Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: _________yepyeni samsung i550:::: 3.2 mp+wifi+GPS+2.6 inç smartPHONE

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: pakel, zegan, far44cry, onurabii
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: _________yepyeni samsung i550:::: 3.2 mp+wifi+GPS+2.6 inç smartPHONE Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
abide85

24 Eylül 2008; 23:32:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: arti6630

quote:

Orjinalden alıntı: abide85

Gps'te sesli anlatım sanırım yook...Peki i550'de butun nokia uygulamaları calısmıyor dımı deneyen varmı uygulama yuklemeyeyi?

sordugun soruların ıkısınınde cevabı yazıyor usenmeden 10 sayfayı okusan cevapları bulursun hatta seslı anlatım kısmı bu sayfada bıle var

Ok.Eyw sagolasın hocam...

alparslan79

25 Eylül 2008; 0:48:42 

oley beeee.. sonunda gps i calıştırabildim :) meğer beklemek gerekiyormuş uzun bir müddet.. sonrasında daha kısa sürede buluyor.. ben en az bi yarım saat acık tuttum şarzdayken.. sonunda buldu :) şifreli kablosuz internetimede girebiliyorumm.. daha ne isteyebilirim kesinlikle öneririm.. bu fiyata kaçmaz.. navkingide aradığım müşteri hizmetleri süper.. internetten map güncellemesi için net den kayıt yaptıktan 1-2 gün sonra kullanıcı adı şifre veriyorlar. ayrıca sağolsunlar son versiyon sis programı ve haritayı evimede yollıcaklar.. bence bu fiyata kaçırılmaz bi telefon.. nokia gbi ücretlide değil..kessinlikle önerrimm..
metintekin

Sisteme Gözat

25 Eylül 2008; 1:15:34 

Bende aranıza katılmak istiyorum ama DhDukkanımdaki bi kaç ürünü satmam lazım

Buyrun bi bakın dükkana arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=169352

••E2160 1,8@3,3ghz Stok Fan+1,37v••Gigabyte G31M-S2L@F6 Bios••2gb Veritech 800@990mhz 5-4-4-12••SAPPHİRE x1800xt 256mb/256bit Oc@640/1650mhz••Asus VW222S 22''Lcd••
••Seagate 160gb Sata2 Ncq••Samsung 80gb İde••Samsung SH203B 20x Sata Dvd+Rw••Raidmax Xeon Case••Coby 450watt Psu••TT Blué Néon••6x80mm Led Fan••Panasonic SA-PM08 Home Theatre System••

••Since.28.March.2006.in.Dh.İzmir••Dh Ünider(EÜ)••Nokia N93 MultiMédia Phoné + 8310&••UA Bornova••
arti6630

25 Eylül 2008; 2:03:33 

arkadaslar ben garmin yukledım arayuzu bıraz farklı route66 ya alısınca bıraz degısık gelıyor ama cok cabuk baglanıyor evde camın onunde 3-4 dakka da baglandı tavsıye ederım

mahferer

25 Eylül 2008; 9:12:50 

quote:

Orjinalden alıntı: dhboy

...MEMNUNİYETLERİM
+Bence fiyat/ performans oranı en iyi telefon bu şu anda...
+İztopu kullanmayı başlangıçta yadırgadım ,2. günden itibaren iyice alıştım...Ayrıca tuşları rahat kullanımlı ve hızlı tepki veriyor, "qwerty" klavye olmadığı halde kendi çapında gayet seri yazı yazılabiliyor.
+wireless'i gayet güzel , çok kolay bağlanılıyor, epey bir mesafedeki kablosuz kaynakların hepsini buluyor, internet siteleri sorunsuz açılıyor. Sayfalarda dolaşmayı kolaylaştırmak için İztopun ayarlarını hassaslığını maksimuma getirin...
+Navigator yazılımı yüklendi, bulunduğum yerin sokağına kadar her türlü ayrıntı var fakat, GPS 'le bağlantıyı hala yapamadım, daha doğrusu hep kapalı alanlarda bağlanmaya çalıştığım için herhalde birtürlü bağlantı kurulupta , bulunduğun yerin haritada işaretlenmesini sağlayamadım, eğer çözemezsem navking firmasının servisiyle görüşüp halletmeye çelışacağım...
+Karta çok sayıda mp3 attım, mp3 çalıcısının kütüphanesine birtürlü yükleyemedim, başka bir ücretsiz mp3 yazılımı yükledim.. Radyo'nun çekimi çok iyi ve kulaklıkla ses kalitesi benim için çok iyi.
+Bir çok kullanışlı ücretsiz yazılım ve oyun yükledim, şu anda her an heryerde internete sınırsız bağlanabileceğim uygun fiyatlı ve süper kullanışlı bir cep tel-bilgisayarını yanımda taşıyorum.

ŞİKAYETLERİM
- Bazı yüklediğim yazılımlar- oyunlar, ciddi yavaş çalıştı. Belkide programlama hatalarından kaynaklı olabilir. Çünkü bir yerde tam ne kadar olduğunu göremesem de 300 Mhz üzerinde hıza sahip bir işlemci olduğunu duymuştum bu tel'de o yüzden bu tarz yavaşlıklar şaşırıtıcı.
- Birde Ardarda yazılımların birinden çıkıp birine girdikçe yarım saat içinde acaip kasmaya başladı telefon, en son tel'i yeniden açıp kapamak durumunda kaldım, bu durumlar nokia n95'de falan oluyor mu bilemiyorum.

...Nokia N95 ayarında ondan yarı yarıya daha ucuz bir telefon aldığımı düşünüyorum. Uzun süre epey işimi görecek.

Katılyorum. benimki Daha servisten gelmedi.

elysion

25 Eylül 2008; 12:02:26 

arkadaşlar ben aletin yeni firmware ini buldum ve yükledim. gps sorunu hallolmuş gibi. yaklaşık bikaç dakika içerisinde bağlanabiliyorum artık. birde gps+ ikonu gelmiş. neyse fazla uzatmadan olayı anlatan kısmı yapıştırayım..

This is the latest firmware i550PMHE3

I have installed it manually
Its easy and steps are below

1. download the apollo and also the s60 download drivers, and of course the firmware.

2. off the phone, and press and hold the keys 7 and * and the on button, all 3 keys together.

3. When the phone shows "Modem Download", connect the USB port to PC, it should automatically prompt you to install the phone driver, point it to the drivers that you have downloaded.

4. Off the phone again, if you can't power it off, just unplug the battery.

5. press and hold the keys 1 and 4 and the on button, all 3 keys together.

6. when there are 3 lines of words in the phone, connect the USB port to PC, it should automatically prompt you to install some other drivers, point it to the downloaded files again.

7. verify that you have the two drivers installed in the Control Panel.

8. REBOOT PC!

9. Run the apollo software, and on the phone while pressing key 4 and 7, all 3 keys together, when the phone shows "Modem Download", make sure "SMD" is unchecked, and just press "All Download", (you will need to select the firmware files downloaded)

10. about 4 minutes later, check the firmware version using *#7370# and use the code 0000000.

In this version many bugs and errors have been fixed
Extra features
GPS+
Searching WLAN
Better battery Life
New IM software

buda ilgili programları bulabileceğiniz site;

http://www.gsmarena.com/samsung_i550-reviews-2115p2.php

yanlız dikkat edin firmware upgrade esnasında oluşabilecek bi sorunda cihazı garanti kapsamında almayabilirler..

birde ben 10. maddeyi uygulamadım. gerek kalmadı tel otomatik açıldı zaten. firmware versiyonunu öğrenmek için *#0000# kombinasyonunu uygulayabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elysion -- 25 Eylül 2008; 12:01:47 >

elysion

25 Eylül 2008; 12:30:56 

birde bu firmware de türkçe dil desteği yok. türkçe karakterleri destekliyor fakat dili türkçe yapamıyosunuz bilginiz olsun. en son firmware ise i550DZHF1 imiş. bulabilen olursa buraya da link koyuversin lütfen..

onkaraah

25 Eylül 2008; 13:55:27 

Öncelikle herkese merhabalar;

Route 66 Programı ile ilgili kafanıza takılan ve bazı arkadaşların düştükleri yanılgıya burada yanıt vermek istiyorum.

Öncelikle Navking Route 66 programı Hafıza kartına yüklü olarak sisteminize kurmanız için gelir. Hafıza kartınızı Telefonunuza taktığınız andan itibaren, otomatik olarak yükleme yapar. Eğer yükleme otomatik olarak başlamaz ise Ana Menü > Dosya Yöneticisi > Hafıza Kartı bölümlerine girilerek burada yer alan Mobile 8.sis dosyası çalıştırılır. (Bazı sürümlerde Signed Mobile olarak geçer).

Kurulum bittikten sonra ürününüz için geçerli olan makbuz kodunu girerek Route 66 yazılımınızı aktif hale getirebilirsiniz.

Bunun dışında KAPALI ALANLARDA (Ev, Ofis, Viyadük,Köprü altları, Tünel, pencere kenarları, balkonlar) GPS sinyali alamazsınız. Bu sinyal yakalama konusu hiç bir zaman kullandığınız Navigasyon programı ile ilgili değildir. GPS alıcısı ile ilgilidir. X yazılımı size bağlantı verirken ,Y yazılımı aynı noktada bağlantı vermiyorsa bu tamamen ya tesadüftür veya GPS alıcınız bozulmuştur. (Daha da kötüsü ürünün reklamı yapılmaya çalışılıyordur, X ürünü alın deneyin o daha iyi diye)
Samsung Firması ürünlerinde kullanılacak olan yazılım seçme işlemini tam 1 yıl boyunca sürdürdü, burada yaptığı testlerde Tomtom, Garmin, I-go, Route 66, Sygic vb bir kaç program ile test yaptı. Sonuçta Route 66 karar kıldı, tıpkı HTC, Toshiba, HP, Nokia gibi. Bu firmalar bazı şeyleri seçerken inanın sadece fiyata bakmıyor, arkasında sağlayacağı desteğe bakıyor. Garmin Müşterileri bugün sıkıntı yaşıyor, Tomtom ne olacağı bile belli değil, fakat Navking Route 66 firması 58 ülkede kullanıcılarına sorunsuz destek veriyor. Çözümsüz müşteri bırakmıyor. Bunlardan biriside benim.

Burada bir arkadal ömür boyu diye bir ifade kullanmış. Kesinlikle haklı, bu telefonu ne kadar kullanırsanız, o kadar Route 66 Programını kullanabilirsiniz.

Navking Teknik telefonu 0212 210 34 72

bu dünayda herkes 40ayak
alparslan79

25 Eylül 2008; 14:41:29 

Arkadaşlar ilk seferde gps ilk uyduya tanıtılırken şarza koyun bekleyin maksimum 45-60 dk sonra irtibat kuruyor.. sonraki denemelerinizde uyduyu bulması maksimum 5 sn ile 10 sn arası değişiyor.. Kesinlikle alın... İlk uyduya tanıtmada uzun sürüyor..
desx

25 Eylül 2008; 18:03:58 

quote:

Orjinalden alıntı: onkaraah

Öncelikle herkese merhabalar;

Route 66 Programı ile ilgili kafanıza takılan ve bazı arkadaşların düştükleri yanılgıya burada yanıt vermek istiyorum.

Öncelikle Navking Route 66 programı Hafıza kartına yüklü olarak sisteminize kurmanız için gelir. Hafıza kartınızı Telefonunuza taktığınız andan itibaren, otomatik olarak yükleme yapar. Eğer yükleme otomatik olarak başlamaz ise Ana Menü > Dosya Yöneticisi > Hafıza Kartı bölümlerine girilerek burada yer alan Mobile 8.sis dosyası çalıştırılır. (Bazı sürümlerde Signed Mobile olarak geçer).

Kurulum bittikten sonra ürününüz için geçerli olan makbuz kodunu girerek Route 66 yazılımınızı aktif hale getirebilirsiniz.

Bunun dışında KAPALI ALANLARDA (Ev, Ofis, Viyadük,Köprü altları, Tünel, pencere kenarları, balkonlar) GPS sinyali alamazsınız. Bu sinyal yakalama konusu hiç bir zaman kullandığınız Navigasyon programı ile ilgili değildir. GPS alıcısı ile ilgilidir. X yazılımı size bağlantı verirken ,Y yazılımı aynı noktada bağlantı vermiyorsa bu tamamen ya tesadüftür veya GPS alıcınız bozulmuştur. (Daha da kötüsü ürünün reklamı yapılmaya çalışılıyordur, X ürünü alın deneyin o daha iyi diye)
Samsung Firması ürünlerinde kullanılacak olan yazılım seçme işlemini tam 1 yıl boyunca sürdürdü, burada yaptığı testlerde Tomtom, Garmin, I-go, Route 66, Sygic vb bir kaç program ile test yaptı. Sonuçta Route 66 karar kıldı, tıpkı HTC, Toshiba, HP, Nokia gibi. Bu firmalar bazı şeyleri seçerken inanın sadece fiyata bakmıyor, arkasında sağlayacağı desteğe bakıyor. Garmin Müşterileri bugün sıkıntı yaşıyor, Tomtom ne olacağı bile belli değil, fakat Navking Route 66 firması 58 ülkede kullanıcılarına sorunsuz destek veriyor. Çözümsüz müşteri bırakmıyor. Bunlardan biriside benim.

Burada bir arkadal ömür boyu diye bir ifade kullanmış. Kesinlikle haklı, bu telefonu ne kadar kullanırsanız, o kadar Route 66 Programını kullanabilirsiniz.

Navking Teknik telefonu 0212 210 34 72

anlatım ve ömür boyu sözüne destek için teşekkürler. ben sadece usb den yükleme yapmaya çalışan arkadaşlar (benim gibi, cd yi açıp yukle dedim meger telefna yuklyms blgsyra yuklemm gereken senkronizasyonmuş denedim bıldum ) kartın formatlanması ve Route 66 yazılımının yüklenmesi sırasında hata oluşmasyla sorun yasadılar bende bu dertten muzdariptim aradım taradım kendi kendime oorendim e dogal olarak aynı sorunu yasayan arkadaşlara katkım yardımım olsun ve de konu aynı sorularla dolmamıs olsun istedm anlattm. ama goruyorum (sözüm sana değil) hala gps sorunları analatımları var. seninde verdiğin gibi daha birçok kez de verildi adres telefon yazıyo hatta telefonun kutu içeriğinde de var. okusak biraz millet olarak okuma yonunden zayıfız okusak arastırsak hiç sorun yok ama Rabbena hep bana diynce sorunlar dizboyu.

Saygılar...

EXCELANCEE28

25 Eylül 2008; 20:04:56 

Ya arkadaşlar şu Gpsi olayını bi anlatırmısınız.Navigasyon olarak uyguladım.Yani kendime bir rota belirledim,arabamla gidecek olduğum yere beni götürdü.Ancak bulunduğum yeri nasıl gösteriyor ,orayı çözemedim.Yada yürürkendemi rota çizmemiz gerekiyor,orayı anlıyamadım

''YASALARLA BELİRLENMEMİŞ BİR ÖZGÜRLÜĞÜ İSTEMEK HAYVANLAR GİBİ YAŞAMAYI İSTEMEKTİR.''
Oxxolife

25 Eylül 2008; 22:41:50 

Cihazın teknik verileri şöyle arkadaşlar bende aldım da :)

Samsung SGH-i550 3G şebekeler için dizayn edilmiştir, tümleşik GPS-navigasyon ve yüksek kapasiteli batarya içerir. Samsung i550 işletim sistemi olarak Symbian OS v9.2 kullanmaktadır ve sürümü S60 v3.1 servis paketi 1 dir. Servis paketi özelliği sınırsız alarm ayarlama ve sınırsız ses kaydı fonksiyonlarını sağlar. SGH-i550 multimedya oyun ve müzik içeriği için biçilmiş kaftandır ve yüksek hızlı internet erişimi 3.6Mbps hızına kadar ulaşabilir bu gücünü HSPDA bağlantıya borçludur.

Cihaz Karakteristikleri
Ekran
-- 2.6 inç.
-- 240x320, QVGA
-- TFT LCD
-- 262.144 renk
İşletim Sistemi
-- Symbian OS 9.2
-- Series 60 v3.1 UI
İşlemci
-- ARM1136
-- 330 MHz
Çağrı Tonları
-- Titreşim
-- Polifonik tonlar, 64 ton polifonik desteği
-- MP3 zil sesleri
Dijital Kamera
-- 3.15 Megapiksel
-- 2048x1536 piksel
-- Otomatik fokus
-- Dış çekim modları
-- Önde görüntülü görüşme için VGA kamera
Ofis Uygulamaları
-- Ses Kayıt
-- Hesap Makinası
-- Takvim
-- Kronometre
-- Alarm
-- Çevirici
Hafıza
-- 150 MB telefon hafızası -
-- 128 MB RAM (Sistemin bellek yetersiz mesajlarına son!)
-- Hafıza Kartı Slotu MicroSD (4 GB a kadar destekli)
-- MMS
-- EMS
-- Email
-- T9 Girişi
Haberleşme
-- GSM 900 / 1800 / 1900
-- HSDPA 2100
-- GPRS Sınıf 12 (4 +1 / 3 +2 / 2 +3 / 1 +4 slots), 32 - 48 kbps
-- EDGE Sınıf 12
-- 3G HSDPA, 3.6 Mbps
-- WLAN Wi-Fi 802.11 b / g
-- Bluetooth 2.0 (A2DP)
-- USB 2.0

Bilgiler http://www.ciao.com/Samsung_SGH_i550__Review_10003908 sitesinden türkçeye çevirilmiştir.

Teknoloji belki sonumuz, belki de sonsuza dek umudumuz olacak..
vindobona

25 Eylül 2008; 22:55:38 

ben de hepsiburada'dan sipariş ettim 3 gün oldu ve hala gelmedi, üstelik "süper hızlı gönderi"ydi, meraktan çatlıcam ya, ilk defa böyle güzel telefonum olacak, önceden gerek duymazdım ama navigasyon ve wi-fi gerekli artık, fiyatta iyi diye aldık.

yazmışken sorayım, bu telefon için yüklenecek oyunlar, programlar (msn gibi, diğer navigasyon programları gibi, mp3 programı gibi vs.), resimler, ekran koruyucuları vs. hangi sitelerden virüs olmadan, temiz temiz indiririz ?

bide bu dediklerimi telefonla mı indirmem gerek yoksa bilgisayar ile indirip telefona atabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vindobona -- 25 Eylül 2008; 22:58:45 >

arti6630

25 Eylül 2008; 23:03:26