikten sonra acikcasi bende sorun gormuyorum telefonda.ama basindan beri yazilim beklemek,yok o derdi var,su eksik demek,Nokia gibi telefona,hele helede su zamanda bukadar eksiklik ve hasarla piyasa surulmesi de ayip bence.
birde milletin yorumlarini okudukca korkar oldum su slider tusundan valla.elim titreyerek gidiyo.yani elimden geldigince temiz kullaniyorum telefonu,o slider tusuna gelince hafifce sag sol yapiyosun yetiyo,belki bazi arkadaslar bastiriyordur falan bilmiyorum.insallah olmaz ama sadece cepe gir cikla bisey olur diye korkuyorum.bak onca yasattigi sorun yetmiyor gibi bide korktuyor lol
neyse karizmasi yeter diyelim..herkes gule gule kullansin..
srknylmz

3 Haziran 2008; 0:28:23 

quote:

Orjinalden alıntı: ibotony

ricalar taciturnn.yardimim olduysa sevindim..evet versiyon 6.60'a update ettikten sonra acikcasi bende sorun gormuyorum telefonda.ama basindan beri yazilim beklemek,yok o derdi var,su eksik demek,Nokia gibi telefona,hele helede su zamanda bukadar eksiklik ve hasarla piyasa surulmesi de ayip bence.
birde milletin yorumlarini okudukca korkar oldum su slider tusundan valla.elim titreyerek gidiyo.yani elimden geldigince temiz kullaniyorum telefonu,o slider tusuna gelince hafifce sag sol yapiyosun yetiyo,belki bazi arkadaslar bastiriyordur falan bilmiyorum.insallah olmaz ama sadece cepe gir cikla bisey olur diye korkuyorum.bak onca yasattigi sorun yetmiyor gibi bide korktuyor lol

slider tusunun kendisi catlamiyor. hani sağında ve solundaki kısımlar yok mu sağa cektiginde dayandigi kısım. orasi catliyor. içe dogru. yani slider ı kullanmakla alakası yok onun. uzerine hiçbişekilde baskı gelmemeli. yani cebinde telefon mesela. otobuste giderken biri sana surtunerek gecse bile catlayacak sanki

OoShEvAoO

3 Haziran 2008; 0:39:38 

6.60 gerçekten güzel oldu. Slider tuşunda bnde şu ana kadar (2 aydır) bir sorun yok =) yalnız arada bir müzik çalara girdiğimde reset atıyor çok nadir o biraz canımı sıktı ama o da son 2 gündür başıma gelmedi tel. yavaş yavaş güzelleşmeye başladı^^

http://www.super teklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=90ad4e63-657d-4a36-a605-3a6d147331ee
taciturnn

3 Haziran 2008; 11:48:38 

quote:

Orjinalden alıntı: srknylmz

quote:

srknylmz

telefonu ben almadim. hediye geldi. şimdi baktim garanti belgesine. galiba paralel ithalat. garip bi servis yeri var. şimdi ben onlara versem teli git gel 2 aya alamam geri. catlak diye gider. geldiğinde hepten parçapüskül olur. telpa ya da kvk olsa neyse. hepten catlarsa veririm kvk ya yaparlar. parasi neyse veririz artık.

o servis neyse bi ara bakalım ne diyolar sende ona göre davranırsın,birde 30 iş günü içinde servisten gelmezse yenisini vermek zorundalar.

60 HB 121
taciturnn

3 Haziran 2008; 11:53:42 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ibotony

slider tusunun kendisi catlamiyor. hani sağında ve solundaki kısımlar yok mu sağa cektiginde dayandigi kısım. orasi catliyor. içe dogru. yani slider ı kullanmakla alakası yok onun. uzerine hiçbişekilde baskı gelmemeli. yani cebinde telefon mesela. otobuste giderken biri sana surtunerek gecse bile catlayacak sanki

Walla bilmiyorum öle yada böyle çatladı benimki ,şimdi servisten gelsin şeffaf klıf alıcam o zman slider tuşuna hiç bişe olmas.Umarım

60 HB 121
srknylmz

3 Haziran 2008; 15:27:51 

servisi aradim adamlar kasada meydana gelen hasarlarin kullanici hatasi oldugunu ve ucrete tabi olarak hizmet verileceğini soylediler. arastirma yaptim slider tusunun orijinali 20-30 ytl arasinda bulunabiliyor. taş çatlasın 40 ytl ye yenisini taktırtabilir paralel ithalat olan arkadaslar.

taciturnn

3 Haziran 2008; 16:28:00 

quote:

servisi aradim adamlar kasada meydana gelen hasarlarin kullanici hatasi oldugunu ve ucrete tabi olarak hizmet verileceğini soylediler. arastirma yaptim slider tusunun orijinali 20-30 ytl arasinda bulunabiliyor. taş çatlasın 40 ytl ye yenisini taktırtabilir paralel ithalat olan arkadaslar.

ben telefonu alırken sigortalatmıştım vede çok iyi oldu şimdi serviste ve gelmesini bekliyorum,keşke sende sigorta yaptırsaydın extra para ödemezdin.çalınma,kırılma,suya düşmesi vb. durumlarda yapıyolar..

60 HB 121
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

3 Haziran 2008; 17:07:25 

Phone Arena'dan inceleme geldi;

http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-5610-XpressMusic-Review-review-r_1952.html

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
..duygusuz..

3 Haziran 2008; 18:15:04 

quote:

quote:

ben telefonu alırken sigortalatmıştım vede çok iyi oldu şimdi serviste ve gelmesini bekliyorum,keşke sende sigorta yaptırsaydın extra para ödemezdin.çalınma,kırılma,suya düşmesi vb. durumlarda yapıyolar..

bende yaptırdım sigortayı sabotaja karşı bile sigortalı telefonum

telefon alacak olanlar sigortasını yaptırsın önemli bi konu:)

bu arada ben yeni yazılımı yüklemedim ve bakınca zor iş gibi gözüküyo nokia mağazalarına mı gitmeliyim??

Aşk ancak ahlakla birleştiğinde sonsuza kadar parlayacak bir mücevher kadar değerli ve kalıcı olabilir.
"Küfkedisi"

Kalbimi özgüre bıraktım...

CarMeena_ManiaC
taciturnn