Samsung'un yeni MP3 çaları U3, farklı renk seçenekleri ve kullanım kolaylığıyla mobil müzik cihazları içinde yeni bir alternatif oluşturuyor
Samsung'un yeni MP3 çaları U3, 22.8 gram ağırlığı ve 11mm inceliğiyle zarif bir tasarım sunuyor. Beyaz, siyah, pembe, yeşil ve mavi renk seçenekleri sunan U3, 1GB, 2GB ve 4GB'lık hafıza seçeneklerine de sahip. Ekstra bir program ya da kablo gerektirmeden sadece USB kablosu kullanarak müzik dosyalarını yükleyebilmenize imkan tanıyor. Dört satır OLED LCD ekranı bulunan U3, 15 saatlik pil ömrüne sahip.
Genel Bilgiler: Bellek Kapasitesi: 1 GB / 2 GB / 4 GB Renk Seçeneği: Beyaz Yeşil Pembe Mavi Siyah Ekran Tipi: 4 Satır OLED LCD Güç Kaynağı: Şarj Edilebilir Pil Pil Ömrü (Saat): 15 Saat Şarj Olma Süresi: 1,5 Saat veya PC USB Yoluyla Bağlantılar: USB 2,0 / USB 1,1 Boyut (mm): 25,4 x 80,0 x 11,0 mm Ağırlık: 22.8 g Müzik: MP3 / WMA / OGG Vorbis / ASF (audio) Ses Efekti: 12 Preset + 2 Kullanıcı EQ Ses Kaydı: 3 Seviye (32 / 64 / 128 kbps) Aksesuar: Kulaklık / Kulaklık Kablo FM Radyo : Var 12 kanallı RDS destekli
(Alıntıdır)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-wrecks -- 13 Ekim 2007; 16:09:25 >
evet bu cihaz u2 nin bir üst modeli.5 satır oled ekranı ve 15 saat pil süresi hiç fena değil.Birde radyo var sanırım bu alette.Ancak dnse 3d ses sistemi var mı eğer yoksa samsunga yakışmaz.
tabıkı samsung dıgıtal plazalarda:D 2 gb:139ytl 1 gb 99 ytl ben sıyahını aldım cok delı bıse..
�Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.� M. Kemal ATATURK
kardeş verdigin link başka bir siteye cıkıyor , farkında mısın ? ...neyse konu u3...biraz araştırdım bu aleti.tam olarak kafamda yeri belirlenmedi.yani yapılan yorumlar tutarsız gibi geldi.kimi sesini mükemmel bulmuş.kimi orta diyor.kimi denemiş: iriverden,ipoddan,creativeden daha iyi yazmış(?)...Good Gear Guide den 5/5 almış:fiyatına gore mukemmel diyor...ayrıca aletin 20 mw cıkısı var.yalnız tr de radyo yok
ben samsungun bi modelini dinlemiştim bi ara arkadaşta..gerek kulaklıkları olsun gerekte ses çıkış gücü olsun muhteşemdi.. creativelerden ve sonylerden çok daha iyi..
kardeş verdigin link başka bir siteye cıkıyor , farkında mısın ? ...neyse konu u3...biraz araştırdım bu aleti.tam olarak kafamda yeri belirlenmedi.yani yapılan yorumlar tutarsız gibi geldi.kimi sesini mükemmel bulmuş.kimi orta diyor.kimi denemiş: iriverden,ipoddan,creativeden daha iyi yazmış(?)...Good Gear Guide den 5/5 almış:fiyatına gore mukemmel diyor...ayrıca aletin 20 mw cıkısı var.yalnız tr de radyo yok
aaa. hakkaten ya neyse düzelltim
bu arada radyo; yazılımda yapılan değişikliklerle kazandırılabiliyor olmalı.Bu konularda bilgim yok fakat sanırım bu olaya firmwire deniliyor.Çünkü cihazın yurtdışındaki modellerinde radyo bulunuyor.Yani radyonun donanımsal olarak bulunması gerekiyor.Peki neden mi böyle bir işleme gerek duyuluyor.TRT bandrolü yüzünden ortaya çıkan yüksek vergiler firmaları bu tür yollara zorluyorda ondan.Radyo konusunda benim hala bir umudum var
bende ürünü aldım herkesin aksine ses kalitesinin cok da müthiş olmadıgını düşünüyorum ama genel itibariyle güzel bir ürün boyutları olsun tasarımı olsun oldukça hoş şimdi tek problemimiz yurtdısında var görülen türkiyede olmayan fm radyo desteği eğer o da olursa bence bu senenin fiyat/performans ürünü olacak cünkü diger markalı ürünlerde bu fiyata bu özellik bence yok.
cihazın güzel bi incelemesi.. yanlız ingilizce.. radyosu ve farklı renk seçenekleri varmış ama ne yazıkki Türkiyede ben göremedim farklı bi renk ve radyolusunu.. ayrıca menüde gezerken play/pause yapılamıyormuş.. 10 üzerinden 8.6 almış;)
arkadaşlar ben aldım bu cihazı mükemmel bişey ses kalitesi acaip dnse 3 de var yalnız bi sorunu var sadece bilgisayardan şarj oluyor buna bi çare bulunursa sevinirim,ayrıca ürün ilk açıldğında ingilizce ama options tan türkçe yapabiliyorsunuz yani türkçe menü var.şiddetle tavsiye ederim ,ayrntı isteyenler msn de ekleyip konuşabilir...
bu arada radyo; yazılımda yapılan değişikliklerle kazandırılabiliyor olmalı.Bu konularda bilgim yok fakat sanırım bu olaya firmwire deniliyor.Çünkü cihazın yurtdışındaki modellerinde radyo bulunuyor.Yani radyonun donanımsal olarak bulunması gerekiyor.Peki neden mi böyle bir işleme gerek duyuluyor.TRT bandrolü yüzünden ortaya çıkan yüksek vergiler firmaları bu tür yollara zorluyorda ondan.Radyo konusunda benim hala bir umudum var
arkadaşlar öncelikle radyo donanımsal destek gerektiriyor.firmware i yükleyemiyorsunuz.program, "yanlış firmware" hatası veriyor.yani radyo entegresi konmamış.zaten koyulsa adam bu kadar ucuza satarken radyo özelliği yüklenebilir der bi yerlerde.birde U3ün tam olarak elli beş farklı modeli üretilmiş bulunmakta. referans olarak samsungun global download sitesinde arama yapabilirsiniz.dolayısıyla radyolu radyosuz diye ayrı ayrı modelleri var...