Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hdblack35

30 Temmuz 2007; 22:12:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba.
Bugün HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi almak için gittiğim Samsung bayiinde cihazın türkçe altyazı desteği olmadığını duyduğumda çok üzüldüm. İnanmadığım için satışçı arkadaş birebir cihazda bunu gösterdi. inanın kahroldum. Ancak yaklaşık 1,5 ay içerisinde yeni bir yazılım ile bu sorunun çözüleceğini belirtti.
Fakat cihazda USB girişi olduğu için acaba buradan DivX leri okutabilirmiyiz ve altyazılarda sorun yaşanır mı?
Bunu deneyen arkadaşım varmı?
Bu sorun yüzünden cihazı almaktan vazgeçtim ama aklım bu cihazda kaldı. Eğer USB den sorunsuz olarak DivX okuyup türkçe altyazılarıda okuyorsa kesin alacağım.

Ayrıca elimdeki Westen Digital 80GB taşınabilir HDD uygunmudur?

Yardımlarınızı rica ediyorum.

Tşk.

XBOX360 NTSC-U + Samsung LE40S81B LCD TV + Sony PSP +
HP GB955EA 8510P Notebook + Nokia N91 + iPhone 16GB + Crysis + Crysis Warhead (Orjinal)

masum0813

30 Temmuz 2007; 22:50:17 

profilodaki darty de portable 120 gb.lık wd. harddiskimi taktım. ve sonuç tam bir hüsrandı. öğrendiğim kadarıyla wd. 500 gb.lık garici güç kaynaklı hd.leri fat32 formatındaysa okur diye duydum ama deneme şansım olmadı. usb'den 2 gb.ta kadar destekliyor sanırım bende aynı ürünü aldım. fakat siparişi iptal ettim bence sende kompak bir ürün arayışına gir derim

amfisi, dvd player'ı ve hoparlörler farklı olsun ayrıca bu üründe upscale özelliği yok
bilgin olsun.

mASUm

HP Pavilion dv6651et Intel® Core™ 2 Duo islemci T7500 2,20 GHz, 2048 MB 667 MHZ Ram , 250 GB HDD, NVIDIA® GeForce™ 8400M GS, 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen, HDMI, Windows Vista Home Premium
hdblack35

31 Temmuz 2007; 0:04:13 

Dostum bilgi için teşekkür ederim.
Üründe zaten HDMI çıkış var. Upscale gereklimi?

quote:

Orjinalden alıntı: masum0813

profilodaki darty de portable 120 gb.lık wd. harddiskimi taktım. ve sonuç tam bir hüsrandı. öğrendiğim kadarıyla wd. 500 gb.lık garici güç kaynaklı hd.leri fat32 formatındaysa okur diye duydum ama deneme şansım olmadı. usb'den 2 gb.ta kadar destekliyor sanırım bende aynı ürünü aldım. fakat siparişi iptal ettim bence sende kompak bir ürün arayışına gir derim

amfisi, dvd player'ı ve hoparlörler farklı olsun ayrıca bu üründe upscale özelliği yok
bilgin olsun.

XBOX360 NTSC-U + Samsung LE40S81B LCD TV + Sony PSP +
HP GB955EA 8510P Notebook + Nokia N91 + iPhone 16GB + Crysis + Crysis Warhead (Orjinal)

yasimboo

16 Ağustos 2007; 23:26:34 

bende bu urunu dusunuyodum gerci daha cok dvd oynatmayi planliyodum ama yazilanlar kafami karistirdi
RLuckyStrikeR

Sisteme Gözat

3 Eylül 2007; 14:47:46 

Bu Alet bilgisayara bağlanır mı? onu sorucam ses kalitesinde bi artma yada azalma olur mu üstünde bir optik bir hdmi ses çıkışı var.

Ürünü dün inceledim ses kalitesi gerçekten harika ama tek korkum bilgisayara bağlanınca ses kalitesi düşer mi??????

Bir soru daha bu arada logitec z5500 mü yoksa SAMSUNG HT-THX25 mu tercih etmeliyim

Ekteki dosya (1)

T_N_T_35

Sisteme Gözat

3 Eylül 2007; 20:40:38 

bahsettiğiniz sistemden bende var gayet memnunum...
ancak bazı problemleri yok değil (vcd okuyamaması ve altyazı sorunu) çok fırsatım olmadığı için servise götüremedim ama serviste bu programların yüklendiği ve her iki probleminde ortadan kalktığı söyleniyor. denedikten sonra buraya yazarım...

GEÇİCİ BİR DÖVMESİN ŞEKLİNİ ÇİZDİ TANRI TOPRAKLARA, VAKTİ GELİNCE KAZMA KÜREKLE SİLİNECEKSİN...
tam35bora

22 Ekim 2007; 21:59:55 

arkadaşlar bende aldım bu ürünü herseyiyle mükemmel fakat altyazıların türkçe karakterlerini okuyamaması en buyuk sorunu. servise yarın telefon edicem ve gerekirse yazılım yukleticem sonucu buraya yazarım

kakaLaenT

29 Ekim 2007; 23:01:15 

quote:

Orjinalden alıntı: tam35bora

arkadaşlar bende aldım bu ürünü herseyiyle mükemmel fakat altyazıların türkçe karakterlerini okuyamaması en buyuk sorunu. servise yarın telefon edicem ve gerekirse yazılım yukleticem sonucu buraya yazarım

ne oldu arayıp halledebildin mi ben samsung Sc-ht855 sistemiyle bu sistem arasında takılıp kaldım bilmiyorum hangisini alacagımı ?

Everyone knows one place !!!
yasimboo

12 Kasım 2007; 14:14:23 

arkadaslar bu sorunu halledebilen var mı ?
0.99 firmware de yukle bende ama turkce altyazı hala okuyamıyor.
Bu arada alet harici hdd leri calıstırıyor bilginize
marvin

13 Kasım 2007; 8:48:16 

piyasada upscale özelliği olan dvd playera sahip ev sinema sistemi varmı ki???

quote:

Orjinalden alıntı: masum0813

bilgin olsun.

Alayına İsyan Ölümüne Göztepe
engineer_06

28 Mart 2008; 13:08:20 

ben de bugün vatan bilgisayarda kampanya varmis, bu urunu aldim, altyazi sorunu tüm dvd'lerde oluyor mu, bu sorunu nasil halledecegiz?

Omer76

28 Mart 2008; 13:15:37 

Elimde Samdung HD870 dvd player var ,dvd filmlerde alt yazi sorunu olacağini zannetmiyorum, fakat divx filmlerde türkçe karakterlerde alt yazi sorunu var onu biliyorum.

Samsung LCD 32R81b , Samsung HD870 DVD player, ONKYO TX-SR606, KLIPSCH RF-62,KLIPSCH RC-52, Hp compaq nx7010
engineer_06

28 Mart 2008; 13:27:32 

dvd filmlerde veya kopya dvd filmlerde bir sorun yaratmıyor degil mi omer76?

Omer76

28 Mart 2008; 14:25:48 

Benim SamsungHD 870 DVD playerim simdiye kadar dvd formatli filmleri oynatmakta ( kopya veya orjinal) herhangi bir sorunla karşılaşmadı. Tabi ne kadar farki var sistemdeki dvd playerin onu bilemem. Ama emin olmak istiyorsaniz elinizdeki filmlerde birkaçını alacaginiz yere götürüp denemek içinizin rahat olmasi açısından kesin çözümdür.

Ama kesinlikle Divx film izliyorsaniz tavsiye etmem. Çunku altyazi problemi sizi rahatsiz edecektir. Bildigim kadariyla da bir firmware çıkmadi bu konu ile ilgili.

Samsung LCD 32R81b , Samsung HD870 DVD player, ONKYO TX-SR606, KLIPSCH RF-62,KLIPSCH RC-52, Hp compaq nx7010
<