ARKADAŞLAR İŞYERİNDE KULLANMAK İÇİN TELSİZ TELEFON ALACAĞIM. 5 KATLI BİR BİNADAYIZ. BU BİNA İÇİNDE ÇEKECEK BİR TELSİZ TELEFON LAZIM. ŞU ANDA HOŞUMA GİDEN SIEMENS GIGASET S450 TELSİZ TELEFON VAR.
ŞARJI VE ÇEKİMİ İYİ OLACAK
BİLDİĞİNİ-DUYDUĞUNUZ-GÖRDÜĞÜNÜZ VEYA KULLANDIĞINIZ BAŞKA TELSİZ TELEFON VARSA TAVSİYELERİNİZ BEKLİYORUM....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 31 Temmuz 2007; 13:12:28 >
aklıma şu takılıyor 50m kapalı derken mesela 1 kattaki odadan 5. kattaki odaya çok rahat bir görüşme imkanı varmı???
Elbette denemeden yorum yapmak yanlış olur ama aldığınız telefon çekmezse iade edersiniz.Kapalı alan derken kastedilen doğru.Yani büyük ihtimal çekiş net olur
.TaneR.
Uzaklaştırılmış 100 gün cezanın 69 günü kaldı.
yanlış hatırlamıyorsam tüm telsiz telefonlar kapalı alanda 50 açık alanda 300 metre çekim alanına sahiptir. ama marka olarak siemensin markalarını şiddetle öneririm
Kapalı alandan kasıt kesinlikle senin sorduğun gibi katlar arası mesafe değil,kat arasındaki kalın betonarme sinyali zayıflatır, 1.kattan 5.kat ile çok zor görüşürsün ve bu olabilirse de sadece Siemens ile olur.Benzer konularda hep aynı şeyi ısrarla yazıyorum,alınabilecek tek DECT telefon Siemenstir, sakın diğer markaların (panasonic ve philips de dahil) süslü püslü görünüşlerine kanmayın.Siemens işini iyi yapar,çok iyi çeker ve çok dayanıklıdır (kullanmaya başlayınca anlayacaksın,nerede kullanırsan kullan mutlaka bir yerlerden düşecek ve bu travmaları bir tek Siemens atlatacak). Ayrıca diğerlerinin hemen hemen tamamı (lisanslı olarak bile olsa) Made in China... Siemens: Made in Germany.... Bu bile tercih için tek başına yeter
Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
Kapalı alandan kasıt kesinlikle senin sorduğun gibi katlar arası mesafe değil,kat arasındaki kalın betonarme sinyali zayıflatır, 1.kattan 5.kat ile çok zor görüşürsün ve bu olabilirse de sadece Siemens ile olur.Benzer konularda hep aynı şeyi ısrarla yazıyorum,alınabilecek tek DECT telefon Siemenstir, sakın diğer markaların (panasonic ve philips de dahil) süslü püslü görünüşlerine kanmayın.Siemens işini iyi yapar,çok iyi çeker ve çok dayanıklıdır (kullanmaya başlayınca anlayacaksın,nerede kullanırsan kullan mutlaka bir yerlerden düşecek ve bu travmaları bir tek Siemens atlatacak). Ayrıca diğerlerinin hemen hemen tamamı (lisanslı olarak bile olsa) Made in China... Siemens: Made in Germany.... Bu bile tercih için tek başına yeter
karelin bitane vardı. ufak bi anteni var o 5 katta net çekiyordu. ama pili zayıfladı başka pil taktık olmadı. şimdi yeni bitane düşünüyorum. sen kesin konuşmuşun siemens iyi diye. bende bitanede panasonic var 1 kat yukarı çıktınmı sinyal gidiyor. eğer siemensde öyle ise hiç gerek yok.
karelin bitane vardı. ufak bi anteni var o 5 katta net çekiyordu. ama pili zayıfladı başka pil taktık olmadı. şimdi yeni bitane düşünüyorum. sen kesin konuşmuşun siemens iyi diye. bende bitanede panasonic var 1 kat yukarı çıktınmı sinyal gidiyor. eğer siemensde öyle ise hiç gerek yok.
Eğer bulunduğun binada karel 5 kat çekiyorsa Siemens 7-8 katı rahat çeker, çünkü karel çine noname ürettirip marka basar ve dectleri çok kalitesizdir. Ancak şu da var 50/300 aynı zamanda yasal sınır ve üreticiler buna uymak zorundalar (çok daha fazla çeken Senao diye bir telefon vardır ve yasak olduğu için kaçak satılır), karelin telefonu üretim standartlarına pek uymadığı için menzili olması gerekenden yüksek olabilir, EĞER BÖYLEYSE bu sana 10-15 yıl sonra kanser olarak geri dönecektir.AMAN DİKKAT
Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk