Şimdi Ara

HOTMAIL OMURBOYU TURKCE KULLANMAK ISTER MISNIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen Hotmaili 250 MB yaparken kullandıgımız gibi.

http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose

linkini hotmailin gelen kutusundayken adres satırına yapıstırp ENTER layin ve hotmail hesabınızı kapatın.

ve tekrar login olduktan sonra "Active My Account" butonuna basın ve.

Acılan lisans sozlesmesini kabul ediyormusunuz penceresinde adres satırının sonuna &_lang=tr 'yi yapıştırın.

ENTER 'a basın ve sayfanın yenilenemsini bekleyin.

Eğer I Accpet yerine Kabul Ediyorum butonunu gorduyseniz tamam demektir.

simdi kabul ediyorum butonuna basın acılan sayfadan en asagıda devam et 'e basin.

ve artık Hotmailiniz TURKCE..

• denedim oldu bilgi için teşekkürler.....
  • email adresinin sonu @msn.com olanları kapatırken sorun cıkıyor ama. sanırım onlarda daha sonra MSN MEssenger kapalıyken deneyince sorun cıkmayacaktır.

Bende Hotmail var onu Turkce yaptım fakat msn mailimi hala kapatamıyorum..

=============================
    HERKESE HAYIRLI MUTLU YILLAR DILERIM..
    =============================
  • TechNiciaN kardeşim bilgi için teşekkür ederim,bu 250mb dan sonraki ikinci devrim oldu....
  • Çok tskkür ederim.Fakat @ msn olanlar kapatırken hata veriyor kapanmıyor.
  • bilgi icin tesekkurler kardes fakat takvimi tiklayinca yine ingilizce cikiyor tam cozum degil gibi ama yinede tesekkurler
  • 250 MB'dan sonra bide bu
    TEŞŞEKÜRELER ARKADAŞLAR
  • bill amcam(gates) uyuyor galiba :) hotmailin altını üstüne eştik halen anlamadı.
  • bende olmadı ya hala amerikada ikamet ediyorum gözüküyo ondanmıdır acaba (250 mb için amerika yapmıştım hala da öyle)
  • iyi iş sağol kardeş.
  • şunun gmail le olanınıda bulsanınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: felsongy
    bende olmadı ya hala amerikada ikamet ediyorum gözüküyo ondanmıdır acaba (250 mb için amerika yapmıştım hala da öyle)

Bildiğim kadarı ile nerede oturduğun hiç önemli değil felsongy !!
    Mutlaka bir yerde yalnış yapıyorsundur ondan kaynaklanan bir durum. Dil desteği için Amerika'daki oturan kişi Alman'ca, Rus'ca, Fransız'ca veya Çin'ce yapabiliyorsa? Sen neden Türkçe yapamayasın?

Yazdıklarımı iyi takip edersen olacaktır.
    1. Hotmailini aç ve "TechNiciaN'ın" yazdığı bu linki "http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose " en üstteki Adres penceresine yapıştır ve ENTER yap ( Bu işlem hesap kapatmak içindir.) ve çık. Yani tarayıcıyı kapat.

Hotmaili yeniden aç ve mail adresini, şifreni girdikten sonra açılan yeni ekranda "Active My Account" yazılı bir butonla karşılaşıyorsun. Active My Account butonuna tıkladığında Lisans sözleşmesi çıkıyor. Lisans sözleşmesini kabul etmeden önce, yukarıdaki adres penceresinde hiç bir değişiklik yapmadan son kısmına " &_lang=tr " yazarak veya bunu yapıştırarak ENTER tuşu ile git diyorsun ve karşına lisans sözleşmesi olarak Türkçe çıkıyor. Kabul ediyorum butonu ile onaylıyorsun ve Türkçe olarak sayfan açılıyor.
    İşlem bu kadar sevgili felsongy. Bilmem anlatabildimmi?

Hoşça kal ve kolay gelsin. KitapGibi

• eyvallah sağolasın
  • Teşekkürler denedim oldu
  • Bu işlemi gündeme getirdiği için TechNiciaN'a teşekkür edin. Ben sadece açıklayıcı bir durum getirdim. Ben bunu aylar önce yapmıştım ama burada yazmayı unutmuşum. Yaşlılık işte ne yaparsın

Hoşça kalın ve hepinize başarılar. KitapGibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KitapGibi -- 2 Ocak 2005, 10:15:23 >
  • ne yaşlanması koca kurt.daha dur bi hele.
    sana ihtiyacı var forumun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewelfener -- 2 Ocak 2005, 10:32:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechNiciaN

Aynen Hotmaili 250 MB yaparken kullandıgımız gibi.

http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose

linkini hotmailin gelen kutusundayken adres satırına yapıstırp ENTER layin ve hotmail hesabınızı kapatın.

ve tekrar login olduktan sonra "Active My Account" butonuna basın ve.

Acılan lisans sozlesmesini kabul ediyormusunuz penceresinde adres satırının sonuna &_lang=tr 'yi yapıştırın.

ENTER 'a basın ve sayfanın yenilenemsini bekleyin.

Eğer I Accpet yerine Kabul Ediyorum butonunu gorduyseniz tamam demektir.

simdi kabul ediyorum butonuna basın acılan sayfadan en asagıda devam et 'e basin.

ve artık Hotmailiniz TURKCE..

Ayrıntılı anlatımın için teşekkürlerde tekrardan 2 mb'a düşmez değilmi?

• ya 250 mb naıl yapıyoduk
  • çok sağol bu konu çok iyi geldi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.