Şuan bunun sıfırı en uygun nerde? Ben peşin alacağım. Ceptıklada 620ydi geçen hafta. Şimdi 680 olmuş.
bence 680 iyi fiyat bende almayı dusunuyorum 730 a buldum daha asagısına bulamadım bence 680 e kacırma ama bakın sıfır ayarında 2. eller de var forum da ve baska sitelerde
Vatan Bilgisayardan 698 YTL 5 taksit Worlde aldım. GPS çalışıyor. Wifi buluyor. Back up da sıkıntı oldu F/P açısından fena değil radyoda RDS yok
hayırlısı olsun ıyı gunlerde kullan arkadasım sarjı nasıl kac gun gidiyor
1 hafta kadar oldu. Çok kurcaladığım için maksimum 48 saat gidiyor. GPS sin uyduları bulması 20 dak kadar sürebiliyor. El kitabında da belirtmiş. GPRSi gayet hızlı. Fotoğraf makinası fotoğraf makinaları kadar başrılı değil ve deklanşöre bastıktan 1 kaç sn sonra fotoğrafı çekiyor. Flaş yakın çekimler için yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stressb -- 23 Haziran 2008; 14:34:41 >
ben kulanıyorum gps i 3-6 dk buluyor arac içinde gps i gayet iyi cekiyor daha once asus p535 vardı arac içinde ön camın torpidonun üstünde cekiyordu fakat bu makinayı kapı yan cebe bile koyunca cekiyor
cihazı alalı 15 gun falan oldu forumdan bı arkadasdan aldım gayet guzel cıhaz cok memnunum sesı de kamerasıda wifi side gps i de herseyı mukemmel tavsıye de ederım herkese ayrıca kızılay dagıtmıs gıbı herkesın elınde olan bı cıhazda degıl program sıkıntısı çeken arkadaslar n73 ve n95 programları ve temaları oluyor bu cihaza sertifika sorunu yaşarsanızda tarıhı bı sene falan gerıye alın saygılar