Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: _________yepyeni samsung i550:::: 3.2 mp+wifi+GPS+2.6 inç smartPHONE

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: _________yepyeni samsung i550:::: 3.2 mp+wifi+GPS+2.6 inç smartPHONE Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tas7035

20 Mart 2008; 22:29:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Ben de bgn gördüm telin maketini,acayip kaba ve büyük bi tel hiç beğenmedim bir p1i sahibi olarak...

termit.

20 Mart 2008; 23:26:34 

N82 nin çalıştırmadığı NFS 2 oyununu bu çalıştırdı.Resim çekimi biraz daha iyi olsaydı süper bir telefon olacaktı.

TuRaN.z

20 Mart 2008; 23:42:16 

ses kalitesi, yüksekliği kulaklık ve hoparlörde, müzikçalar ayrıntıları nasıl eko ayarları i560 da yoktu bunda varmı hiç bahsetmemişssin onları deneme şansın olmadımı...

termit.

21 Mart 2008; 0:52:47 

Müzikçalarda hiç bir ayar yok,şarkıyı atıp dinliyorsun,eko 3D vs gibi hiç bir ayar yok,dışa verdiği ses bana zayıf geldi,kulaklık sesi çok iyi.

aliass

21 Mart 2008; 9:19:07 

Bu çalışmadı dediğin şeyleri senmi yükledin yoksa telefonda fabrika çıkışı yüklümüydü?
quote:

Orjinalden alıntı: termit.

Worms world party çalışmadı,metal gear acid çalışmadı,youtube girmek mümkün değil,independence day da otomatik ateş çalışmadı ve oyunda ses kesikliği oldu.

TuRaN.z

22 Mart 2008; 0:36:28 

quote:

Müzikçalarda hiç bir ayar yok,şarkıyı atıp dinliyorsun,eko 3D vs gibi hiç bir ayar yok,dışa verdiği ses bana zayıf geldi,kulaklık sesi çok iyi.

bunun incelemesinde vardı diye hatırlıyorum yanılmıyorsam ama yoksa niye bu tellere 3.5 mm jack girişi felan koyuyorlarki müziği onların belirlediği standartlara göre dinleyeceksek standart kulaklıklarda yeterli olur gibi, pek anlamadım ama bence olsa iyi olurdu bu modelde...

termit.

22 Mart 2008; 23:33:05 

Bugün incelemeye devam ettim,GPS bağlantısı hala kuramadım uydu bulmuyor,Avea web bağlantısı devamlı sorun yapıyor 2-3 kez denemek, olmadı telefonu kapatıp açmak gerekiyor,bağlanmasına bağlanıyor ama çok eziyetli.WiFi buldum ve bağlanmayı denedim o kadar çok ayar istiyorki,wifi yi bulacaksın,bağlantı ayarını kullanıcı tanımlı yapıp bulduğun modemi bağlantı olarak kaydedeceksin sonra web e girib sana sorduğunda bulduğun ve kaydettiğin bağlantı noktasını seçeçeksin ki ikinci denememde kayıtlı wifi bağlantı noktasını göstermedi.Bu telefonun web ve wifi girişi çok sorunlu,yada ben beceriksizim yada bazı şeyleri yapamıyorum.Nokia yı övmek için söylemiyorum ama GPS, internet ve wifi bağlantı ve girişleri o kadar rahat ve sorunsuzduki bu samsung adamı sinir ediyor.
Bu arada standart samsung kamera klasiği bu telefonda da devam ediyor,elini titretirsen bulanık resim alırsın,hele ev içinde sonuç felaket oluyor.Gündüz foto çektim ışık iyi ise resim ortanın az üstü,hava kapalı ve sende titriyorsan bulanık resim çekmeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termit. -- 22 Mart 2008; 23:35:05 >

ozdemiralp

23 Mart 2008; 15:18:30 

DOSTUM KENDİ TELEFONUNU (?) KÖTÜLEMEK İÇİN, KENDİNİ FAZLA ZORLAMADIN MI ? ( )

quote:

Bugün incelemeye devam ettim,GPS bağlantısı hala kuramadım uydu bulmuyor,Avea web bağlantısı devamlı sorun yapıyor 2-3 kez denemek, olmadı telefonu kapatıp açmak gerekiyor,bağlanmasına bağlanıyor ama çok eziyetli.WiFi buldum ve bağlanmayı denedim o kadar çok ayar istiyorki,wifi yi bulacaksın,bağlantı ayarını kullanıcı tanımlı yapıp bulduğun modemi bağlantı olarak kaydedeceksin sonra web e girib sana sorduğunda bulduğun ve kaydettiğin bağlantı noktasını seçeçeksin ki ikinci denememde kayıtlı wifi bağlantı noktasını göstermedi.Bu telefonun web ve wifi girişi çok sorunlu,yada ben beceriksizim yada bazı şeyleri yapamıyorum.Nokia yı övmek için söylemiyorum ama GPS, internet ve wifi bağlantı ve girişleri o kadar rahat ve sorunsuzduki bu samsung adamı sinir ediyor.
Bu arada standart samsung kamera klasiği bu telefonda da devam ediyor,elini titretirsen bulanık resim alırsın,hele ev içinde sonuç felaket oluyor.Gündüz foto çektim ışık iyi ise resim ortanın az üstü,hava kapalı ve sende titriyorsan bulanık resim çekmeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemiralp -- 23 Mart 2008; 15:20:40 >

[img]http://www.publicons.de/my/pub__1,2,825,466,312,41,178,54,614,553,20_2.png[/img]
aliass

23 Mart 2008; 17:31:32 

nokia nın gps si para ile çalışıyor biliyorum.i550 nin içinden gps cd si çıkıyor onu kurdunmu?yani ayarlarını iyi yaptınmı herşey düzgün çalışır diye umuyorum.ayrıca i550 ile çektiğin resimlerden bir kaç tanesini buraya koysaydında görseydik.anca kötülemesini biliyorsun.......
quote:

termit.

23 Mart 2008; 23:49:09 

Burda telefona para verip alan herkes kötü yönlerini saklıyor,30 tane fotoğraf çekiyor en iyisini koyup bakın işte böyle çekiyor diyor ve millet aldanıyor alınca hayal kırıklığına uğruyor,ben gayet objektif ve mantıklı davrandığımı düşünüyorum.Telefonda benim değil,yakın bir telefoncu arkadaşın dükkanından alınıp deneniyor.Burda yazdıklarım tamamen objektiftir.Bugün uydu buldu ama havada az bir bulut olursa bulmuyor.
Artılarını ve eksilerini söyleleyim
-Şekli çok hoş
-Ekran çok güzel ama gündüz ekranı görmek zorlaşıyor,
-Dönen top olayı çok güzel,
-Wifi işi biraz eziyetli,
-Tuş takımı tek elle mesaj yazarken inceliğinden dolayı özellikle sağ taraftakiler zorluk oluşturuyor,
-Live messenger yüklemiyor,nokia sertifika sorunu yüzünden,
-Ev içinde foto çekimi iyi değil,
-Kameradan fazla bir şey beklemeyin,müthiş bir beyaz patlaması olayı var,
-Menü ikonları nokia dan daha güzel,
-Resim düzenleme yazılımı yok,müzik çalarda eko ayarı yok,
-Pili en fazla 1,5 2 gün dayanır gibi,çok hızlı pil harcıyor.
-Sesle komut algılaması berbat,
-Otomatik tuş kiliti yok,pro yüklersen kablo bağlantısında veri aktarma modu tuş kilidi prosunu kapatmazsan çalışmıyor,
-Flaş laf olsun diye konmuş,bir işe yaramıyor
Tungsten lamba ışığında çekildi,beyaz patlamasına bakın

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (2)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termit. -- 24 Mart 2008; 0:01:52 >

ozdemiralp

24 Mart 2008; 0:00:46 

Bu telin Fotoğraf makinesinden kalite bekleyen yok zaten ama bunu diğer özelliklerede söylemek için teli kulanmamak lazım çünkü ...

- Wifi'nin çok iyi çalıştığını söylüyor kullanıcılar.

- Şarzının Mp 3 dinlemeye rağmen iyi gittiğini normal kullanımda 3-4 gün söylüyorlar.

- Msn'de problem çıkıyor diyenede hiç rastlamadım (kullananlardan!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemiralp -- 24 Mart 2008; 0:01:41 >

[img]http://www.publicons.de/my/pub__1,2,825,466,312,41,178,54,614,553,20_2.png[/img]
coco76

24 Mart 2008; 0:02:02 

se tellerine benziyor tuşları. ufak içiçe..

Acer Aspire 9424 (17') / Nokia 6300 / Nokia 2610 / Creative Zen 4GB - Toshiba SDHC 4GB / Sony NWD-B103(black) / Creative EP-630 / Seagate Freeagent 160GB / Logitech V450 / Kingston 1GB / SanDisk Cruzer Micro 1GB
termit.

24 Mart 2008; 0:05:56 

Wifi iyi ama bulduktan sonra web e girmek uzun iş,msn sorunu yok zaten Windows Live Messenger sorunu var bu pro sadece nokia telefonlara yüklenmek için yapılmış herhalde,samsung yüklemiyor,N82 topiğinde revolverin eklediği Windows live messengeri denedim sertifika sorunu yazdı DEP dosyasının yüklenmesinde,pilinin 3-4 gün gitmesi mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termit. -- 24 Mart 2008; 0:12:28 >

ozdemiralp

24 Mart 2008; 0:31:51 

Dostum wifi'ye bağlandıktan sonra, web e girmek için 1 kez kayıt yapmıyor musun? Her seferinde olmamalı, tüm ayarlara baktın mı?
GPS için haklılık payın var. Kötü havalarda verimsiz olduğu söyleniyenler var.

Şarz süresi için;

Örneğin;

Günlük 1,5 saat müzik dinleme (kulaklıkla) + 30 dakika tel görüşmesi + 30 dak kurcalama ile şarz kaç gün gider?

quote:

Wifi iyi ama bulduktan sonra web e girmek uzun iş,msn sorunu yok zaten Windows Live Messenger sorunu var bu pro sadece nokia telefonlara yüklenmek için yapılmış herhalde,samsung yüklemiyor,N82 topiğinde revolverin eklediği Windows live messengeri denedim sertifika sorunu yazdı DEP dosyasının yüklenmesinde,pilinin 3-4 gün gitmesi mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemiralp -- 24 Mart 2008; 0:33:52 >

termit.

24 Mart 2008; 0:45:46 

Kayıtlı bağlantılarda modem gözüküyor ama web e girdiğinde sadece hattının bağlantı seçeneklerini veriyor mesela Avea web,wap,mms gösteriyor,yada ben bulamıyorum ayarını.Zaten nokia daki gibi hat değiştirince otomatik olarak taktığın hattın web,wap ve mms ayarını sana vermiyor,şebeke ayarlarından taktığın hattı işaretlemen gerekiyor yoksa bir önceki hattın seçeneklerini vermeye devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termit. -- 24 Mart 2008; 0:45:30 >

ozdemiralp

24 Mart 2008; 23:42:22 

wifi için ne dersin? (özellikle soruyorum çünkü memnun olan pekçok insan var.)

cüneyttan

26 Mart 2008; 17:09:07