Şimdi Ara

***BLACKBERRY KULLANICILARI SORUNLARI VE ÇÖZÜMLERİ*** (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.809
Cevap
37
Favori
795.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • %90 bataryadan diye tahmin ediyorum ,uzun zamandır kullanıyor iseniz bozulmuş olabilir,yedek bir batarya ile denemek lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: therebeder

    %90 bataryadan diye tahmin ediyorum ,uzun zamandır kullanıyor iseniz bozulmuş olabilir,yedek bir batarya ile denemek lazım

    Hocam en son gecen sene bi ara telefonum bozuldugunda kullanmistim gayet iyi calisiyordu ve bataryasida 2-3 gun gidiyordu. O gunden beri telefon kapali evde yatiyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen sene batarya aldım,sizdeki aynı hatayı alıyordum sıfır batarya olduğu halde,yedek bir batarya bulup denemenizi tavsiye ediyorum ,sonuçta 1 sene olmuş
  • Selam.bb curve 9220 var bende.sürekli donma takılma oluyo telefonumda zaten ama bu daha yeni oldu: ortadaki tek dokunmatik tuş ta kafayı yedi.Daha da önemlisi,gelen aramaları cevaplayamıyorum,aramayı açma tuşu o an işlemiyor ama kapatma tuşu çalışıyor,ha arama geldiğinde menu tuşu da çalışmıyor.ama telefonun pilini çıkarıp taktığımda,yeniden açtığımda bir sorun olmuyor,sizce n'apmam lazım?bunu daha önce yaşayan varsa bi akıl verin yoksa kırıp atacam yakında telefonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar elimde blackberry z10 var. Şarjında bir sıkıntı var %90 ken birden %0 a düşüyor ama çalışmaya devam ediyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Makinayı sıfırladım ve son sürüme yükselttim ama bir şey değişmedi. Yeni bir batarya alsam sorun düzelir mi?
  • Z10 kullanıcılar bölümünde çeşitli alternatifler var oradan bakarak yardım alabilirsiniz
  • Merhabalar,

    2 senelik Blackberry 9800 kullanıcısıyım. Cihazımdan memnundum ancak bugün bir sıkıntı çıktı. Telefonu açtığımda 'Algılanan hatalardan dolayı Yerleşik Ortam Deposuna erişlemiyor.' mesajı çıkıyor. Telefonumda rehberim hariç hiçbir özel bilgimi göremiyorum fakat bilgisayarıma bağladığım zaman medya verilerim hafızada duruyor. Telefon kendi hafızasını algılayamıyor, formatlanmış gibi. Ayarlardan onarmaya çalışıyorum fakat hata veriyor. Bilgisayara bağladığım zamanda pcde 'Bu kısayolun başvurduğu zouibeg.scr dosyası veya klasörü bulunamıyor' diyor. Bunun bir çaresi var mıdır? Bir de telefon rehberimi nasıl yedekleyebilirim ?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanozcilingir -- 4 Mart 2014; 19:34:26 >
  • merhaba arkadaşlar bende 9900 aldım cıhazdakı yazılım surumu 7.0 paket 2416 ve yukseltmek ıstıyorum ama yapamadım herseferınde hata verıyo forumda anlatılanları yapıyorum yıne olmadı her seferınde hata verıp duruyo bu surume yalnızca aktıf blacberry kullanıcıları alabılır dıye BIS paketım var telefondan denedım guncellemeyı guncelleme var dedıgı halde ındırmıyo,nasıl bır yol ızlemelıyım arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caspertxt

    merhaba arkadaşlar bende 9900 aldım cıhazdakı yazılım surumu 7.0 paket 2416 ve yukseltmek ıstıyorum ama yapamadım herseferınde hata verıyo forumda anlatılanları yapıyorum yıne olmadı her seferınde hata verıp duruyo bu surume yalnızca aktıf blacberry kullanıcıları alabılır dıye BIS paketım var telefondan denedım guncellemeyı guncelleme var dedıgı halde ındırmıyo,nasıl bır yol ızlemelıyım arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım.

    Bilgisayarda BlackBerry ile ilgili kurulu olan bütün programları, Denetim Masasından kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın.


    Bilgisayar açılınca, sadece yüklemek istediğiniz cihaz yazılımını kurun.Eğer kurduğunuz yazılım telefonun tedarikçisi olan operatöre ait ise (Örn: Turkcell BlackBerry kullanıyorsanız ve yüklediğiniz yazılımda Turkcell’in yayınladığı bir versiyon ise)
    32Bit Windows için: C>Program Files>Common Files>Research in Motion>App Loader
    64Bit Windows için: C>Program Dosyaları (x86)>Common Files>Research in Motion>App Loader
    Klasörünün içindeki ‘’Loader.exe’’ (Telefon ikonu olan) dosyayı açarak kuruluma başlayın.

    Yüklediğiniz yazılım telefonun tedarikçisine ait olmayan bir yazılımsa veya Leaked bir yazılımsa;
    32Bit Windows için: C>Program Files>Common Files>Research in Motion>App Loader
    64Bit Windows için: C>Program Dosyaları (x86)>Common Files>Research in Motion>App Loader
    Klasörünün içindeki ‘’Vendor.xml’’ dosyasını silin ve yine aynı Klasördeki ‘’Loader.exe’’ dosyası ile kuruluma başlayın.

    Açılan Pencerede ileri-ileri diyerek devam ettikten sonra yükleyeceğiniz uygulamaları görürsünüz.Diller, BlackBerry Messenger, Maps, App World, Görevler, Notlar vs. Yüklemek istediklerinizi seçin ve yine ileri diyerek devam edin.


    Bu sefer yedekleme yapmak isteyip-istemediğiniz sorulur.Üstteki ‘’E-postalar dahil, bütün verileri Yedekle’’ seçeneğini işaretleyin.Ve yüklemeyi başlatın.

    Not: Alıntıdır




  • therebeder T kullanıcısına yanıt
    cerım cok teşekurederım sonunda oldu demekkı bıyerde yanlıs bısey yaptım olmamıstı :)))
  • arkadaşlar bi sorum olacak. BİS paketim var ancak EDGE yazısı devreye girmiyor. edge küçük yazıyor. internette bir çok siteye baktım. yabancı sitelere bile baktım ancak çözüm bulamadım .browser'dan internete girebiliyorum. ancak facebook, twitter gibi bb applerini kullanamıyorum. ve bazı sitelere girerken ''HTTP Hatası 400: Bozuk İstek ''hatasını alıyorum. daha önce sorunsuz çalışan BİS şimdi sorun çıkarıyor !!!! LÜTFENNN YARDIMM. !!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Haknİnce

    arkadaşlar bi sorum olacak. BİS paketim var ancak EDGE yazısı devreye girmiyor. edge küçük yazıyor. internette bir çok siteye baktım. yabancı sitelere bile baktım ancak çözüm bulamadım .browser'dan internete girebiliyorum. ancak facebook, twitter gibi bb applerini kullanamıyorum. ve bazı sitelere girerken ''HTTP Hatası 400: Bozuk İstek ''hatasını alıyorum. daha önce sorunsuz çalışan BİS şimdi sorun çıkarıyor !!!! LÜTFENNN YARDIMM. !!!!

    Operatörünüzü arıyıp güncelleme talebinde bulunun. Ardından telefon bataryanızı çıkartıp tekrar takın.
  • Selam arkadaşlar,

    Bugün 12.03.2014 tarihi saat 9:05 itibari ile BES hizmeti ile iligili sıkıntı yaşıyorum, operatörüm AVEA, farklı bir operatör kullanan mail ve servislere bağlanamayan var mı ?
  • S.a Arkadaşlar bende blackberry torch kullanıyorum. Hattımın 2GB interneti olduğu için bis aboneliği almadım. Kendi tarayıcısında bu interneti kullanamadığım için opera mini indirdim. Yalnız operayı da 2 gün kullandıktan sonra girmemeye başlıyor. Kaldırıp tekrar yüklediğimde giriyor ve iki gün sonra tekrar aynısı oluyor. Bilgisi olan ya da başka bir tarayıcı önerecek olan var mı ?
  • Benim sorunum onceden mevcut bir program indirdim kaldirdim daha sonra tekrar indirdim indi gozukuyor ama uygulamanin simgesi hic bir yerde yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • therebeder T kullanıcısına yanıt
    Bende blackberry 9860 var restart attığımda telefon yaklaşık 3-5 dk cıvarında açılıyor çok geç bir süre bilgisi olan varmı garantisine yollayayımmı. Birde blackberryde gecmıs uygulamaları nasıl kapatıyoruz arka planda kalan onn hakkında bilgisi olan varsa sevınırım tesekurler.
  • combomax309 C kullanıcısına yanıt
    uzun açılması normal herhangi bir sorun yok tüm blackberryler aynı,geçmiş uygulamaları kapatma yok sadece yeni model olan blackberry os 10 larda var diye biliyorum ben ,yanlış yönlendirmeyim yinede 9860 kullanan bir arkadaş daha yardımcı olabilir
  • Merhabalar,

    Blackberry Z10 da Blackberry World den indirdiğim bazı uygulamalar açılmıyor sebebi ne olabilir acaba? Mesala İşcep programını dili ingilizce yapmama rağmen açmadı.
  • telefon bb 9220 30 dk önce ne olduysa telefon kapandı.bataryayı çıkarıp taktım gene bişey olmadı sizce problem nedir ?

    edit: bataryayı çıkardım telefonun içine süpürge tuttum düzeldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DIGGGER -- 30 Mart 2014; 21:27:27 >
  • ARKADAŞLAR ACİL....!!!! BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIMDAN YARDIM İSTİYORUM...... BLACKBERRY 9900 BOLD CİHAZDA BİSS OLMADAN...

    MAİL HESABI KURAMIYORMUYUZ.....???

    BİRDE 3G YAZISININ YANINDA BLACKBERRY LOGOSUNUN GÖRÜNMESİ BİSS SERVİSİNİN AKTİF OLDUĞUNUMU GÖSTERİYOR.....??

    YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER....
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.