Hayırlı olsun hocam, incelemeyi bekleriz ona göre hea..
Ayrıca; Bir haber vermek istedim Smilodon Firebal'da ufak bir yeri çatlak olduğu için 110 YTL'ye satılıyor. Bir tane kalmış. Satın almak isteyen bence kaçırmasın çok ufak ve görünmeyen bi yerde çatlak var hatta foto çekipte koymuşlar.Kasanın alt tarafı bu arada..
Arkadaşlar sonunda fan kontrolcüsü yapmayı başardım hemde ledli.4 tane fanı kontrol edebiliyorum ve gerçekten çok işime yarıyor. Forumda yer alan 'Fan Kontrolü Yapımı' konularını araştırıp, uğraşıp yaptık kuzenle..Yalnız kapak kapanmıyor onada bi çare bulucaz.Tel gibi olan şeyi düğmeye göre kesmek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moviemaker -- 20 Mart 2008; 19:00:31 >
Asus COMMANDO | Core2Duo E6420 2.13 Ghz @ 3.40 Ghz | 4x1 GB OCZ DDR2 800MHZ Ram | Western Digital RAPTOR 10.000 Rpm 16MB 74 Gb Hdd - 2x Seagate Barracuda Sata2 16MB 250 Gb Hdd | 2x Asus 18x8x18 SATA DVD-RW LightScribe (Siyah) | Sapphire 256 MB X1950 PRO| Creative Audigy 2 5.1 Sound Card | Samsung SyncMaster 226BW | ZALMAN VF-900 Cu LED Vga Cooler | NOCTUA NH-U12F CPU Cooler
Eline sağlık OZx fan kontrol güzel olmuş senin incelemn sayesinde yaklasik 6 ay once aldim kasayi hatta bu ay son taksidini oduyorum :D 2 ay once firebal dan silverstone fan kontrol aldım 3.5 yuvaya uyan ve kapağın kapanması için biraz içeri gömdüm disket sürücüyü de aynı hizya getirdim ki estetik bozulmasın bence gayet iyi duruyor seninki cd rom yuvasına takılı oldugu için dvd r da içeri gömemeyeceğin için estetik olmayabilir ama yinede deneyebilirsin ayada hazır öğrenmişin yapmayı elin değmişken 3.5 yuvaya uyacak şekilde yeni bir tane yapabilirsin gerçi orada anlamadığım iki anahtar var hakkaten ne işe yarıyor onlar ?
Selam hocam.O silveri gördüm bende ama o kadar parayada değmez gerçi bu fan kontrolüde yapmak zor oldu ilk olduğu için uğraştırıyo adamı tabi arada şeytan git sıfır al dedi ama kandıramadı tabii beni. O anahtarlarda kasa içerisindeki katot mavi ve uv ışıklar için, fan kontrolün yanındaki boşluğa almayı düşünüyorum.. Kapak kapanmama olayınıda büyük ihtimalle hallederim. Yorumun için teşekkürler.
evet gecen hafta kasa geldi ve iş yoğunluğundan ancak simdi bakabildim: 1) Kasayı kimseye tavsiye etmiyorum baskasında olmasına dayanamam 2) Kasaya yeterince genis ama ondeki 12lik fanı articcooling PWM ile degistiremedim articcooling sığmadı oraya??? 3) Anakartın takılma şekli cok hosuma gitti cidden guzel 5) Ustunde gelen tum 80lik fanları soktum sonra yan kapaktakini goruntusunden dolayı bıraktım ama calistirmiyorum. 6) Arka egsoz fanının yerine yine 80lik PWM taktım cokta sessiz oldu sadece gece biraz sesi rahatsız ediyor oda tiz bir ses degil yani kulak tırmalamıyor.
evet gecen hafta kasa geldi ve iş yoğunluğundan ancak simdi bakabildim: 1) Kasayı kimseye tavsiye etmiyorum baskasında olmasına dayanamam 2) Kasaya yeterince genis ama ondeki 12lik fanı articcooling PWM ile degistiremedim articcooling sığmadı oraya??? 3) Anakartın takılma şekli cok hosuma gitti cidden guzel 5) Ustunde gelen tum 80lik fanları soktum sonra yan kapaktakini goruntusunden dolayı bıraktım ama calistirmiyorum. 6) Arka egsoz fanının yerine yine 80lik PWM taktım cokta sessiz oldu sadece gece biraz sesi rahatsız ediyor oda tiz bir ses degil yani kulak tırmalamıyor.
Alacak olan arkadaslara simdiden
Almayın arkadasım kıskanırım
almadan önce söyleyecektin hemde arkada 12cm egzoz fan var kıskan çatla hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim