Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ## RaidMax Smilodon İncelemesi ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: ## RaidMax Smilodon İncelemesi ## Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
metetunca

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007; 18:04:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bende bu sabah hepsiburadadan aldım. Bonusa 4 ve 8 taksit ups kargo ile kargo ucreti almıyo.Buda gusel bir avantaj. Bakalım ne zaman gelecek. tedarikte diyor.
O.z.X

Sisteme Gözat

4 Eylül 2007; 18:17:39 

Beyler bende de 2 gün tedarik sürecinde yazıyordu cumartesi ve pazar gününe denk geldi.Pazartesi günü kargomu yollamışlardı, herkese hayırlı olsun..Resimler bekliyoruz

Bu arada bu sitedeki fiyat baya iyiymiş.. 169,91 YTL (KDV Dahil) : http://www.birdunya.com/Store/productdetail.aspx?language=tr&productid=76515&stockid=82691

@KayipKral; Dstm kasan ve sistemin hayırlı olsun, gerçekten çok hoş bi sistem..İnşallah bende dizerim öyle birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.z.X -- 4 Eylül 2007; 18:19:52 >

You're listening to A State of Trance with Armin Van Buuren
Eva : Mekanın ismi neden “Küçüğün Yeri”? Neden Frank’in Yeri değil?
Frank : Bir şeye sahip olduğunda ona istediğin ismi verebilirsin.
Pisisselcuk

6 Eylül 2007; 0:40:22 

teşekkürler

metetunca

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 9:26:56 

Ayın 4 unde sipariş verdim hepsiburadadan hala tedarik sürecinde kasa ya ne zaman gelecek acaba ? inventus tada listeye girmiş gorsem ordan alırdım tuh ya!
Agent_WD40

10 Eylül 2007; 11:08:23 

www.dente.com.tr listesindeki bayilerden temin edebilmeniz lazım diye biliyorum. Eğer illaki online alacağım gibi bir sıkıntınız yok ise.
metetunca

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 12:00:55 

siparişi iptal etsem buyuk ihtimal ta bi sonraki doneme iade gelir param. Onuda beklemektense verdik artık bir iki gun daha bekleyelim inşallah gelir.
eto_mehmet

10 Eylül 2007; 16:05:24 

Harika Bir şey buya

ELeCtRiCkChi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Eylül 2007; 17:43:48 

kasa hakikaten çok güzel güle güle kullan ayrıca inceleme için çok teşekkür ederim.

SkYNeT-06

11 Eylül 2007; 1:56:00 

@ O.z.X _?

kasa gerçekten görünüşü itibarı ile çok hoş güle güle kullanın hayırlı olsun..

dediğim gibi zamanında bu kasayı çok beğenmiştim zaten .
o zamanlar sistemimi yeni topladığımda RaidMax Smilodon bulamadım
mecbur aopen impression aldım gerçi kendisinden çok çok memnunum şuan o ayrı konu tabiki..

ama işte gönül isterdiki RaidMax Smilodon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 11 Eylül 2007; 1:56:25 >

Skynet Battlefield Management Systems
fuducuk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Eylül 2007; 10:30:40 

Emeğine sağlık O.z.X

raziel__

13 Eylül 2007; 19:39:01 

quote:

Orjinalden alıntı: metetunca

siparişi iptal etsem buyuk ihtimal ta bi sonraki doneme iade gelir param. Onuda beklemektense verdik artık bir iki gun daha bekleyelim inşallah gelir.

Verdiğiniz sipariş elinize ulaştımı acaba? Ben weblebiden ayın 9 unda sipariş vermiştim bugün mail atmışlar siparişiniz tedarik edilememektedir diye. Sanırım ürün tedarikçi firmanın stoklarında tükenmiş.

Hepsi burada' da stoklarda görünüyor ancak merak ettim aynı durum orda da sözkonusumu acaba? Weblebiden paramı alıp Hepsiburadadan sipariş vermeyi düşünüyordum, sizin mesajınızı gördüm tereddütte kaldım şimdi.

metetunca

Sisteme Gözat

13 Eylül 2007; 21:18:10 

Kasa gelmiş ama 3 gundur nedense yoğunluk tan dolayı kargoya veremediklerini söylüyolar.Bugun kesin vercez dediler gine vermediler kargoya yarın verilmesini ümit ediyorum.O yüzden şimdi kesin bişey söylemek istemiyorum acaba ürünü bulamadılarda bu şekilde mi bahane ediyolar oyle olcağını sanmam ama ginede pek güvenemedim.Yarın bi gelişme olduğunda tekrar bilgi veririm. ben ayın 4 unde sipariş verdim daha gelmedi 3-4 gun tedarik surecinde yazdı araya haftasonu falan girdi sonra kargoya verilmeye hazır diyor ama bekliyoruz işte.Neyse yarın eğer kargoya çıkarsa haber vericem. HA bu arada kasa inventus tada satılıyo bilseydim kesinlikle ordan alırdım. Bence ordanda alabilirsin.
max975

Sisteme Gözat

13 Eylül 2007; 23:35:36 

kasanın görüntüsü süper ama bana göre biraz küçük ve o küçük fanlar ses yapar birde bence büyük ekran kartları için biraz daha alan olmalı 1 cm yetersiz. ama bu fiyata iyi ama benim için fiyat önemli değil.