Şimdi Ara

Ankara Evrenselde Okuyan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ankara evrensel kolejine kayıt olsum lisede hazırlık okuyacağım bu yıl evrensel de okuan varmı aranızda bana arkadaş olucak tek dolaşmıyayim okulun ilk günü

• birşey sorucam kolejlerdeki kitapları devlet veriyor mu
  • Arı'ya gitseydin çok sağlam arkan olurdu
  • Arıya gidicektim ama üniversite ile birleşikmiş sanırım o yüzden babam istemedi zaten yan yana lisede kitapları devletmi veriyor bilmiyorum
  • Kimse yokmu ezik gibi dolaşmak istemiyorum
  • up
  • 2 sene önce mezun oldum.Tek tavsiyem eğer yazılmadıysan okula uzak dur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden nesi varkiyazıldım ama iptal ederim olmaz ne oldu?
  • Hocam o okulda ne var şimdi tam okul derdinden kurtuldum dedim içime kurt düştü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

birşey sorucam kolejlerdeki kitapları devlet veriyor mu

abi zaten koleje gitçek paran varsa gidersin e koleje giden adamın iki kitap almaya parası olmaz mı bu ne biçim soru yaw verse en fark eder vermese ne fark eder
  • 1996 yılının eylül ayında tanışmıştım Evrensel Kolej ile...Okuldaki ilk günümde herkesin babası annesi ya da anneanne babaanne gibi yakınları çocuklarına o gün için iştirak etme gereksinimi duymuştu.Günler geçtikçe okula başlamanın sevinci kursağımızda kaldı.1/2 +1/2 sorusuna 2/4 yanıtını veriyordum 3. sınıfta yani 1999...Böylesine rezalet bir eğitim görüyorken her nedense veli toplantılarında sürekli olarak ''cocuklar süper cok iyiler cok iyi egitim görüyorlar'' diyerek velileri kandırıyordu bu güzide okul...

Ayrıca Ocak ayından itibaren bütün sınıflar dersi bırakır ''İngilizce günü,Sınıf günleri,Okuma bayramı,bahar şenliği vs...'' gibi etkinliklerin provalarına başlarlardı.Tabii ders mers hakgetire...

okulda sekreter-müdür,bedenci-sekreter,türkçeci-müzikçi ilişkileri gündemin ana maddesini oluşturuyordu.

BÖYLE Bİ OKULDU İŞTE AMA İLKOKULDAYKEN VE KIRIKKALEDEYKEN...

• Şimdi ben lisesine gidicem baya iyi dediler yani ankaranın baş müfettişi beni oraya götürdü lisesi iyi demekki 1 yıl hazırlık okuyacağım ingilizce full ne güzel
  • Güncel kimse yokmu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.