ayar yapmadım zaten hıc alalacele cektım ve cektıklerımıde ayıklamöadan ne var ne yok ekledım. ama hava bugun neyse onu cektı makına mesela uzaktan cekılen fotolarda yukarılardakı beyaz sısler aynen vardı bugun tabi gorusede saygım var
/ Q6600 2.4GHz / Gigabyte EP35C-DS3R Rev. 2.1 / 2x1 GB Corsair XMS2 DDR2 800 4-4-4-12 / Sparkle 8800GT SF-PX88GT512D3-HP (Özel Soğutmalı) / Seagate 250GB ST3250410AS 3AAC Thailand / Asus 2014S1T 20X Sata Siyah / LIAN LI PC-007 FB Plus II Kasa Siyah / TAGAN TG600-U33 2 FORCE II 600W / Samsung SyncMaster 932GW / Logitech Cordless Desktop MX3200 Lazer/
3 telefondur samsung kullanıyordum g800 çıkışı samsung için fırsat olabilirdi...ama samsung kendini bitirdi bu telefonla ..artık samsung kullanmam n82 alıp keyfime bakacağım..neymiş efendim 300 ytl daha ucuzmuşş...700-800 veren 1100 lirada verir....samsun artık kendini tekrar ediyor....ilk işim elimdeki samsungu elden çıkarmak olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra_fatih -- 5 Ocak 2008; 18:00:37 >
Bu cihazın xenon flaşı zaten pek işe yaramıyor. Max. 1 metre. Bu arada Mobimag dergisi G600 modelinin fotoğraf kalitesi açısından daha iyi olduğunu göstermiş resimler ile.
Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case Planladıklarım: Sigma 10mm f/2.8 EX DC HSM Diagonal Fisheye / Canon Speedlite 430EX II / Sennheiser HD-215 Her zaman online olamayabilir. Engelli kullanıcılar: MaSSive
Bu cihazın xenon flaşı zaten pek işe yaramıyor. Max. 1 metre. Bu arada Mobimag dergisi G600 modelinin fotoğraf kalitesi açısından daha iyi olduğunu göstermiş resimler ile.
kimileri için yeterli olabilir ama eğer üst segment bir teelfon olarak sunuluyorsa flaşı futbol sahası aydınlatsada o kadar eksiklerinden sonra pek işe yaramaz bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 6 Ocak 2008; 23:34:53 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Daha önce D500 kullandım aslında kullandığım ilk samsung modeliydi nakit 860ytl vermiştim(o zaman ciddi bir rakamdı) bir süre sonra yeni bir telefon alıcam ama ne alacağıma karar vermedim aslında istediğim en temel özellik şık olması ve G800 bu unsuru bana göre sağlıyo. D500 den kalma samsung dan nefret etmemi sağlayan bazı özellikler var bunların başında rehberi sim yada telefon rehberi olarak ayrı seçenek halinde kullanamama vardı yani rehberde hem simi hem telefon rehberini beraber gösteriyo ve bu bence iğrenç bir özellik, ben kullandığım nokia modellerde sadece telefon rehberini kullanırım her ismin altına birden fazla numara kaydeder ve tüm rehberi sim karta kopyalardım ama rehbere girdiğimde sadece telefon rehberini görürdüm D500 deki gibi hem telefonu hem sim rehberini değil. 2. sorun 2. günü göremeyen batarya performansıydı acaba bu konuda normal kullanımda 3 gün ü görebilirmi cihaz bunuda bilmiyorum buda aklımdaki bir diğer sorun. Bugün telefonu darty de inceleme imkanım oldu gerçekten çok güzel, ekran çok canlı renk derinliği makul ve hepsinden öte cihaz çok şık ellerim biraz büyük olduğu için elimde küçük kalmadı gayet makul boyutları tabi bana göre. Beni cihazın kamreası enterese etmiyo çünkü profesyonel makina kullanıyorum dizaynı hoşuma gitti bashettiğim gibi. Kullanan arkadaşlar var ise sormak istediğim bu rehber durumunda bir değişme varmı yoksa gene rehbere girildiğinde sim ve telefon hafızasındaki numaraları ortakmı gösteri? Batarya performansı nasıl 3 günü rahat görüyomu?