Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Samsung'dan bir 5 mpx telefon daha. G800^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: ^^Samsung'dan bir 5 mpx telefon daha. G800^^ Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ermeydan

16 Ocak 2008; 20:13:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Son Derece

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Xenon flaş ve led flaşla çekilen resimler arasında görüntü güzelliği açısından ferrari enzo ile renault clio kadar fark vardır o kadarını söyleyeyim.

N95 ile G800 arasında kaldım.Belki özellikleri bakımından çok arada kalınılacak telefonlar değil ama zaten Blackberry kullandığım için önceliği fotoğraf makinesi daha kaliteli bir telefona vermek istiyorum.Bir Xenon flash beni N95 den vazgeçirmeye yeter mi sizce? Şunu da söyleyeyim özellikle gece çekim modu gerekli bana...

Bence n95 ten vazgecmen için yeterli. ya K850 yada n82 almanı öneririm. çünkü G800 ün xenon flası kuvvetli değil

Sony Ericsson K850i

/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/

aliass

16 Ocak 2008; 21:36:31 

g800 ü kullanan arkadaşlar telefonun kızağı ve kameranın kapak kızağı ne durumda?çok oynama varmı?

termit.

16 Ocak 2008; 22:33:45 

Flashı çok güçsüz 75 cm den ötesi tamamen karanlık çıkıyor,gece çekimleri zayıf,çekeçeğin objenin en ufak hareketi kamerayı çaresiz bırakıyor,bu telefonla gündüz yada oda ışığında hareketsiz nesne çekebilirsiniz(Klasik samsung kamera hastalığı)Kızak fena değil,kamera kapağı siz açarken veya kapatırken parmağınızın ucundan kayıp şlak sesiyle kendisi kapanıyor.

murattapar

17 Ocak 2008; 11:34:03 

ben k800 den çok ama çok memnunum ama k850i ye tamamen başarız deniyor n82 mi k850 mi kullanan arkadaşlar varmı acaba

LordMayros

Ř€ẄoL£Я

17 Ocak 2008; 11:50:55 

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Samsung, Nokia ve SonyEricsson'dan sonra 5 mpx serisine G600 ile bir giriş yaptıktan sonra ardını getirdi.
Telefon 5 megapiksel fotoğraf çekmesinin yanında 3x de optik yakınlaştırma imkanı sunuyor.

Yeni cihazın modeli G800 olarak tahmin ediliyor.
Xenon flaş ve koruyucu lens kapağı ile bir fotoğraf makinesini andıran G800 hspda da içeriyor.

İşte ilk resimleri

G800'ün teknik özellikleri.

Professional Imaging
- 5M Pixel(CMOS) with AF
- Zoom
- 3X Optical Inner Zoom
- 4X Digital Zoom
- Xenon Flash
- WDR (Wide Dynamic Range)
- Face Detection
- Digital Image Stabilizer
- High ISO (High Sensitivity up to 800)
- Lens Cover
- Camera look design with metal finish
- Red Eye Reduction
- Various shots
- Panorama shot
- Mutli shot
- Macro shot
- Landscape Camera UI
- Powerful Video Editor

Phone with full multimedia
- HSDPA up to 7.2 Mbps
- 262K QVGA TFT LCD (2.4")
- MP3/AAC/AAC+/AAC++/WMA player
- OMA 2.0/WMDRM with MTP support
- FM radio (with Radio Data System)
- ICEpower amplifier by Bang&Olufsen ICEpower
- Music Library
- Mobile Blog (Shozu Client)
- Full Internet Browser
- External Memory (microSD)
- Multi-format Audio & Video
- Offline Mode
- Bluetooth v2.0 / USB 2.0
- PictBridge
- Yahoo / Google Search
- 101.5x52x18.8 mm

ŞEKİLİNİ SEWMEDİM E840 DAHA GÜSEL AMA ÖZELLİK OLARAK BU TABİKİ

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
aliass

17 Ocak 2008; 15:14:13 

ya g800 ün bataryası nasıl yine çok azmı dayanıyor?u600 e göre karşılaştırsak hangisinin bataryası daha fazla gidiyor?

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

17 Ocak 2008; 19:35:03 

quote:

Orjinalden alıntı: murattapar

ben k800 den çok ama çok memnunum ama k850i ye tamamen başarız deniyor n82 mi k850 mi kullanan arkadaşlar varmı acaba

foto konusunda tartışmasız her incelemede 1.lik aldı N82...

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
omega03

17 Ocak 2008; 22:45:56 

gerçekten olağan üstü özellikleri var

test olarak sitelerde aratın ve özelliklerinin bütümünü okuyun derim

wifi olmaması kimi için eksik kimi için olmasada olur bir özellik...

@PIV 3.00 GHZ Prescot 1@İntel Board D865@1 GB DDR 400@80 Gb. Samsung HDD@160 GB. Samsung HDD@200 GB Seagate Sata HDD@NEC DVD-RW@Sony CD-RW@Roadson 2000 W.SoundSystem@17 i. LCD İNCA@İntelli Optik Mouse@
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

17 Ocak 2008; 22:58:36 

ama bence wi-fi günümüsde standartlaşması gereken 1 ösellik...

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
HTC Touch Pro & Diamond | Nokia XpressMedia | Sony-Ericsson C905 | iPhone 3G
Bir PC. | Bir GPS. | Bir MP3 çalar. | Bir medya oynatıcı. | Bir kamera. | Cebimde 1 şey var ama pek çok şey.
Nokia N95, N73 ve Vertu Signature İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu
termit.

19 Ocak 2008; 2:05:05 

Bu G800 de koreliler bayağı bir uğraşmış aslında,fotoğrafı belki bir nokia kadar keskin vermiyor ama fotoğraf ayarları çok çeşitli ve sony K serilerinden çok daha etkili,ayar yaptığınız zaman bunu çektiğiniz fotoğrafta görüyorsunuz,ben nokianın çek bırak net ve keskin görüntü al sistemini çok severim ama bu G800 çok ilginç,tamamen bir fotoğraf makinesi hissi var ve ayar yaparak bu ayarın fotoğrafı gerçekten etkilediğini görmek nokialarda olduğu gibi anlık resim çekmekten ötesine geçiriyor ve telefonu gerçekten bir fotoğraf makinesi gibi hissediyorsunuz ve çok çok eğlenceli oluyor.Birde panorama çekiminde şunu keşfettim ilk kareyi çektikten sonra SE lerdeki gibi resmin en sağdaki kısmını hayalet gibi bırakıp ekleyeceğiniz yeri sizin ayarlamanızı istemiyor,ilk resmi çektikten sonra sağa doğru ok işareti çıkıyor makineyi sağa hareket ettiriyorsunuz,birleştireceği yeri kendisi algılayıp size bir uyarı ile şimdi bas diyor ve kusursuz bir birleştirme yapıyor,çok ilginç geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termit. -- 19 Ocak 2008; 2:08:38 >

aliass

19 Ocak 2008; 10:19:49 

güzel bir özellikmiş yaww süper
quote:

Orjinalden alıntı: termit.

Bu G800 de koreliler bayağı bir uğraşmış aslında,fotoğrafı belki bir nokia kadar keskin vermiyor ama fotoğraf ayarları çok çeşitli ve sony K serilerinden çok daha etkili,ayar yaptığınız zaman bunu çektiğiniz fotoğrafta görüyorsunuz,ben nokianın çek bırak net ve keskin görüntü al sistemini çok severim ama bu G800 çok ilginç,tamamen bir fotoğraf makinesi hissi var ve ayar yaparak bu ayarın fotoğrafı gerçekten etkilediğini görmek nokialarda olduğu gibi anlık resim çekmekten ötesine geçiriyor ve telefonu gerçekten bir fotoğraf makinesi gibi hissediyorsunuz ve çok çok eğlenceli oluyor.Birde panorama çekiminde şunu keşfettim ilk kareyi çektikten sonra SE lerdeki gibi resmin en sağdaki kısmını hayalet gibi bırakıp ekleyeceğiniz yeri sizin ayarlamanızı istemiyor,ilk resmi çektikten sonra sağa doğru ok işareti çıkıyor makineyi sağa hareket ettiriyorsunuz,birleştireceği yeri kendisi algılayıp size bir uyarı ile şimdi bas diyor ve kusursuz bir birleştirme yapıyor,çok ilginç geldi bana.

aliass

19 Ocak 2008; 22:57:15 

bu konuda bir bilgisi olan yokmu ya lütfen bizi bilgilendirsin biri
quote:

Orjinalden alıntı: aliass

ya g800 ün bataryası nasıl yine çok azmı dayanıyor?u600 e göre karşılaştırsak hangisinin bataryası daha fazla gidiyor?

Katze

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git