Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Asus G1S İncelemesi Ve Sormak İstedikleriniz

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Asus >> Cevap: Asus G1S İncelemesi Ve Sormak İstedikleriniz Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
*-*UZMAN*-*

Sisteme Gözat

31 Ağustos 2007; 23:10:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

şu sıcaklıkları ölçebilecek vistada çalışan bi program önerebilirmisiniz

CluB LeT's GaMe

gvnzglr

31 Ağustos 2007; 23:26:42 

tum elektronik parcalarin dusmanidir sicaklik omurlerinden ve performanslarindan calar ama ben bir diz ustunun 3 yildan fazla omru oldugunu dusunmuyorum kendi adima soyluyorum tabi ve bir iki markayi tenzih ederim

bende HP 9064EA kullandim bence oda isiniyodu ve buna vericegim paradan fazlasini vermistim o makinaya yani G1S benim pozisyonum icin karli isinmasina ragmen eger ekran kartinda DDR2 kullanmasaydi C90S alicaktim

KarraKarrtal

Sisteme Gözat

31 Ağustos 2007; 23:27:21 

quote:

Orjinalden alıntı: *-*UZMAN*-*

msn adresini ver kardeş hem g1sle ilgili ara sıra konuşuruz hem de ben sana bii program mailleyeyim

CluB LeT's GaMe

*-*UZMAN*-*

Sisteme Gözat

31 Ağustos 2007; 23:29:09 

quote:

Orjinalden alıntı: KarraKarrtal

quote:

Orjinalden alıntı: *-*UZMAN*-*

msn adresini ver kardeş hem g1sle ilgili ara sıra konuşuruz hem de ben sana bii program mailleyeyim

tamam...

CluB LeT's GaMe

Plasma85

1 Eylül 2007; 10:55:35 

Arkadaşlar, dün G1s de bir sorun çıktı recovery yapmak zorunda kaldım. Fakat sıfırdan herşeyi düzelttikten sonra vista puanının görünmediğini gördüm. Update ettiğimde ise durum vahim görünüyodu
İşlemci performansı 4.4
Ram 4.7
(diğer değerler eski puanlarla aynıydı)

Bu işlemci performansı makineyi ilk aldığımda 5.1 , Ram ise 4.8 olup vista puanım 4.8 di. Şimdi nasıl bu kadar düştü, eski haline nasıl gelir ? Acilen ilgilenirseniz sevinirim, bi dahamı recovery mi yapmak lazım.

NOT: Bilgisayarda bu değerleri ilk aldığımda notebook baya ısınmıştı, fakat sabahleyin soğukken yine denedim değerler değişmedi

KarraKarrtal

Sisteme Gözat

1 Eylül 2007; 11:11:25 

quote:

Orjinalden alıntı: Plasma85

Arkadaşlar, dün G1s de bir sorun çıktı recovery yapmak zorunda kaldım. Fakat sıfırdan herşeyi düzelttikten sonra vista puanının görünmediğini gördüm. Update ettiğimde ise durum vahim görünüyodu
İşlemci performansı 4.4
Ram 4.7

Bu işlemci performansı makineyi ilk aldığımda 5.1 , Ram ise 4.8 olup vista puanım 4.8 di. Şimdi nasıl bu kadar düştü, eski haline nasıl gelir ? Acilen ilgilenirseniz sevinirim, bi dahamı recovery mi yapmak lazım.

NOT: Bilgisayarda bu değerleri ilk aldığımda notebook baya ısınmıştı, fakat sabahleyin soğukken yine denedim değerler değişmedi

yeniden recovery yap bence

CluB LeT's GaMe

Plasma85

1 Eylül 2007; 11:13:43 

hmm öyle denicem abicim, inşallah düzelir bu sefer hep aynı şeyleri kurmaktan gına geldi

*-*UZMAN*-*

Sisteme Gözat

1 Eylül 2007; 14:06:14 

quote:

İşlemci performansı 4.4
Ram 4.7

arkadaşım bide recoverynin yanında gelen g1s cd si var onla driverlerin hepsini kur i puanlarını düzelecektir...büyük ihtimal..

CluB LeT's GaMe

gvnzglr

1 Eylül 2007; 15:24:58 

quote:

hmm öyle denicem abicim, inşallah düzelir bu sefer hep aynı şeyleri kurmaktan gına geldi

gelismeleri bekliyoruz arkadasim bunun driverdan kaynaklanan bir sorun olmasini diliyorum aksi taktirde onemli bir eksidir bu sicaklikla iliskiliyse sorun demektir

*-*UZMAN*-*

Sisteme Gözat

1 Eylül 2007; 15:39:26 

bende dün recovery çektim ama hiç bi sorun olmadı eksik yükleme olabilir arkadaşım...

CluB LeT's GaMe

*-*UZMAN*-*

Sisteme Gözat

1 Eylül 2007; 15:43:08 

everest programına göre şu anki sıcaklıklar pc 2 saattir açık nette dolaşıp müzik dinliyorum... msn açık... sağ alt köşede 15 program çalışıyor görünüyor...
cpu 73 c
ekrankarti 84 c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *-*UZMAN*-* -- 1 Eylül 2007; 16:00:00 >

CluB LeT's GaMe

gvnzglr

1 Eylül 2007; 16:22:35 

ekran kartinin kastigi ortada 110° hatirladigim kadariyla risk siniriydi

*-*UZMAN*-*

Sisteme Gözat