Şimdi Ara

Football Manager 2008 (ÇIKTI) (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.409
Cevap
3
Favori
210.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Oğuzkaan


    quote:

    Orjinalden alıntı: firefoxx

    Arkadaşlar Merhaba... Türkiye 2 .liginden bir takımı alıp Süper ligde şampiyon yapmayı hedefliyorum.. bunun için en uygun takım hangisidir?

    2. ligde takıma öncelikli yapmam gereken şeyler nedir?


    En uygun takım,Kocaelispor,Antalyaspor,Altay deneyebilirsin eğer güncelleme paketi yoksa..Eğer Güncel paketse Altay,Ç.Rizespor vs..Öncelikle yapman gereken bir taktik belirlemek,ve bunu iyice oturtman..Kimz taktiğini istersen kullanabilirsin,sonra bir idman paketi seçmek,emurafu paketi var kullanabilirsin..Transfer döneminde ise genç oyuncular yerine 25-32 yaş arası 2.lig bütçesine uygun o seneyi götürebilecek oyuncular alman ve sözleşmesi bitmiş oyunculara hemen el atıp kadroya katman..


    Aynı düşünceye bende kapılmıştım. At. Madrid oyunumu bırakıp 2. lig'ten bir takım almak istiyordum. Benim CM serisinde efsane olarak nitelenen bir oyunum vardı Altay'ı 4. sezon sonunda UEFA finali oynatmıştım ancak FM 2008 bunu başaramadım hatta ilk 3 maç sonunda bıraktım Altay oyunumu. La Liga 77 maç yenilmediğim taktği kullanmaya calıştım sonuc olarak 1 beraberlik 2 malubiyet aldım onun için bırakmıştım oyunu. Altay o kadar iyi değil çok zorlar özelliklede kiralik olarak almak istediğin oyuncular gelmeyi kabul etmiyor falan çok dertli yani..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Oğuzkaan


    quote:

    Orjinalden alıntı: delivery

    Arkadaşlar herkese merhaba ,

    Vista kullanıyorum. Türkçe paketini vistada çalıştıran patch var mı? sizden yardım bekliyorum..


    Turksportalın çıkardığı yama Vistada çalışıyor..




    Merhaba linki bulamadım yardımcı olur musunuz??
  • ulan kafama esti ... dedmi fifa manager 2008'E tekrar başlıyım ... açtım oyun arşivimi yaklaşık 5dk. dvd'yi aradım ve sonunda buldum jelatinden dvdyi çıkardım dvd sürücüme taktım kurulumu başlattım şifreriyi girdim güm dvd bozulmuş hata veriyor kurulum ... kolonya ile giriştim kafam bozuldu tekrar denedim aynı hata biraz küfrettim ve 2009'u beklemeye koyuldum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

    ulan kafama esti ... dedmi fifa manager 2008'E tekrar başlıyım ... açtım oyun arşivimi yaklaşık 5dk. dvd'yi aradım ve sonunda buldum jelatinden dvdyi çıkardım dvd sürücüme taktım kurulumu başlattım şifreriyi girdim güm dvd bozulmuş hata veriyor kurulum ... kolonya ile giriştim kafam bozuldu tekrar denedim aynı hata biraz küfrettim ve 2009'u beklemeye koyuldum


    Üzücü ama yanlıs baslık
  • Herkes bıraktı mı bu oyunu? Biliyorum aslında çoğunuz pusuya yattınız FM 2009 çıkana kadar bunu oynuyorsunuz di mi sizi gidi.

    Geçenlerde öyle bir bakayım dedim. Manchester City ile oynuyordum şu Arap City yaması vardı, 200 küsür milyon euro Balance ile başlayandan. İlk sezon biraz borca bile girerek hem transfer bütçemi hem kasadaki parayı bitirdim. Lig şampiyonluğu ve alıp sattığım oyunculardan dolayı yine bir 200 milyonu aşkın Balance yaptım daha ilk sezon bitişinde. Ama artık çok sıkıldığımdan anime, dizi felan izlerken arka planda yalnızca birkaç gün geçirebiliyorum bu oyunla. Yine öyle oldu, bir gün atladım. Ve Tottenhamlı Dos Santos "Come and get me" açıklamasını yaptı Man City patronu olan benim için Bu kadar yüzsüz olunmaz ki arkadaş, başkanım gel beni al demek de ne demek yani. Almasam o takımda barındırırlar mı lan seni?

    Dos Santos, topsun olm.





    Edit: Typo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 24 Eylül 2008; 11:24:59 >




  • türksportalın türkçe yamasını kurdum ve yeniden oynamaya başladım.galatasarayı aldım ve sadece muslu nalbantoğlunu aldım.sezona ankaragücü beraberliğiyle başladım daha sonra antepi gole boğdumkayseri deplasmanında yenik döndüm.bakalım neler olacak.
  • Bu oyunda bir Braathen,bir Roncatto olmaması çok kötü.Ben istiyorum ki çok ucuza dehşet adamlar alayım soldan koşup herkesi çalımlayıp gol atsınlar.Bkz:Cm 03 04
  • şu 2009 dan önce bide liverpoolla oynayayım sezonu öyle kapatayım dedim,ve ilk transfer dönemim sona erdi şu an ideal kadrom şu arkadaşlar:


    ...........................doni..........................
    ..............carragher.......agger................
    ..behrami................................maxwell..
    .......................mascherano..................
    .......................x alonso........................
    ..................babel........gerrard..............
    ...................torres.........pandev...........

    sezona iyi başladım,yedek olsun diye bide fazio yu aldım bakacaz artık.
  • Arkdaşlar Fm 2008 yükledim. Turksportal.net e üye oldum Türkçe yama için. Forumuna giriş yapılıyor fakat anasayfadaki giriş bölümüne şifre ve kullanıcı adımı yazdığımda hata veriyor kullanıcı adı veya şifre hatalı diye. Ne yapmam gerekiyor?
  • Size küçük takımdaysanız sağ bek ve forvet öönerim var.

    Sağ bek kesinlikle MARVIN ANGULO'dur.Ben sanırım 275.000 € ya aldım.Şu anda 9.5 Milyon €.Genç bir oyuncu.21 yada 22 yaşında.Geldiği gibi oynar takımda.
    Forvette Baba Collins'i alabilirsiniz.3 M € ya alırsınız biraz tuzlu anguloya göre.

    En önemli adamı unutmuşuz ekleyelim.

    Yaptığım en pahalı transfer.Sanırım 24 yaşında.7.5 M € ya aldım şimdi 10 M € Luis Jimenez bu adamı orta sahanıza koyun düşünmeyin gerisini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLG# -- 4 Ekim 2008; 16:08:25 >
  • Birileri Vela,Bojan,Pato,Buonanette 4 lüsünün ulaşabileceği en iyi değerlerin ss ini koyabilir mi?2011 oldu yıl bu Vela da hala tık yok.Kimse de kiralamak istemiyor mecbur oynatıyorum fena da oynamıyor ama ozellikler hala gelişmedi.
  • Metalist Kharkiv ile oyun açtım aşırı zevkli UEFA'da grubuma Beşiktaş geldi 6-3 yendim üzüldüm takımıma ama olsun
  • SS'leri sonra gönderirim şimdi oyuna giremiyorum ama yazayım yine de bir şeyler.

    Vela'yı takımda olduğu sürede bitiricilik 14 iken bile as oynattım, potansiyeli 199 çıkmıştı sürekli oynatıp maksimum verim almak istedim ama Genie Scout'un gösterdiği değerlerden 2 eksikti 24 yaşındayken, ben de 70 küsür milyon euroya Inter'e sattım. Ne gariptir ki 185 potansiyelle çıktığında 26 milyona almış ve kiralamıştım iyice pişene kadar. Bitiricilik, hız ve hızlanma sürekli oynattığım Arsenal oyunumdan daha iyi olmuştu. İlginç oyuncu vesselam.

    Bojan çok iyi forvet. Potansiyeli ne olursa olsun oyunun en iyi forvetlerinden biri (Yaşını da düşünürsek).

    Pato çok çok gelişiyor ama almak imkânsız. Çok gol atıyor bir de.

    Buonanotte'yi her oyunumda alıyorum. Dribbling 20, bitiricilik çok abanılırsa 16, first touch 17, hız-hızlanma 17-18, teknik 20 felan oluyor as oynatılacak bir adam. Matias Fernandez kıvamında ama bence daha iyi olabilir. Oyun başlangıcındaki özellikleri önemli.




  • Beyler crash dupm hatasının çözümü var araştırın bulamazsanız koyarım ben !
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

    SS'leri sonra gönderirim şimdi oyuna giremiyorum ama yazayım yine de bir şeyler.

    Vela'yı takımda olduğu sürede bitiricilik 14 iken bile as oynattım, potansiyeli 199 çıkmıştı sürekli oynatıp maksimum verim almak istedim ama Genie Scout'un gösterdiği değerlerden 2 eksikti 24 yaşındayken, ben de 70 küsür milyon euroya Inter'e sattım. Ne gariptir ki 185 potansiyelle çıktığında 26 milyona almış ve kiralamıştım iyice pişene kadar. Bitiricilik, hız ve hızlanma sürekli oynattığım Arsenal oyunumdan daha iyi olmuştu. İlginç oyuncu vesselam.

    Bojan çok iyi forvet. Potansiyeli ne olursa olsun oyunun en iyi forvetlerinden biri (Yaşını da düşünürsek).

    Pato çok çok gelişiyor ama almak imkânsız. Çok gol atıyor bir de.

    Buonanotte'yi her oyunumda alıyorum. Dribbling 20, bitiricilik çok abanılırsa 16, first touch 17, hız-hızlanma 17-18, teknik 20 felan oluyor as oynatılacak bir adam. Matias Fernandez kıvamında ama bence daha iyi olabilir. Oyun başlangıcındaki özellikleri önemli.


    Cevap için teşekkürler.Bojan ı bedavaya aldım.Takımda Tevez vardı İnter 40 milyon euro verdi başkan sattı ama önemli değildi çünkü Adriano yu oynatıyordum.

    Adriano mükemmel performans verdi ilginç bir biçimde.Bojan ı as oynatıyorum bu sezon fena da oynamıyor ama finishing ve hatırlayamadım bir özelliği 16 gerisi düşük.

    Şöyle bir kadrom var.

    Lloris // Marvin Angulo-Breno-Raul Albiol-Marcelo // Miguel Veloso-Sankhare/// Babel-Buonanette-Messi//Bojan

    Yedeklerde ise Nordtveit(Mükemmel gelişti)Vidal(Mükemmel gelişti)Javi Martinez,Mathieu,Alexis,Vela,Jimenez,Banega,Fazio,Adriano gibi oyuncular var.Marin,Pjanic,Sakho,Wilshere,Cahais gibi oyuncularım da kirada.

    Oyun 2011 2012 2013 gibi tarihlere geldiğinde satın alıcak adam bulmakta inanılmaz sıkıntı çekiyorum.Çünkü iyi oyuncular 28 29 yaşına geliyor ve elinde patlıyor.Gençlerin de hepsi kapılmış oluyor.

    Pato ya ilgilendiğimi söylüyorum.Olumlu yaklaşıyor.80 milyon euro bile öneriyorum kulüp kabul etmiyor.Pato ise üzülmüyor.İpimle kuşağım s.kimle t.şağım tadında bir adam.




  • Pato imkânsız zaten. Ben Pato'yu Milan ile oynarken deneme fırsatı buldum oradan biliyorum sadece. Potansiyelinin de üstüne çıkıyor, Genie'nin gösterdiğinden daha iyi özellikleri oluyor..

    Ben de Arap City ile oynuyordum, 2010 bitti 3 tane forvet çıktı regen olarak, biri 193, diğeri 197 ötekisi 14 yaşında 194 boyunda. Üçünün de hızları en az 15 olacak gösteriyor Genie. Korner kullanması hariç orta kesmeden kafa vurmaya kadar hep 18-19 olacak üçü de. Çok ilginç bu regenler, çünkü ben hep Kanu, Berbatov ve özellikle Zlatan Ibrahimovic tarzı uzun boylu ama çalım atabilen futbolculara hastayım ama oyunlarımda pek çıkmaz. Diğer arkadaşlara çok çıkardı bu sefer 3 tane çok çok iyi oyuncu çıktı ama ben de oyundan soğudum pek devam edemiyorum.

    Breno ve Vidal bende çıldırdı. Micah Richards ve Fazio yedek kaldılar. Cahais'i ben 14 milyon euroya Fiorentina'ya sattım işte bu devre arasında. Dentinho diye bir oyuncu çıkmıştı Brezilya database'ini seçtiğim için, onu da 2010 sezonunun başında 47 milyona sattım. Babel'i 23 milyona almıştım Arsenal'e 58 milyona sattım şuan Balance 500 milyon euro oldu. Hadi bakalım hayırlısı...




  • Vidal Tackling 20 Heading 19 Marking 19 du en son. Konsantrasyonu ve hızı da fena değil.Nordtveit da olağanüstü oldu.Sakho zaten müthiş.Breno ve Raul Albiol da mükemmel.Takıma hepsini koysam bir sezon gol yemeyiz.


    Bu arada fantazi olsun diye İnter i açıp 5-4-1 ultra defansif falan oynattım amacım bakalım kac mac gol yemeyeceğim diye test etmekti.Ama her maç gol yedim hevesim kursagımda kaldı

    Pato ya herkesi satıp 150 milyon euro vericem.Hırs ettim ulan.
  • arkadaşlar bir sorum var

    yıllardır oynarım cm ve fmleri ama antreman programlarıyla pek ilgilenemedim

    acaba heading ve jumping arttırmak için hangi program üzerine yoğunlaşmak lazım

    ilgilenenlere teşekkürler

    iyi forumlar
  • Yeni oyun açacaktım aslında, eski save'lerime baktım. Valencia oyunumun 2012 yılından 2010 senesine döndüm tekrar. ( Mega Load-Save )

     Football Manager 2008 (ÇIKTI)


    İşte size Pato, özellikleri çok iyi olmasada verdim 40 Milyonu. 9940 Rep. puanımız var, yakın gelecekte takımımıza katılmayı düşünmüyor.
  • Arkadaşlar oyunun yeni Türkçe yaması çıkmış %100'e yakın oranda Türkçe yapıyor oyunu. Fakat ben bunu kuramadım acaba bu yamayı kullanan biri, dil dosyasına Rapid'e upload edebilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.