|
Dark Energy -> Cevap: GLACIAL POWER PSU HAKKINDA YARDIM?? (18 Kasım 2008; 17:43:29)
|
quote:
Orjinalden alıntı: X-GeN quote:
Orjinalden alıntı: Leone_510 Yaw denyonun biri çıkıyor 550watts beyaz seri olanlar sorunluymuş diyor milletin aklında kuşku bırakıyor...Alıpta kullandınız mı[sm=zuhaha.gif] boş boş atıp tutuyosunuz. Cihaz sessiz 45C ye kadar fanı çalışmıyor , 4850- 8800gt -x1950xt full oc'li sistemde kullandım sorunsuzca çalışmaktadır. yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum. Zaten incelemelerde gerçek değerini vermektedir, şuan mavide satılıyor. Bi ara dfs de vardı ama bugün sordum stokta yok dediler... 45 dereceye kadar nasıl fan çalışmıyormuş? Asıl sen atıyorsun biraz [sm=ok.gif] Arkadaşın attığı falan yok gerçektende belli bir dereceye kadar fan çalışmıyor. PCLabs sitesinin Glacial Power 550 Watt incelemesinden bir bölüm veriyorum ; GlacialPower'ın iddialı olduğu noktalardan birisi de sessizlik ve termal yönetimi. Güç kaynağının termal yönetimi, güç kaynağının sıcaklığına göre 8cm'lik fanının hızını ayarlıyor. Sistemi ilk başlattığınızda güç kaynağının fanının dönmediğini göreceksiniz. Ortam sıcaklığı 35 C derece olduğu sürece, %30 yüke ulaştıktan sonra fan yaklaşık 1500 devir ile dönemeye başlıyor. Buda link http://www.pclabs.com.tr/2007/06/22/glacialpower-550w-guc-kaynagi-incelemesi/
|
|
|
|