Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
Selam arkadaşlar . . . Sitede FT ile ilgili konular var, fakat bu konular ya eski yada bilgiler eksik... Bir arkadaşında FT ile ilgili soru sorması, rehberde bu konu bulunmaması beni bu konuyu açmaya itti.
Vereceğim bilgilerin bazıları bana ait, bazıları alıntıdır. FT ikiye ayrılır... Bunlar 46-59 ve 60-80 Leveller arasındadır.
``Temple 1 [Level 60-80 Arası ] Göreve Level 60-80 arası karakterler girebilir. Görev her gün saat ; 15:00, 22:00, 05:00 arasında gerçekleşir. Serverlar arası saat farkı yoktur. Maradon ''Leadith'' adlı NPC'den giriş yapılır, giriş ücreti olarak 100 k alınır. Temple başlamadan 5 dakika önceden uyarı yapılır.
``Temple 2 [ 46-59 ] Göreve en az 46 en fazla 59 level karakterler girebilir. Görev her gün saat ; 04:00, 09:00, 21:00 arasında gerçekleşir. Serverlar arası saat farkı yoktur. Maradon ''Leadith'' adlı NPC'den giriş yapılır, ücret talep edilmez. Temple başlamadan 5 dakika önce uyarı yapılır.
Forgotten Özellikleri ;
Sadece 32 Kişi ßu Göreve Girebilir.
Ft'de İçerdeyken Coin Veya İtem Kazanmazsınız.Sadece Exp. Kazanırsınız.
Ft. İçerisindeyken /Town Komutuyla Yada Oyundan Çıkarak Moradona Tekrar Dönebilirsiniz.
30 Dk Süre Sınırı Vardır.30-33 dk civarı İçerisinde Tüm Yartıkları Kesemezseniz Moradona Işınlanırsınız Ve Treasure Chest İtemini Alamazsınız.
Ft Görevindeyken Karşı Irkla ßirlikte Party Kurabilirsiniz.
Level 60-80 arasında ki FT görevinde başarılı olursanız, Mavi Kutu kazanırsınız. Level 46-59 arasında ki FT görevinde başarılı olursanız, Yeşil Kutu kazanırsınız.
Her iki kutudan'da aşağıdaki itemlerin çıkma olasılığı vardır. Mavi kutu yeşil kutuya göre daha yüksek drop verir.
Dark Vane: Attack 62, Glacier Damage, Dex 5, Hp Mp - 100
İtemlerinden birine sahip olabilirsiniz. Bu itemler +6 ' dan önce parlama özelliği göstermezler... Ayrıca kutulardan her türlü high class itemde çıkabilir.
İçeride hiçbir şekilde exp kaybına uğramazsınız...
Bazı yerleri alıntıdır, imla hatası olabilir, kontrol ediliyor.
Paylaş:
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Saatlar yanlış %100 deme bari!Ayrıyetten 60 + ftsinde 500 k değil 100 k alınır buda not..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkAdonis -- 30 Temmuz 2007; 21:43:34 >
You have someone in your life whom you honor and revere so much that every hurt on them is inflicted on you as well. And the closer they are to you, the greater the pain. I would fight only for myself and love only myself. If all other people exist to magnify that love, then there is no more a splendid world than this one.
Ya beyler alakasız olduğunu biliyorum konuyu açan arakdaştan da özür diliyorum ama benim pc de bi sorun var yeni konu açamıyorum nedense o yüzden sorumu buraya yazıyorum:
Diesde +7 Dol ve +6 Holy Animor ne kadar eder? Ve bu itemlere ne gibi rogue itemleri alabilirim. Son soru bir adam +7 Dol e 15gb, pp, +2 reb. ib teklif etti kazık mı yerim kabul edersem?
60 + ft'si doğru olabilir ancak 59 ft'sinin saatlari sabah 9 akşam 9 sabah 4'dür 60 + ftsinde akşam 10 sabah 5 doğruda öbüründen emin değilim.
Ve Ft'ye girerken 100 k aldığından da eminim.
Emeğe saygı,Teşekkürler
Orjinalden alıntı: Cenk
quote:
Orjinalden alıntı: DarkAdonis
60 + ft'si doğru olabilir ancak 59 ft'sinin saatlari sabah 9 akşam 9 sabah 4'dür 60 + ftsinde akşam 10 sabah 5 doğruda öbüründen emin değilim.
Ve Ft'ye girerken 100 k aldığından da eminim.
Emeğe saygı,Teşekkürler
Akşam 9 olduğu kesin... Fakat bayağı araştırdım, benim yazdıklarımı söylemişler. FT 500 k alınıyor diyorlar, Msn'den bayağı sordum arkadaşlara . . .
Sitedeki bilgiler yanlış,60 + Ft'sindende 100 k aldığı konusunda eminim.5 dakika sonra 60 + ft'si var deneyin istiyorsanız.
Orjinalden alıntı: PhSiKoPaThH
içerde 30dk diil 35dk içinde kesmezsen atılıyosun.bunu da düzelt
güzel calısma tbrk
Evet buda var tam 35 olmasada 33-34 civarı
Orjinalden alıntı: seko221
bunların hepsi ko nun resmi sitesinde yazıo zaten , bu forumda da böyle konular var .
Ona bakarsan Rehber'de yer alan bazı konularda Knight resmi sitesinde yer alıyor. 2 SSS konum mevcut şu an, artiz cevaplar verip asabiyetimizi yukarı seviyelere çıkarma... Ayrıca resmi siteye bak bakalım yazıyormu Türkiye saatine göre !
@Dark > 30 dk sabittir. 30 dk sonunda çantana kutu gelir, bundan eminim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 30 Temmuz 2007; 22:40:16 >
Hergün Ft'ye girip ekmek kapısını burdan çıkaran biri olarak saat sabah 4.33'de Spector'ın kesildiğini bilirim,30 dakika değil yani.
quote:
Orjinalden alıntı: sirkiller17
60-80 ftsi 15:00 da değil mi?
Doğru olabilir hatta 14.00 bile olabilir tam emin değilim ama verilen saatte doğru olabilir Bunu yarın bakar söylerim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkAdonis -- 30 Temmuz 2007; 22:37:46 >
quote:
Orjinalden alıntı: lev@
sabah 8:58 le aşam 8:58 de girebiliyosun 46 59 ft sine
yanlış biliorsun cenk herşeyi doğru söylemiş
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced! Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us.
quote:
Orjinalden alıntı: TerorGuardian
quote:
Orjinalden alıntı: lev@
sabah 8:58 le aşam 8:58 de girebiliyosun 46 59 ft sine
yanlış biliorsun cenk herşeyi doğru söylemiş
sen yanlış biliyorsun git akşam veya sabah 9 da orda ol priest irisin yanında görürsün kalabalığı hatta her sabah içerdeim sabahları youn deil ama akşamları
quote:
Orjinalden alıntı: AresOfLordBozukpLak
quote:
Saatlar yanlış %100 deme bari!Ayrıyetten 60 + ftsinde 500 k değil 100 k alınır buda not..
Saatler Dogru Lol
quote:
Orjinalden alıntı: __ConDucToR__
quote:
500k dememıs zaten 100k demıs
Gülimmi ağlımmi size bilmiyorum..
Orjinalden alıntı: zmax
ben anlamadım # ye mi tıklayarak gircez adama mı tıklayarak girecez...
# işaretine tıklanıyormuymuş tabii ki priest iristen gircen kim dedi # işaretine tıklıcan diye @DarkAdonis gül gül insanlar okuma özürlü tüm msjlara bakmıyorki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 18 Ağustos 2007; 13:33:58 >