Şimdi Ara

'Güzel ve Dahi Noktalanıyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Kamuoyu tarafından tepkilere neden olan, ''Güzel ve Dahi'' isimli yarışma programını yayından kaldırılıyor...

RTÜK'ten alınan bilgiye göre, bir evde yaşayan gruptan, genç kızların erkekleri sosyal hayata ilişkin yönlendirmesini, erkeklerin de genç kızları genel kültür açısından geliştirmesini amaçlayan ''Güzel ve Dahi'' adlı program, yarın gerçekleştirilecek ''erken finalle'' ekranlara veda edecek.

Genç kızların, aralarında Türkiye Cumhuriyeti'nin cumhurbaşkanları, başbakanları ve dünyadan devlet adamları ile ünlü sanatçıların da aralarında bulunduğu kişileri tanımadıklarını gözler önüne seren yanıtları nedeniyle tepki toplayan programın yayınlandığı Show TV'nin yöneticileri, yarışmanın yarın yayından kaldırılacağını RTÜK Başkanı Zahid Akman'a bildirdi. Zahid Akman, durumu memnuniyetle karşıladı..."

verildiyse özür dilerim

edit:Kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba The Hutt -- 27 Temmuz 2007; 13:50:24 >

• _____________________________
    Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !

> > < <
  • İyi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadraj -- 27 Temmuz 2007; 14:13:47 >
  • cumhuriyetimizin kuruluş tarihini bilmeyip canlı yayında da "herşeyi bilmek zorundamıyız ki biz " diyen yarışmacıların olduğu bir program... insanlara ne veriyor ki zaten? mini etekli erotik danslar yapan kızları seyrediyor insanlar sadece her cumartesi gecesi.

ilkokul seviyesinde bile olmayan sorulara cevap veremiyorlar sonra da hep beraber gülüyorlar. füze uçuruyorlar 5 yaşındalar sanki...fakat erotik dans yaparken 5 yaşında değiller ... insanları rezil etmek için yapımcılar tarafından piyasaya sürülmüş bir yarışma programı.

Orjinalden alıntı: kadraj

bencede idiot gençliğe

Türkçe konuşsan diyorum. Nasıl olur?
    Daha Fazla Göster
  • merdivene çıkartıp etek altı çektikleri zaman insanlığımdan utanmıştım, yazıklar olsun

reytingler düşünce kendileri bizzat kendi kanallarında bu öğle üzeri yayında yarışmacıları rezil etmeye başladılar. reklam geliri olmayınca kısa mesajla da insanlar kontür yağdırmayınca bu kadar akıllı zeki (!!!) genci villada beslemek yedirmek içiermek eğlendirmek show tv nin işine gelmemiştir... zaten kendileri RTÜK 'e kaldırıyoruz yayından demişler. abuk subuk dizileri de yayına sokuyorlar 2-3 bölüm bile sürmeden reytinglere bakarak yayından kaldırıyorlar...

yapımcılar işini bilir. yeni canerler, semra hanımlar arıyorlar fakat çıkmıyor ... arayışa devam ederler seyirciye yutturacak yeni program arayışlarına girerler. zaten yakında yeni BBG ye başlayacaklarını ilan ettiler... gelsin milyonlarca dolar reyting gelirleri kısa mesaj kontürleri...

• kameramanlar da nereyi cekcegini biliyordu
    6 kez nba şampiyonluğu(chicago bulls), olimpiyat altın madalyası(2 kez), nba normal sezon mvp(1987-88, 1990-91, 1991-92, 1995-96, 1997-98), nba finalleri mvp(1990-91, 1991-92, 1992-93, 1995-96, 1996-97, 1997-98), nba yılın en iyi savunma oyuncusu(1987-88), nba yılın çaylağı ödülü(1984-85), nba all-star smaç şampiyonu(1987, 1988), 14 kere all-star, kariyer sayı ortalaması(normal sezonda 30.1, play-off'larda 33.4), 10 sezon nba'de sayı kralı olma, bir play-off maçında 63 sayı atma başarısı...
  • Bence bu program kaldırılmamalı. Aksine yarışmacılara, cevaplayamadıkları sorulara, bitirdiklerini, mezun edildiklerini söyledikleri okullarına bakıp bakıp ibret alınmalı.

ÖSS sınavlarında 40 bin kişinin nasıl sıfır puan aldığı akla getirilmeli ve eğitim sistemi acilen gözden geçirilmeli.

Pes doğrusu...

"Bitli baklanın bile kör alıcısı olur" derler eskiler... Fakat bu program gerçekten insanlarla alay eden seviysiz bir program. Program yapımcıları insanlarla alay ederek onları aşağılayarak para kazanıyor. Bilerek isteyerek özel mulakatlarla seçiliyor yarışmacılar. Hem rezil ediliyorlar hem de sırtlarından para kazanılıyor.
    ...................................................................

"Bunların hepsi kör cahil
    27 Temmuz 2007 Cuma

Güzel ve dahi yarışmasının güzeli bakın Cumhuriyeti ne zaman ilan etti...

Rüya adlı yarışmacı kızın Güzel ve Dahi evinde söylediği bu cümleyi duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız.

Evde tarih çalışılıyordu. Orçun ve Alican, güzellerin tarih bilgilerini test ederken konu Cumhuriyet'in ilanından açıldı.

Orçun, "Bazı şeyler Cumhuriyet'in kurulmasıyla başladı. Yani bindokuzyüz..." derken, Rüya lafa girdi:
    -"Bin dokuzyüz yetmiş üç... (1973)" Herkes hayretle ona bakarken, Rüya düzeltmeye çalıştı:
    -"Yok, yok bin dokuzyüz yetmiş beş... (1975)"

Dahiler, duyduklarına inanamazken, Alican bir başka soru yöneltti:
    -"Peki ya Meclis ne zaman kuruldu?" Rüya'dan yanıt geldi:
    -"Bilmem kaç Mayıs 1923'te..."
    Alican;
    -"İnanamıyorum ya? Siz uzayda mı yaşıyorsunuz kardeşim?" diye tepki verirken, Rüya canlı yayında savunmaya geçti:

"Olabilir, unutabilirim. Ben bazen kendi doğum tarihimi bile unutuyorum. Yani bir ara Cumhuriyet'in 75. yılını kutlamıştık ya, oradan aklımda kalmış. Çünkü ben o 75. yıl kutlamalarında çok güzel şeyler yaşamıştım."

"Madem 75'inci yıl kutlamasını hatırlıyorsun, o zaman Cumhuriyet'in kuruluş yılı olarak nasıl 1975 diyebilirsin ki?.."
    (televizyongazetesi)"

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=96472

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Everlasting:. -- 27 Temmuz 2007; 15:01:53 >

• Abi stüdyoya gelen teyzelerime, annem yaşındaki kadınlara, ufacık beyinli dedi;Evdeki kızlardan biri.Dava açsalar haksızlarmı?Saçma sapan bir program bence

Çünkü ben o 75. yıl kutlamalarında çok güzel şeyler yaşamıştım."

ne diyebilirim ki
    Ne yapalım ? Burası Türkiye abicim !

> > < <
  • Adamlara yazık oldu

Orjinalden alıntı: ogameci

bunlarla aynı ülkede yaşıyoruz

Malesef dostum Allah sonumuzu hayır etsin işn.
  • Yaw bence bu Show TV kızlara reyting uğruna para verip aptal gibi görünmelerini istiyor. İçlerinde ünv. mezunu genç kızlar bilem var. Bu kadar kara cahil olamazlar. Show TV nin bizlere yaptığı tezgah sadece. İlk bölüm ve ikinci bölümdeki reyting rekoru bu yüzden kırıldı zaten. Sırf merak uyandırdılar millette. Sonra dans yarışmasına çevirdiler falan fıstık. Gerisi zaten diğer yarışmalarda olan şeylerdi. Yani yarışmanın artık bi esprisi kalmadı. Bizleri aptal yerine koyanlara
  • Harbiden adamlara yazık oldu iyi çocuklardı ...

Orjinalden alıntı: modicon

Harbiden adamlara yazık oldu iyi çocuklardı ...

Ya harbi şans eseri o kızlardan birini kündeye getirebilselerdi , büyük ödülü kazanmış kadar olacaklardı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.