Merhaba. Bugün HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi almak için gittiğim Samsung bayiinde cihazın türkçe altyazı desteği olmadığını duyduğumda çok üzüldüm. İnanmadığım için satışçı arkadaş birebir cihazda bunu gösterdi. inanın kahroldum. Ancak yaklaşık 1,5 ay içerisinde yeni bir yazılım ile bu sorunun çözüleceğini belirtti. Fakat cihazda USB girişi olduğu için acaba buradan DivX leri okutabilirmiyiz ve altyazılarda sorun yaşanır mı? Bunu deneyen arkadaşım varmı? Bu sorun yüzünden cihazı almaktan vazgeçtim ama aklım bu cihazda kaldı. Eğer USB den sorunsuz olarak DivX okuyup türkçe altyazılarıda okuyorsa kesin alacağım.
Ayrıca elimdeki Westen Digital 80GB taşınabilir HDD uygunmudur?
Yardımlarınızı rica ediyorum.
Tşk.
profilodaki darty de portable 120 gb.lık wd. harddiskimi taktım. ve sonuç tam bir hüsrandı. öğrendiğim kadarıyla wd. 500 gb.lık garici güç kaynaklı hd.leri fat32 formatındaysa okur diye duydum ama deneme şansım olmadı. usb'den 2 gb.ta kadar destekliyor sanırım bende aynı ürünü aldım. fakat siparişi iptal ettim bence sende kompak bir ürün arayışına gir derim
amfisi, dvd player'ı ve hoparlörler farklı olsun ayrıca bu üründe upscale özelliği yok bilgin olsun.
HP Pavilion dv6651et Intel® Core™ 2 Duo islemci T7500 2,20 GHz, 2048 MB 667 MHZ Ram , 250 GB HDD, NVIDIA® GeForce™ 8400M GS, 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen, HDMI, Windows Vista Home Premium
Dostum bilgi için teşekkür ederim. Üründe zaten HDMI çıkış var. Upscale gereklimi?
quote:
Orjinalden alıntı: masum0813
profilodaki darty de portable 120 gb.lık wd. harddiskimi taktım. ve sonuç tam bir hüsrandı. öğrendiğim kadarıyla wd. 500 gb.lık garici güç kaynaklı hd.leri fat32 formatındaysa okur diye duydum ama deneme şansım olmadı. usb'den 2 gb.ta kadar destekliyor sanırım bende aynı ürünü aldım. fakat siparişi iptal ettim bence sende kompak bir ürün arayışına gir derim
amfisi, dvd player'ı ve hoparlörler farklı olsun ayrıca bu üründe upscale özelliği yok bilgin olsun.
bahsettiğiniz sistemden bende var gayet memnunum... ancak bazı problemleri yok değil (vcd okuyamaması ve altyazı sorunu) çok fırsatım olmadığı için servise götüremedim ama serviste bu programların yüklendiği ve her iki probleminde ortadan kalktığı söyleniyor. denedikten sonra buraya yazarım...
arkadaşlar bende aldım bu ürünü herseyiyle mükemmel fakat altyazıların türkçe karakterlerini okuyamaması en buyuk sorunu. servise yarın telefon edicem ve gerekirse yazılım yukleticem sonucu buraya yazarım
arkadaşlar bende aldım bu ürünü herseyiyle mükemmel fakat altyazıların türkçe karakterlerini okuyamaması en buyuk sorunu. servise yarın telefon edicem ve gerekirse yazılım yukleticem sonucu buraya yazarım
ne oldu arayıp halledebildin mi ben samsung Sc-ht855 sistemiyle bu sistem arasında takılıp kaldım bilmiyorum hangisini alacagımı ?
arkadaslar bu sorunu halledebilen var mı ? 0.99 firmware de yukle bende ama turkce altyazı hala okuyamıyor. Bu arada alet harici hdd leri calıstırıyor bilginize
piyasada upscale özelliği olan dvd playera sahip ev sinema sistemi varmı ki???
quote:
Orjinalden alıntı: masum0813
Elimde Samdung HD870 dvd player var ,dvd filmlerde alt yazi sorunu olacağini zannetmiyorum, fakat divx filmlerde türkçe karakterlerde alt yazi sorunu var onu biliyorum.
Benim SamsungHD 870 DVD playerim simdiye kadar dvd formatli filmleri oynatmakta ( kopya veya orjinal) herhangi bir sorunla karşılaşmadı. Tabi ne kadar farki var sistemdeki dvd playerin onu bilemem. Ama emin olmak istiyorsaniz elinizdeki filmlerde birkaçını alacaginiz yere götürüp denemek içinizin rahat olmasi açısından kesin çözümdür.
Ama kesinlikle Divx film izliyorsaniz tavsiye etmem. Çunku altyazi problemi sizi rahatsiz edecektir. Bildigim kadariyla da bir firmware çıkmadi bu konu ile ilgili.