Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MSİ P35 NEO-F Kullanıcıları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> Cevap: MSİ P35 NEO-F Kullanıcıları Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sonsuzuncu

15 Ağustos 2007; 11:23:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: redfanatic35
bios güncellemesini nasıl yapabilirim?

http://www.msicomputer.com/support/BIOS_AMI.asp

redfanatic35

15 Ağustos 2007; 11:33:47 

quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

1) everestin son sürümü tanıyor.
2) Evet

Everestin son sürümünü indirdim ama yine tanımadı sen hangisini indirmiştin Link verirsen sevinirim?

gokhanweb

15 Ağustos 2007; 20:06:40 

quote:

Orjinalden alıntı: redfanatic35

quote:

Orjinalden alıntı: gokhanweb

1) everestin son sürümü tanıyor.
2) Evet

Everestin son sürümünü indirdim ama yine tanımadı sen hangisini indirmiştin Link verirsen sevinirim?

http://www.lavalys.com/products/download.php?ps=UE&dlid=35&frm=0&lang=en

e4300 + 965P DS3 r3.3 + 2x1G DDR2 667 + HD 4850 + 250G Seagate 16Mb 7200.10 + Antec Neo-Power 480W + SkyStar 2.6D + Logitech X530
stevensons

18 Ağustos 2007; 21:22:29 

arkadaşlar kullanan arkadaşlara 1-2 sorun olacaktı.

anakartı e4400 ve 800 mhz ram ile kullanıyorum ilk denemem de 240x10 :2400 mhz yakaladım. bir süre kullandım sorun çıkmadı. ama orthos da 10 dk sonra dondu makina.
sonra normal kullanımda falan sorun olmayınca 267 x 10 denedim gene açıldı makina ama bu sefer masaüstünde dondu. şimdi 200x10 orjinaline döndüm bu arada ram leri hep 800 de tuttum orada problem olmadı.

1- bu donmaların nedeni ne olabilir? voltaj mı vermem lazım. onu da pek istemiyorum aslında.
2- spread spectrum u kapatıyorum oc sırasında onunla ilgili bir sorun olabilir mi acaba?

başka ne olabilir acaba bilen var mı?

stevensons

20 Ağustos 2007; 18:16:55 

quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

arkadaşlar kullanan arkadaşlara 1-2 sorun olacaktı.

anakartı e4400 ve 800 mhz ram ile kullanıyorum ilk denemem de 240x10 :2400 mhz yakaladım. bir süre kullandım sorun çıkmadı. ama orthos da 10 dk sonra dondu makina.
sonra normal kullanımda falan sorun olmayınca 267 x 10 denedim gene açıldı makina ama bu sefer masaüstünde dondu. şimdi 200x10 orjinaline döndüm bu arada ram leri hep 800 de tuttum orada problem olmadı.

1- bu donmaların nedeni ne olabilir? voltaj mı vermem lazım. onu da pek istemiyorum aslında.
2- spread spectrum u kapatıyorum oc sırasında onunla ilgili bir sorun olabilir mi acaba?

başka ne olabilir acaba bilen var mı?

valla kendi kendime gelin güvey olmuş olacağım ama :)) bios v.1.2 yi yükleyip spread spectrum u enable bırakınca bu sorun ortadan kalktı e4400 ü günlük @2.66 da kulllanıyorum.

kesin tavsiyem bios güncellemesini yapın...

deoden

Sisteme Gözat

20 Ağustos 2007; 18:22:03 

Tesekkurler bilgiler icin. Bios guncellemesini bir program yardimiyla otomatik olarak yapabilir miyim? Yoksa nasil yapabilirim, en iyi yontemi nedir? Tesekkurler simdiden.

stevensons

20 Ağustos 2007; 20:37:58 

quote:

Orjinalden alıntı: deoden

Tesekkurler bilgiler icin. Bios guncellemesini bir program yardimiyla otomatik olarak yapabilir miyim? Yoksa nasil yapabilirim, en iyi yontemi nedir? Tesekkurler simdiden.

ben msi live update ile yaptım ama yaparken floppy e mutlaka disket koyun ki yedeklesin bios u. yoksa bios uçabilir hassas bir iş.

deoden

Sisteme Gözat

20 Ağustos 2007; 20:57:47 

Hmm. Bende floppy yok malesef. Gene de deneyecegim gibi. Bu tur bir hata garanti kapsami disina cikar degil mi?

stevensons

20 Ağustos 2007; 21:04:06 

quote:

Hmm. Bende floppy yok malesef. Gene de deneyecegim gibi. Bu tur bir hata garanti kapsami disina cikar degil mi?

belli olmaz normalde garanti dışına çıkıyor ama çıkmayadabilir. tabii bios update yapıyordum uçurdum dememen lazım :)

deoden

Sisteme Gözat

20 Ağustos 2007; 21:50:33 

Tamam :) Tesekkurler bilgiler icin. MSİ live update programi sanirim board'la beraber gelen cd'lerde var. YA da artik netten indiririm. Bakalim, bizim burada dun gece voltaj gidip geliyordu. Umarim bir sorun cikmaz ben update ederken.

seocu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Ağustos 2007; 20:40:03 

Bende anakartı değiştiriyorum.Msi P965 Neo-F alıyorum.(Anakartta sorun çıktı.Ekran kartı sandık ama değilmiş).Sizce nasıl anakart?Overclock performansı nasıl?Cevaplarınızı bekliyorum.
http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1707

Football Manager Blog Sitesi
deoden

Sisteme Gözat

22 Ağustos 2007; 20:48:52 

quote:

Orjinalden alıntı: seocu

Bende anakartı değiştiriyorum.Msi P965 Neo-F alıyorum.(Anakartta sorun çıktı.Ekran kartı sandık ama değilmiş).Sizce nasıl anakart?Overclock performansı nasıl?Cevaplarınızı bekliyorum.

Hangi anakartta sorun cikti? p35'de mi? Ve nasil bir sorundu biraz acabilir misiniz?

965 modeli hakkinda bir fikrim yok malesef.

09nanometer

Sisteme Gözat

22 Ağustos 2007; 23:23:28 

Ben bu anakartta E6320 işlemcimi (1.86 ghz) 2.8 ghze oc ettim.Fakat pc stabil olmasına rağmen ilk açılışlarda görüntü gelmiyor.Kapatıp tekrar açınca görüntü geliyor.Acaba sorun ne olabilir? Böyle bir problem yaşayan bir arkadaş daha var mı acaba?......

Razer Lycosa incelemesi : http://forum.donanimhaber.com/m_26578687/tm.htm
* Intel C2D E8500*ThermalRight Ultra 120 eXtreme*Mushkin 2x2 Gb 1066 Mhz High Performance Dual Kit*Asus P5Q Deluxe Rev 1.03 G*MSI 896 MB GeForce GTX260 Oc GARANTİDE( Geçici X1650)*Logitech G15 V2 Gaming Keyboard*MOUSE*Razer Mantis Speed Mouse Pad*CoolerMaster Rc690 powered by Thermaltake ToughPower 750w *Audigy2zs*Logitech X540*Sony Ericsson W960i*Cowon F2 2Gb*Sennheiser Cx500 Black*

seocu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2007; 10:52:50 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: seocu

Hangi anakartta sorun cikti? p35'de mi? Ve nasil bir sorundu biraz acabilir misiniz?

965 modeli hakkinda bir fikrim yok malesef.

Yok bende Asus anakart vardı ama bunu aldım.Sorun Asus anakartta sanıp msi p965 aldım işte.Sorun hayla devam etti.Anakart ile ilgili sorunum yok.Eğerki ilgilenmek isterseniz:
http://forum.donanimhaber.com/m_16731684/tm.htm

Football Manager Blog Sitesi
deoden