ya arkadaşlar almayı düşünüyorum.ama hala kararsızım.acaba ses kalitesi nasıl.kulaklık sesi iymi.aldıktan sonra pişman olurmuyum.kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.
AYNEN SANA KATILIYORUM YA KULLANANLAR HİÇ YORUM YAZMIYORKİ BURAYA
quote:
Orjinalden alıntı: alonso25
ya arkadaşlar almayı düşünüyorum.ama hala kararsızım.acaba ses kalitesi nasıl.kulaklık sesi iymi.aldıktan sonra pişman olurmuyum.kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.
evet kullanan arkadaşlar var bunu biliyoruz ve yorumlarını bekliyoruz. bugün alıcaktım nerdeyse son anda vazgeçtim.cihaz hakkında pek fazla bilgimiz yok.o yüzden vazgeçtim.ama halen aklımda.cihazın tipi güzel.kamera kapağı biraz bozmuş ama yinede ele oturuyor. ses ve foto hakkında yorum bekliyoruz.
evet kullanan arkadaşlar var bunu biliyoruz ve yorumlarını bekliyoruz. bugün alıcaktım nerdeyse son anda vazgeçtim.cihaz hakkında pek fazla bilgimiz yok.o yüzden vazgeçtim.ama halen aklımda.cihazın tipi güzel.kamera kapağı biraz bozmuş ama yinede ele oturuyor. ses ve foto hakkında yorum bekliyoruz.
ses kalıtesı daha once yazmıstım ama beklentıye gore degısır herzamn ama bence gayet guzel ozellıkle kulaklıktan gelen ses daha bı guzel geldı bana. yınede alacak olan arkadaslar aldıkları yerde bı deneme yapsa daha uygun olur dıye dusunuyorum
edit:kulaklık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eserseri55 -- 11 Ocak 2008; 3:16:35 >
Benim bildiğim bu iki arkadasta var bu telefon. Geri kalan arkadaslar baska forumlardan bilgi ediniyorlar. oralardanda pek fazla bilgi edinilmiyor. Yada eksik veya yanlışta olabiliyor.
/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/
bari bizle paylaşsın.gayet memnun ise bizimde memnun kalmamamıza yardımcı olabilir.eserseri55 senden bir inceleme bekliyoruz.bizede yardımcı olurmusun.şu samsung topiğini biraz hareketlendirebilirsin.