tum elektronik parcalarin dusmanidir sicaklik omurlerinden ve performanslarindan calar ama ben bir diz ustunun 3 yildan fazla omru oldugunu dusunmuyorum kendi adima soyluyorum tabi ve bir iki markayi tenzih ederim
bende HP 9064EA kullandim bence oda isiniyodu ve buna vericegim paradan fazlasini vermistim o makinaya yani G1S benim pozisyonum icin karli isinmasina ragmen eger ekran kartinda DDR2 kullanmasaydi C90S alicaktim
Arkadaşlar, dün G1s de bir sorun çıktı recovery yapmak zorunda kaldım. Fakat sıfırdan herşeyi düzelttikten sonra vista puanının görünmediğini gördüm. Update ettiğimde ise durum vahim görünüyodu İşlemci performansı 4.4 Ram 4.7 (diğer değerler eski puanlarla aynıydı)
Bu işlemci performansı makineyi ilk aldığımda 5.1 , Ram ise 4.8 olup vista puanım 4.8 di. Şimdi nasıl bu kadar düştü, eski haline nasıl gelir ? Acilen ilgilenirseniz sevinirim, bi dahamı recovery mi yapmak lazım.
NOT: Bilgisayarda bu değerleri ilk aldığımda notebook baya ısınmıştı, fakat sabahleyin soğukken yine denedim değerler değişmedi
Arkadaşlar, dün G1s de bir sorun çıktı recovery yapmak zorunda kaldım. Fakat sıfırdan herşeyi düzelttikten sonra vista puanının görünmediğini gördüm. Update ettiğimde ise durum vahim görünüyodu İşlemci performansı 4.4 Ram 4.7 (diğer değerler eski puanlarla aynıydı)
Bu işlemci performansı makineyi ilk aldığımda 5.1 , Ram ise 4.8 olup vista puanım 4.8 di. Şimdi nasıl bu kadar düştü, eski haline nasıl gelir ? Acilen ilgilenirseniz sevinirim, bi dahamı recovery mi yapmak lazım.
NOT: Bilgisayarda bu değerleri ilk aldığımda notebook baya ısınmıştı, fakat sabahleyin soğukken yine denedim değerler değişmedi
arkadaşım bide recoverynin yanında gelen g1s cd si var onla driverlerin hepsini kur i puanlarını düzelecektir...büyük ihtimal..
hmm öyle denicem abicim, inşallah düzelir bu sefer hep aynı şeyleri kurmaktan gına geldi
gelismeleri bekliyoruz arkadasim bunun driverdan kaynaklanan bir sorun olmasini diliyorum aksi taktirde onemli bir eksidir bu sicaklikla iliskiliyse sorun demektir
everest programına göre şu anki sıcaklıklar pc 2 saattir açık nette dolaşıp müzik dinliyorum... msn açık... sağ alt köşede 15 program çalışıyor görünüyor... cpu 73 c ekrankarti 84 c
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *-*UZMAN*-* -- 1 Eylül 2007; 16:00:00 >