Arkadaşlar bugün bu anakarttan aldım. (MSI P35 NEO-F) Aşağıdaki ramleri almayı düşünüyorum. Uyum sorunu olurmu? Yada iyi çalışırmı? O/C ile işim yok. Şimdiden Teşekkürler.
A-Data DDR2 800Mhz+ 2x1GB Vıtesta RAM Desktop PC.
Konfigürasyon: 64M x 8. JEDEC standart 1.8 +/- 0.1V güç kaynağı. Bellek Yuvası: 240 iletkenli DIMM. CAS Gecikmesi: 5 Döngü. Etkin Frekans: 800 MHz. Veriyolu: 6.4 GB/sn. Soğutuculu!
Arkadaşlar bugün bu anakarttan aldım. (MSI P35 NEO-F) Aşağıdaki ramleri almayı düşünüyorum. Uyum sorunu olurmu? Yada iyi çalışırmı? O/C ile işim yok. Şimdiden Teşekkürler.
A-Data DDR2 800Mhz+ 2x1GB Vıtesta RAM Desktop PC.
Konfigürasyon: 64M x 8. JEDEC standart 1.8 +/- 0.1V güç kaynağı. Bellek Yuvası: 240 iletkenli DIMM. CAS Gecikmesi: 5 Döngü. Etkin Frekans: 800 MHz. Veriyolu: 6.4 GB/sn. Soğutuculu!
alacağın ram ler overclock ram leri boşuna onlardan almana gerek yok 2gb veritech ddr2 800 alsan yeterli olur.
Çok teşekkürler Bu daha güzel olur fiat bakımından sistemi yeniliyorum yavaştan. Önce highpower 500w aldım. Sonra 8600 xfx gtsxxx aldım. Bügün yazdıklarını ve yazlılanları okuduktan sonra gigateke sipariş verdim bu anakartı benim için yeterli sanırım. Ramleri dediğin gibi alıcam. Oldu olacak Pen.D 2.8 işlemciyide değiştireyim bari:D Çünkü airbornede yüksek yada orta ayarlarda oynamaya başlıyorum 5 dakika sonra kilitleniyor. Darboğaz dedikleri bu olsa gerek Bu anakarta nasıl bir işlemci almalıyım?
anakartta birden bir sürü problem oldu 1-remler eskiden okuma hızında 7100mb görüyodu şimdi 6400mb ama sadece okuma hızında 2-işlemciye sürekli oynayan voltaj veriyo bi 1.368 bi 1.384 gibi buda oc kapastesini azaltıyo 3-bazen bilgisayar açılırken birden kapanıyo sonra yeniden açılıyo remde işlemcide herşeyde sorun çıkardı ekran kartında yok
kısaca ne yapmalıyım bios güncellemesimi yoksa başka çözüm varsa nelerdir
arkadaşlar acil yardım bu kartı boot yapamıyorum 32bit xp vardı 64bit vista yüklemek için acılıştan dvd ram özelligini actım ama yinede olmuyor yeniden başlatıyorum siyah ekranda cizgi yanıp sönüyor cd den başlatmak için tuşabasın falan cıkmıyor bilmedigim yeni bir ayar falan mı var birde bu kartın satandar cmos da primary falan yok sata lar gözüküyo sadece anlamadım....