Bu board'un da basligi burasi olsun. MSİ P35 NEO-F sahipleri izlenimlerini, sorunlarini vs. buraya yazarlarsa foruma dagilmis bilgileri tek tek arayip bulmak yerine tek topic altindan ulasabiliriz.
Board'dan suan icin memnunum. Sorun yok. Lakin gigatek'in yanlis bilgilendirme sayfasindan dolayi board'da bulunan 2 tane ieee1394a girisinin opsiyonel oldugunu bilmeden aldim. Kart geldiginde uzerinde yoktu girisler. Adamlara mail atmama ragmen 2 gundur de cevap gelmedi. Hala Gigatek'in sayfasinda girisler normal diye gosteriliyor opsiyonel olmalarina ragmen. Benim asil sorum, bu bracket'leri nereden temin edebilirim? Gigatek'ten bulabilir miyim yoksa direk yurtdisindan mi getirmeliyim? Daha onceki asus board'umda optionel ieee1394a girisi vardi ve kutu iceriginde bracket'i koymuslardi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoden -- 28 Temmuz 2007; 10:27:19 >
ufak bir volyaj ile 2,6 yı e4300 ile rahat gören klasik fiyat/performans bordu düz bişey işte oabartı bişey yok sadece ve kullanıslı yannıs anlasılma olmasın ben suan bu bordu kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadjimurat -- 28 Temmuz 2007; 16:42:25 >
Ben de aslında P5B alıp ekonomi yapmayı düşünüyordum, ancak yeni 45nm'lik işlemcilere olan desteğini ve benchmarklarda diğer anakartlara yutturduğu tozu görünce MSI P35 Neo-F'de karar kıldım. Açıkçası verdiğim 117$ için elde ettiğim performanstan çok memnunum.
Elimdeki OCZ 800MHz'lik RAM'lerle hiçbir sorun yaşamıyorum ^^
arkadaşlar ben de p35 e geçmek istiyorum ama çok da harcama yapmak istemiyorum.. oc falan yapmıcam. zaten oyun falan da fazla oynamam. beni uzun sür götürsün ve güncel donanımları ve vistayı desteklesin istiyorum..
bu bahsettiğiniz model link te verdiğim model mi..
Evet. Kart bizim bahsettigimiz kart. Ben bu karti begendim ve aldigim icin tavsiye ediyorum. Gerci suanda sistemimde bazi sorunlar var ama muhtemelen kartla ilgili degildir. Gelecege yatirim bir kart olmasi benim tercih etmemde buyuk rol oynadi. Vista icin ekran kartindan cok ram'e yatirim yapmak akillica olur. Yani piyasadaki en ucuz ekran karti (ki 60-70 ytl civarindadir) bile isinizi gorecektir zira ekran kartilari sadece oyun performansi icin para verilmesi gereken parçalardır. Ram'i 2 gb almanizda yarar var. Hem boylelikle vistada bile performans sorunlariyla karsilasmazsiniz.
bende 2 gündür kullanıyorum hoş bir kart başka kartları (rakipleri ds3 , p5b , p6n sli,xfx) kıyas yapamam ama iyi bir kart 6400 işlemcimi 400 fsb ile voltajsız olarak kullanıyorum. v1.2 bios yüklü.
Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
Bu board'u kullananlar olarak pek bir azmisiz sanirim forumda. Bios versiyonunu upgrade etmedim. benimki simdi 1.0 mi oluyor? Upgrade'de neler geliyor bilen birileri var midir acaba? Tesekkurler simdiden.
daha stabil çalışmasını sağlıyor anakartın ayrıca oc kabiliyetinide geliştiriyor diyorlar. yapmaktan çekinme bence. evet sayımız baya az. oc için yardıma ihtiyacım var karşılaştırma yapabileceğim kimseyi bulamiyorum.
Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.