telpanın bi haftadır söyleyip hala sınırda girişte sorun var diye gelmemsi sinirlerimi bozdu dün tv de lg viewty'yi gördüm ondan vazgeçmiştim ama tekrar ona dönebilrim
K850 I telefonum vardi cok problem yasadigim icin geri iade ettim 2 gun sonra samsung G800 alacagim bakalim bu telde de sikintilar yasayacakmiyim...
Ama 1 den 9 kadar butun sayfalari okudum sunu unutmamak lazimki her telefonun ufakta olsa eksileri olabilir dort dortluk bir telefon varmi acaba hevesle aldigimiz her telefonun bir sikintisi cikiyor telefon geldiginde detayli bilgileri sizinle paylasirim saygilar
arkadaşlar fotoraf kalitesi olaak ilk başta n73 le karşılaştırdım n73 ün kalitesi bile g800 den hayli üstün geldi ama zamnla alıştım g800 e ve şimd fotoraf kalitesinden ve ayarlarından memnunum videosu çok güzel çekerken yakınlaştırma uzaklaştırma olayını çok net bir şekilde gerçekleştiriyor ama şimdi yeni yeni başlayan samsungalrın geneli diyebilirim gerçekten kronik galiba kapak gevşeme sonucu evet g800 ünde kapağını çok az kapayıp açmama ramen gevşeklik var malesef ilk geldiğinde taş gibi hiç oynama yoktu ama zamanla saldı şu an çok bi sorunum yok o yönde genede memnunum gelelim son derece hayal kırıklığına uğradığım konuya ses kalitesi çok iyi ama aşırı kısık yol sesinden bile çok rahat etkileniyo duyulmuyo çok kısık bi sesi var d900 bile bunun iki katı çıkarıyo sesi çok şaşırdım izlenmlerim bu yönde ama genel olarak memnunum
arkadaşlar fotoraf kalitesi olaak ilk başta n73 le karşılaştırdım n73 ün kalitesi bile g800 den hayli üstün geldi ama zamnla alıştım g800 e ve şimd fotoraf kalitesinden ve ayarlarından memnunum videosu çok güzel çekerken yakınlaştırma uzaklaştırma olayını çok net bir şekilde gerçekleştiriyor ama şimdi yeni yeni başlayan samsungalrın geneli diyebilirim gerçekten kronik galiba kapak gevşeme sonucu evet g800 ünde kapağını çok az kapayıp açmama ramen gevşeklik var malesef ilk geldiğinde taş gibi hiç oynama yoktu ama zamanla saldı şu an çok bi sorunum yok o yönde genede memnunum gelelim son derece hayal kırıklığına uğradığım konuya ses kalitesi çok iyi ama aşırı kısık yol sesinden bile çok rahat etkileniyo duyulmuyo çok kısık bi sesi var d900 bile bunun iki katı çıkarıyo sesi çok şaşırdım izlenmlerim bu yönde ama genel olarak memnunum
Ya bende g-800 aldım pısırık telefonlar bile sesini bastırıyo bu sesi yükseltmenin bir yolu yok mu_? galiba e250 lerde bazı ayarlamalarla yükseltilebiliyormuş bundada böyle bişi varmı_?.
NOT: Çeşitli mekanlarda foto ve video çekimlerini tamamlayınca forumla paylaşıcam.
TÜM 5 MEGAPİKSELLİ CİHAZLARIN ORTAK FOTOĞRAF PAYLAŞIM BAŞLIĞINA FOTOLARINIZI BEKLİYORUZ. KURALLARA DİKKAT ETMENİSİ RİCA EDERİS. DAHA ÖNCE KENDİ BAŞLIĞINISA EKLEDİĞİNİZ FOTOĞRAFLARIDA EKLEYEBİLİRSİNİZ.