...net.tc alan adı nerden alabilirim ??? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Web Tasarım - Programlama] >> Hosting, Domain, Reklam Alış-verişi >> Web Hosting

RoaD-RunneR -> ...net.tc alan adı nerden alabilirim ??? (29 Temmuz 2007; 16:22:09)

bilen birileri varsa yardım etsin lütfen [&:]

Revenge® -> Cevap: ...net.tc alan adı nerden alabilirim ??? (29 Temmuz 2007; 17:09:02)

http://www.smartdots.com

[:'(]

RoaD-RunneR -> Cevap: ...net.tc alan adı nerden alabilirim ??? (29 Temmuz 2007; 17:12:15)

saol. yaa az önce orayı bulmutum zaten hatta domaini de aldım da siteyi nasıl yapabilirim burdan pek bişey bilmiyorum bu site hakkında biraz yardımcı olurmusun ???

RoaD-RunneR -> Cevap: ...net.tc alan adı nerden alabilirim ??? (29 Temmuz 2007; 18:16:25)

varmı bilen birileri[&:] ???

kaplan.h -> Cevap: ...net.tc alan adı nerden alabilirim ??? (29 Temmuz 2007; 19:34:55)

önce kayyo veya 110mb vb sitlerden siteni yapacaksın sonra ordan yönlendireceksin orası sadece yönlendirmek için...

Revenge® -> Cevap: ...net.tc alan adı nerden alabilirim ??? (31 Temmuz 2007; 0:17:43)

quote:

Orjinalden alıntı: fikirtepe

saol. yaa az önce orayı bulmutum zaten hatta domaini de aldım da siteyi nasıl yapabilirim burdan pek bişey bilmiyorum bu site hakkında biraz yardımcı olurmusun ???

Bu yönlendirme servisi, hosting için subdomainli free hosting sitelerinden alan alıp net.tc li alan adını subdomaine yönlendirebilirsin.[:'(]

Free hosting siteleri forumda mevcut araşırırsanız bulursunuz.

RoaD-RunneR -> Cevap: ...net.tc alan adı nerden alabilirim ??? (7 Ağustos 2007; 22:44:02)

tmm. abi işte onu soruyorum diger bedeva hosting veren yerlerden site yaptım da ordan o siteye nasıl yönlendiricem yani bu sitede yönlendirme işlemi nasıl yapılıyo

RoaD-RunneR -> Cevap: ...net.tc alan adı nerden alabilirim ??? (10 Ağustos 2007; 10:59:08)

buldum nasıl oldugunu yinede saolun yardım için

RoaD-RunneR -> Cevap: ...net.tc alan adı nerden alabilirim ??? (10 Ağustos 2007; 21:00:05)

domain settings ten yönlendiriliormuş [:D]

ivyan -> Cevap: ...net.tc alan adı nerden alabilirim ??? (5 Ocak 2008; 14:34:14)

benimde bi sorum olcak arkadaslar bende bu siteden domain almıştım yönlendirmeyi de yaptımm...uzun zmandır siteye girmediğimden sitenin neresinden yönlendirmeyi yaptımı unuttum..yönlendirmenn nereden yapıldığını biliyosanız lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler..

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125