Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri

hdblack35 -> Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (30 Temmuz 2007; 22:12:16)

Merhaba.
Bugün HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi almak için gittiğim Samsung bayiinde cihazın türkçe altyazı desteği olmadığını duyduğumda çok üzüldüm. İnanmadığım için satışçı arkadaş birebir cihazda bunu gösterdi. inanın kahroldum. Ancak yaklaşık 1,5 ay içerisinde yeni bir yazılım ile bu sorunun çözüleceğini belirtti.
Fakat cihazda USB girişi olduğu için acaba buradan DivX leri okutabilirmiyiz ve altyazılarda sorun yaşanır mı?
Bunu deneyen arkadaşım varmı?
Bu sorun yüzünden cihazı almaktan vazgeçtim ama aklım bu cihazda kaldı. Eğer USB den sorunsuz olarak DivX okuyup türkçe altyazılarıda okuyorsa kesin alacağım.

Ayrıca elimdeki Westen Digital 80GB taşınabilir HDD uygunmudur?

Yardımlarınızı rica ediyorum.

Tşk.

masum0813 -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (30 Temmuz 2007; 22:50:17)

profilodaki darty de portable 120 gb.lık wd. harddiskimi taktım. ve sonuç tam bir hüsrandı. öğrendiğim kadarıyla wd. 500 gb.lık garici güç kaynaklı hd.leri fat32 formatındaysa okur diye duydum ama deneme şansım olmadı. usb'den 2 gb.ta kadar destekliyor sanırım bende aynı ürünü aldım. fakat siparişi iptal ettim bence sende kompak bir ürün arayışına gir derim

amfisi, dvd player'ı ve hoparlörler farklı olsun ayrıca bu üründe upscale özelliği yok
bilgin olsun.
[:o][sm=s18.gif][sm=s20.gif]

hdblack35 -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (31 Temmuz 2007; 0:04:13)

Dostum bilgi için teşekkür ederim.
Üründe zaten HDMI çıkış var. Upscale gereklimi?

quote:

Orjinalden alıntı: masum0813

profilodaki darty de portable 120 gb.lık wd. harddiskimi taktım. ve sonuç tam bir hüsrandı. öğrendiğim kadarıyla wd. 500 gb.lık garici güç kaynaklı hd.leri fat32 formatındaysa okur diye duydum ama deneme şansım olmadı. usb'den 2 gb.ta kadar destekliyor sanırım bende aynı ürünü aldım. fakat siparişi iptal ettim bence sende kompak bir ürün arayışına gir derim

amfisi, dvd player'ı ve hoparlörler farklı olsun ayrıca bu üründe upscale özelliği yok
bilgin olsun.

yasimboo -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (16 Ağustos 2007; 23:26:34)

bende bu urunu dusunuyodum gerci daha cok dvd oynatmayi planliyodum ama yazilanlar kafami karistirdi

RLuckyStrikeR -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (3 Eylül 2007; 14:47:46)

Bu Alet bilgisayara bağlanır mı? onu sorucam ses kalitesinde bi artma yada azalma olur mu üstünde bir optik bir hdmi ses çıkışı var.

Ürünü dün inceledim ses kalitesi gerçekten harika ama tek korkum bilgisayara bağlanınca ses kalitesi düşer mi??????

Bir soru daha bu arada logitec z5500 mü yoksa SAMSUNG HT-THX25 mu tercih etmeliyim

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/236609/932E1800E8DD4DE8A4431918CB7DF540.jpg[/image]

T_N_T_35 -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (3 Eylül 2007; 20:40:38)

bahsettiğiniz sistemden bende var gayet memnunum...
ancak bazı problemleri yok değil (vcd okuyamaması ve altyazı sorunu) çok fırsatım olmadığı için servise götüremedim ama serviste bu programların yüklendiği ve her iki probleminde ortadan kalktığı söyleniyor. denedikten sonra buraya yazarım...

tam35bora -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (22 Ekim 2007; 21:59:55)

arkadaşlar bende aldım bu ürünü herseyiyle mükemmel fakat altyazıların türkçe karakterlerini okuyamaması en buyuk sorunu. servise yarın telefon edicem ve gerekirse yazılım yukleticem sonucu buraya yazarım

kakaLaenT -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (29 Ekim 2007; 23:01:15)

quote:

Orjinalden alıntı: tam35bora

arkadaşlar bende aldım bu ürünü herseyiyle mükemmel fakat altyazıların türkçe karakterlerini okuyamaması en buyuk sorunu. servise yarın telefon edicem ve gerekirse yazılım yukleticem sonucu buraya yazarım

ne oldu arayıp halledebildin mi ben samsung Sc-ht855 sistemiyle bu sistem arasında takılıp kaldım bilmiyorum hangisini alacagımı ?

yasimboo -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (12 Kasım 2007; 14:14:23)

arkadaslar bu sorunu halledebilen var mı ?
0.99 firmware de yukle bende ama turkce altyazı hala okuyamıyor.
Bu arada alet harici hdd leri calıstırıyor bilginize

marvin -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (13 Kasım 2007; 8:48:16)

piyasada upscale özelliği olan dvd playera sahip ev sinema sistemi varmı ki???

quote:

Orjinalden alıntı: masum0813

bilgin olsun.

engineer_06 -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (28 Mart 2008; 13:08:20)

ben de bugün vatan bilgisayarda kampanya varmis, bu urunu aldim, altyazi sorunu tüm dvd'lerde oluyor mu, bu sorunu nasil halledecegiz?

Omer76 -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (28 Mart 2008; 13:15:37)

Elimde Samdung HD870 dvd player var ,dvd filmlerde alt yazi sorunu olacağini zannetmiyorum, fakat divx filmlerde türkçe karakterlerde alt yazi sorunu var onu biliyorum.

engineer_06 -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (28 Mart 2008; 13:27:32)

dvd filmlerde veya kopya dvd filmlerde bir sorun yaratmıyor degil mi omer76?

Omer76 -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (28 Mart 2008; 14:25:48)

Benim SamsungHD 870 DVD playerim simdiye kadar dvd formatli filmleri oynatmakta ( kopya veya orjinal) herhangi bir sorunla karşılaşmadı. Tabi ne kadar farki var sistemdeki dvd playerin onu bilemem. Ama emin olmak istiyorsaniz elinizdeki filmlerde birkaçını alacaginiz yere götürüp denemek içinizin rahat olmasi açısından kesin çözümdür.

Ama kesinlikle Divx film izliyorsaniz tavsiye etmem. Çunku altyazi problemi sizi rahatsiz edecektir. Bildigim kadariyla da bir firmware çıkmadi bu konu ile ilgili.

engineer_06 -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (28 Mart 2008; 16:23:31)

tesekkurler, divx izlemeyi dusunmuyorum, yarin denerim artik filmleri, iyi gunler...

yesevi_i -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (28 Mart 2008; 21:33:06)

Başka şeyi düşünme Z-5500 ben kullanıyorum.
Yanına birde LG 298 HDMI, USB, optical çıkış. 10 üzerinden 11
USB den 2.5" hdd ler fat32 de çalışır. alt yazı türkçe karakter sorunu yaşamıyorsun.
Daha fazla düşünme.
Hatta Bimeks te kampanya var. Bir bak derim

quote:

Orjinalden alıntı: RLuckyStrikeR

Bu Alet bilgisayara bağlanır mı? onu sorucam ses kalitesinde bi artma yada azalma olur mu üstünde bir optik bir hdmi ses çıkışı var.

Ürünü dün inceledim ses kalitesi gerçekten harika ama tek korkum bilgisayara bağlanınca ses kalitesi düşer mi??????

Bir soru daha bu arada logitec z5500 mü yoksa SAMSUNG HT-THX25 mu tercih etmeliyim

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/236609/932E1800E8DD4DE8A4431918CB7DF540.jpg[/image]

engineer_06 -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (8 Nisan 2008; 11:55:47)

merhaba, altyazi sorununu halleden arkadas var mi?

mertalemdar -> Cevap: Samsung HT-THX25 Dijital Ev Sinema Sistemi Türkçe Altyazı Sorunu (16 Nisan 2008; 23:30:37)

Merhaba Arkadaşlar, 2 gün önce HT-TX500 aldım muhteşem bir alet herşey harika ama... TÜRKÇE KARAKTER sorununu Divx filimlerde bende yaşıyorum. Bir çaresi varmı sizce?

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.3125