Şimdi Ara

DELL 1520 ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
0
Favori
24.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar bekleme sürem bitti ve Dell 1520 makinama sahip oldum.Özelliklerini ve ilk izlenimlerimi paylaşayım hemen
    1-T7300 işlemci 2ghz 4mb L2 800 mhz fsp
    2-120 gb 5400 rpm sata hdd
    3-Geforce 8600GT 256mb ddr2
    4-4965 wireless
    5-1.5 gb ddr2 667 mhz ram
    6-1680*1050 15.4" wide screen true life ekran
    7-bluetooth 2.0 dell in ayrı bi modeli
    8-2 mp web-cam
    9-vista home basic işletim sistemi
    10-6 ve 9 cell olmak üzere 2 batarya
    11-Sound Blaster ses kartı
    12-Dvd-rw

Vista puanı 4.5 oldu.Ben home basic kullanmıyorum ultimate kurdum.Xp kurmak isteyen arkadaşlar malesef olmuyor ekran kartı driver ı xp için yok mecburen vista kullanacaksınız.Performans olarak gayet stabil ve rahat çalışıyor makine ses veya ısınma sorunu yok.Oyun performasına gelince ben sadece pes6 oynayan biriyim dell in 1705 geforce 7800 ekran kartı olan modelini de kullanıyorum bi fark yok ancak pes6 oynayanlar bilir ekranın ortasından bi dalga geçer onu 7800 de Dikey Eş Zamanlamayı açarak giderebildim ama 8600gt de beceremedim yapan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.Makinayı cembo isimli arkadaştan getirttim daha önce kullandığım makinayı da ondan almıştım.Bana maliyeti 1900$ oldu.Sorusu olan arkadaşlar hemen yanıt veremesemde tüm sorularınızı cevaplandırabilirim saygılar

• elimde şuan 2 adet var benim de isteyen olursa cembo duymasın yanlız

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=5592837

ilgilenen olursa irtiata geçer artık ben açıp 1*2 dk baktım da kurcalamadım hiç kendimede aynsıındna alcam kendime aldığımda kurcalar yorumları yazarım
  • bende bu aralar 1520 almak uzereyim.. ekran cozunurlugunu senin gibi yuksek alicam ... ekrandan memnunmusun?? dusuk cozunurlukte kullanmayi denedinmi hic? denediysen, goruntu netmi?? birde ses kartin hangisi??

High Definition Audio 2.0
    Integrated Sound Blaster® Audigy™HD Software Edition
    Creative Labs Express Sound Card

ben creative exp. sond card almayi dusunuyorum.. ses kartindan biraz bahsedermisin?? yazilimi guzelmi?? kac hop. destekliyor..

simdiden cok tesekkurler..
  • ekran çözünürlüğü çok iyi gayet memnunum 1280*1024 çalıştırdım 1440*900 çalıştırdım 1680*1050 çalıştırdım hiç sorun yok tabii ideal olan 1680*1050 ses kartı Integrated Sound Blaster® Audigy™HD Software Edition.Benim için ses çıkışı çok önemli değil senin onun için istediğin türde bi test yapamam kendin bizzat denesen daha iyi olur.Çünkü ses çıkışına sen bayaa önem veriyosun anlaşılan :D
  • bu ürün herhangi bir mağazada satılmıyormu? sizler amerikadan falanmı alıyorsunuz? yani ben bunu internetten alsam türkçe klavye değil ingilizce klavyemi gelecek?
    ram e 1.5 gb demişsin 2 olması gerekmiyormu? 1.5 nasıl oluyor?
  • yaa bu makinayı turkiyede nerde bulab,iliriz arkadaslar _?? bi bilgisi olan var mı bende almayı dusunuyorum ama bulamıyorum illa amerikadan mi getirtmek gerekio yoksa..?? bide sistem konfigürasyonlarını siz mi verdiniz ? bilgi veren olursa sevinirim... saolun..:)
  • hayırlı olsun güzel makina
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ürünlerden henüz tr y egelmedi zaten gelsede belli standart da geliyorlar forum ben cembo nickli arkadaş mboyaci bu işleri yapıyoruz sayılır

benim elimde 2 adet var yukarıda link ini vermiştim

özellikleri şunlar

Jet Black
    Genuine Windows Vista® Home Basic Edition
    Intel Core 2 Duo T7300 (2.0GHz, 800MHz FSB, 4MB Cache)
    2GB RAM at 667MHz
    160GB 7200 RPM HD
    256MB Nvidia Geforce 8600M GT
    8X DVD+/-RW Dual Layer Drive
    Intel Next-Gen Wireless-N Mini-card
    15.4” WSXGA+ Display with TrueLife
    Built-in Bluetooth capability (2.0 EDR)
    Integrated Sound Blaster® Audigy™HD Software Edition
    56Whr Lithium Ion Battery (6 cell)
    Integrated 2.0 MP Webcam

2000 $istiyorum bunun için yanında da 2 gb sandisk titanium usb bellek hediey vereceğim

• Ürün Türkiye de satılıyor ancak wireless 4965 yok.Geri kalan özelliklerle makinanın Türkiye fiyatı 1850$+Kdv ben direkt olarak Dell den fiyat aldım.Ram 1 gb olarak geldi yanında 1 gb ta kingston geldi.Yav hepsi bir yana en sıkıcı olan şey Xp kurulmaması.
  • hdmi çıkış yok, yazık olmuş böyle santa rosaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: tt82

Ürün Türkiye de satılıyor ancak wireless 4965 yok.Geri kalan özelliklerle makinanın Türkiye fiyatı 1850$+Kdv ben direkt olarak Dell den fiyat aldım.Ram 1 gb olarak geldi yanında 1 gb ta kingston geldi.Yav hepsi bir yana en sıkıcı olan şey Xp kurulmaması.

link veririmisin kardeş bizde bakalım
  • hdmi cıkısı dediin ne be abi?? bide su dell den fiyat alan arkadasım bana da verirmisin tellerini veya adreslerini bende fiyat alim? bi soru daha sorim neden 4965 gelmiyo veya yok diyorsunuz abi ozellii nedir onun?? tesekkur ederim:)
  • hdmi sayesinde lcd ye plazmaya ve bazı görüntü aygıtlarına bağlanabiliyomuş. 4965 ise intelin yeni wireless i galiba 2 kat daha fazla çekiyomuş
  • saol arkadasım tsk ederim. bide su 1520 yi kullanan arkadaslara sormak istiyorum ekran kalitesi tus takımı hoparlor cıkısları falan nasıl? daha once 6400 kullandım bi arkdan ama memnun oldugum soylenemez:( su an toshiba satellite A100-003 ile dell arasında kalmıs durumdayım:( ne dersiniz ne yapmalıyım?? he tabi bide monster var...:((( offf biri bana yardım etsiiiiiiiiiiiiin...:))) bu arada urunun agustosta turkiyede satısa sunulması bekleniomus paylasiim dedim:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tt82

Ürün Türkiye de satılıyor ancak wireless 4965 yok.Geri kalan özelliklerle makinanın Türkiye fiyatı 1850$+Kdv ben direkt olarak Dell den fiyat aldım.Ram 1 gb olarak geldi yanında 1 gb ta kingston geldi.Yav hepsi bir yana en sıkıcı olan şey Xp kurulmaması.

Ürün Tr'de satışa çıkmadı daha, herkes onu bekliyor zaten! Ayrıca Dell'in yeni nesil notebook'larının Santa Rosa platforma sahip olup wireless kartlarının 4965 olmaması çok da olası değil, bir yanlışlık olmuş o bilgide.

p.s. beni haksız çıkardın ya dell, ne diyim sana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GreeNEyEs_ -- 21 Ağustos 2007; 22:58:57 >
  • Nasil yani arkadasim yaa santa rosa platformu olmasına ragmen 4965 deil mi wireless kartları anlayamadim?
  • hayırlı olsun dostum...
  • Acaba laptopın 3d mark 2005 puanını test ettiniz mi?
    Bazı sitelerde 6800 civarı puanı olduğu yazıyor.Acer 5920 kullanan kişiler de (onda da 8600M GT var) 5200 civarı puanı olduğunu söylüyorlar..
    EĞer test edebilirseniz çok iyi olur..

Bir de laptopın dizaynı,kasası nasıl?Genelde Dell laptoplar kaba dizaynları olmaları sebebiyle eleştirilir.
    Siz laptopın dış görünüşünü beğendiniz mi?
    Sıcaklık ve ses seviyesi ne durumda?
  • Wireless kartı için bana verilen bilgi böyleydi 2 hafta öncesine kadar.Ben onların dediğini aktarıyorum.foxhound teşekkür ederim hayırlı olsun dediğin için :D
    sbasol1981 makinada test yapma durumuna gelemedim sebebi ise xp kurmakta inat etmem ama bugün başardım ve bütün driverları hallettim tek eksiğim dell quickset denen yardımcı bi program var onu halledemedim inşallah onu da yapıcam.Bugün hard diskin bir bölümüne vista kurmayı deniycem aynı anda hem xp hem vista kullanmak istiyorum bakalım neler olacak.Bu işler bittikten sonra inşallah test programlarını dener ve size sonucu iletirim
  • Ben de Dell Abdden Inspiron 1720 aldim. Ozellikleri

DELL 1720
    -Intel® Core™ 2 Duo T7300 2.0GHz
    - 2Gb DDR2 677Mb
    - 17" WUXGA 1920 x 1200
    - 256MB NVIDIA® GeForce® Go 8600M GT
    - 160GB 5400RPM HD
    - CD/DVD RW
    -Integrated Sound Blaster® Audigy™HD Software Edition + ek olarak Creative Labs Express Sound Card da var(7+1 cikisli)
    -Intel Next-Gen Wireless-N Mini-Card
    -2.0 Mp WebCam
    -9 Cell Battery
    -Bluetooth

Turkiyeye donunce yeterli vaktim olrsa en kısa surede sızlerle goruslerimi paylacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza13 -- 27 Ağustos 2007; 23:59:31 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.