Yaw Arkladaşlar Abiler Lütfen Yardım Edin Yaw.Bu Sitenin Hayranıyım. Size Bi Sorum Olacak.
1-Bilgisayara Kaç Fan Takılır Ve Nereye Takılır. 2-Bilgisayara Işık Nasıl Takabilirim.(neon olabilir)Bilgisayar Kapandığında Oda Kapanıcak. 3-Bilgisayara Pencere Nasıl Takılır Ve Pencere Nerden Bulabilirim(plastik) 4-Cama Fan Nasıl Takarım..
Lütfen Yardım Edin Ne olur.Bunları Bilirsem Yani Öğrenirsem Size Minnetar Kalıcam Bu Siteden Ayrılmamaya çalışıcam neolurrr YARDIMLARINIZ iÇİN Şimdiden Tşkler
bu kadar yalvarmana gerek yok biraz araştırırsan ressimli şekilde bu uygulamaların nasıl yapıldığını görebilrisin neon olayına kafayı takmışsın galiba neon'u bilgisayarlar için olan özel neonlardan alacaksın hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama kadıköy yazıcı oğlu iş hanında var montajı çok kolay psu'nun molex(cdrom ve hdd güç kablosu) bağlayacaksın neonlar zaten çift taraflı bant ile yapışıyor fiyatları 15-25ytl arası
vatan vb. bilgisayarcılarda o dediğin neonlardan bulabilirsin bu arada yazıcıoğlu ist kadıköyde plastik dediğin şey ise plexi reklamcılarda var çok pahalı birşey değil fan takma işine gelince kasandaki deliklere göre 80 92 veya 120 mmfan takabilirsin istersen kendin istediğin ölçüde delip istediğin kadar takarsın kolay gelsin...
valla kendı bıldıklerımden yola cıkarsam parcaları bulman kolay onun dısında zor olan elişçiliği + elınden gereken alet yoksa kasanın sonu hurdalık ola bılır bılgıne :)
arkadaşım modda yapılacak ana şeyler bell, boya, plexy, neon ve ışıklı fanlar,...
gerisi el becerisine girer we hastalık yapar,bende yaklaşık 4-5 kasa modladım kesmedi kasa yapımına başladm
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~