Şimdi Ara

## Asus'dan Su Soğutmalı Radeon HD 2900XT Aquatank ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
14.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ## Asus'dan Su Soğutmalı Radeon HD 2900XT Aquatank ##

AMD-ATi'nin yeni nesil DirectX 10 destekli ekran kartı ailesinin en performanslı temsilcisi olan Radeon HD 2900XT modeli yaklaşık 2,5 aydır piyasada olmasına rağmen üretici firmalar nedense hala özelleştirişmiş modeller konusunda ciddi adım atmış değiller diyecektik ki Asus yeni modeli ile bu durumu değiştirecek gibi gözüküyor.

Donanım dünyasının lider isimlerinden biri olan Tayvan merkezli Asus hazırladığı yeni modeli EAH2900XT AquaTank/G/HTVDI/512M son derece önmeli bir adım atıyor. Zira bilindiği gibi AMD-ATi'nin Radeon HD 2900XT modelinin ciddia anlamda eleştri aldığı iki temel nokta bulunuyordu,

- Yüksek güç tüketimi ve paralelinde ortaya çıkan ısınma sorunları

Asus hazırladığı Radeon HD 2900XT temelli yeni ekran kartı ile en azından ısı sorunlarını çözecek gibi görünüyor. Zira firma kullandığı özel soğutma ünitesi ile hem grafik işlemciyi hemde bellekleri kontrol altında tutabiliyor. Firmanın yaptığı açıklamaya göre kullanılan su soğutma üntesi kartı standart soğutmaya göre ortalama 10 derece daha iyi soğutabiliyor. Tabi Asus EAH2900XT AquaTank/G/HTVDI/512M'nin en dikkat çeken noktalarından bir diğeri ise zengin kutu içeriği. Radeon HD 2900XT serisi ile birlikte verilen ve Half Life 2: Episode Two, Team Fortress 2 ve Portal oyunlarını kapsayan Blac Box paketinin yanı sıra Asus kutu içeriğine S .T.A.L.K.E.R: Shadows of Chernobyl ve RACE™ THE WTCC oyunlarını da eklemiş.

Donanım Haber'e özel görseller eşliğinde kartın su soğutma sistemi ve teknik özelliklerine ait detaylara aşağıda yer alan tablolardan ulaşabilirsiniz.

• Fiyatını Duymak İStemiyorummm
  • çok şekil bi soğutma olmuş.2900xt yi keser mi bilinmez...
  • x2900xt alana yanında beko no-frost buzdolabı hediye..ARTIII buna elektrik ve psu yetmez...
  • pc'de şu sulu işlere bir türlü alışamadım.ekran kartına su işlemciye su barajlarda su kalmamış
    biz pc'yi su ile soğutuyoruz başımıza taş yağacak.
    haber için teşekkürler.
  • İnanılmaz olmuş.Şu var tabi Asus oldumu marka 12381724871287371878712423 dolar eklerler isim varya tabi
  • görüntü müthiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekten olaganustu gorunuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::ExtremE::

çok şekil bi soğutma olmuş.2900xt yi keser mi bilinmez...

• İşte mühendislik bu.....
    Hem estetik , hem işlevsel..
  • çok havalı kart
  • yani keşke şunun fiyatı 8800 gtx kadar olsa içim gitti valla, bende hava soğutma 25cm yan fanlı tt armor var ben bu cihazı kullanabilirmiyim acaba
  • ya bunları geforceye neden yapmıyolar

ama harbi süper olmuşşş

evin bi köşesine koysan ses sistemi sancaklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanke -- 31 Temmuz 2007; 17:34:17 >
  • tek kelime ile mühteşem bir iş çıkarmış asus ama ben her zaman söylediğim sözü söyleyeceğim ben bu kartların elektrik tüketimlerini azaltmadıkları sürece ben bu kartı ve buna benzer kartlar almayı düşünmüyorum elimde tagan600w güç kaynağı var yani her şekilde kardırır bu kartları benim sistem ama ben lmayı kesinlikle düşünmuyorum çünkü hem aile ekonomisine zarar hem türk ekonomisine zarar hemde yakında 65nm grafik işlemvcler çıkacak dişye duydum fx57 den belki onların elektrik oranları daha düşük olur yoksa ekran kartımı sırf oyun için güncellemeyi hiç düşünmüyorum ve ben unu dünyanın en zengin adamı da olsam yine aynı şekilde yapardım saygılarımla
  • Asus......başka söze gerek var mı?....
  • Asus gibi büyük üreticiler demek gerçekten HD2900xt'nin geleceğine güveniyor ki bu tip yüksek maliyetli versiyonlar piyasaya çıkartıyorlar.Sapphire de bildiğim kadarı ile Toxic serisi yolda.
  • Bunları üreten mühendisler neden sadece hız için uğraşırlar ki? Dünyamızın en büyük sorunlarından birisi enerji tüketimi ama bu adamlar oyun manyakları için yüksek enerji tüketen donanımlar yapmaktan geri kalmıyorlar. Yapın, her zaman daha iyisini yapın ama geleceğimizi de düşünün. Yapılan işler sadece bu günü kurtarmasın,herşey para değil çünkü!!!...

Saygılarımla
  • İşte budur yaaaa
  • Estetik, detaylı ve bi o kadar da gereksiz olmuş, high end bütçelere..
  • Muazzam bir görüntüsü var ancak ben yine de silencer soğutmayı tercih ederdim. Fiyatı hakkında yorum yapmıyorum sizlere bırakıyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.