Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ^^Samsung G800. 5 mpx + 3x Optik Zoom ile Bir Fotoğraf Makinesi^^

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> Cevap: ^^Samsung G800. 5 mpx + 3x Optik Zoom ile Bir Fotoğraf Makinesi^^ Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Eylül 2008; 10:58:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Flexi_

Arkadaşlar Nokia 6500 Slide ile bu telefon arasında karar veremiyorum, uzun ömürlü olması benim için en büyük özellik, bir de görünümü cezbetmeli, ben burdayım demeli. Hangisini tavsiye edersiniz, niçin???
Yorumlarınızı bekliyorum.

görüntü diyorsan g 800 modelini tavsiye ederim buradaki özellikleri ile orumlarıda dikkate almanı öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 2 Eylül 2008; 10:56:04 >

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
K790/K800/K810 Menü/Patch/Akustik/Cam Driver |Setolden Dosya Yükleme Anlatımı
YazılımDeposuhttp://byfarukkk.4shared.com/ |Bütün SE Yazılım Main FS Dosyaları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

vebo

7 Eylül 2008; 15:41:58 

arkadaşlar sonunda bende g800 sahibi oldum.telefon biraz iri kıyım ama çok şık duruyor.şimdilik çok memnunum .

ölüm dedigin nedir gülüm ben senin için yaşamayı göze almışım.
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Eylül 2008; 18:28:38 

quote:

Orjinalden alıntı: vebo

arkadaşlar sonunda bende g800 sahibi oldum.telefon biraz iri kıyım ama çok şık duruyor.şimdilik çok memnunum .

hayırlı olsun vebo

Samsunglar İçin MSN |Samsungların Kulaklık ve Sesinin Çoğaltılması |OperaMini Programı |Samsung Kodları
SE Yazılım Sorunları ve Yüklemeleri Resimli Anlatımı |Iphone Bölümü Önemli Konu Linkleri

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz

vebo

10 Eylül 2008; 3:38:38 

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

hayırlı olsun vebo

teşekkür ederim.bu arada bu telefonun sesi acoustic li k790 a göre biraz zayıf sesi arttırma şansımız varmı .

farukkk

10 Eylül 2008; 8:34:26 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

hayırlı olsun vebo

teşekkür ederim.bu arada bu telefonun sesi acoustic li k790 a göre biraz zayıf sesi arttırma şansımız varmı .

imzamdaki ses yükseltme kodlarını dene olmazsa mp3 gain programı ile mp3lerin sesini artırarak tele at

detaylar imzadaki konuda

geexer

10 Eylül 2008; 12:17:58 

8Mp 'ler yolda

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)Eski Kullanıcı Adı: sorry_for_kill_you
onuredrum

17 Eylül 2008; 21:31:14 

şimdi arkadaşlar doğrusunu söylemek gerekirse forumun 6 sayfasına kadar falan okudum arada bazılarınıda atladım çünkü pek zamanım yok :) o yüzden kusura bakmazsanız bir soru sormak istiyorum ben önceden samsung e950 alacaktım sonra g600 ve g800 ü gördüm ve ondan vaz geçtim bir süredir araştırıyorum ama ikisi arasında kaldım g800 ekranı 256k g600 16 milyon görünüyor bunun farkı çok anlaşılıyor mu ben o kalitede telefon kullanmadığım için bilemiyorum tabi :) kamera kalitesi arasında ve hoparlör kulaklık ses kalitesi farklarını falan yazarak bu telefonlar arasında hangisinin daha iyi olduğunu yazarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler zamanım olsa okurdum ama cidden dershane okul arası koşmaktan internete pek giremiyorum

vebo

18 Eylül 2008; 0:05:41 

quote:

Orjinalden alıntı: onuredrum

şimdi arkadaşlar doğrusunu söylemek gerekirse forumun 6 sayfasına kadar falan okudum arada bazılarınıda atladım çünkü pek zamanım yok :) o yüzden kusura bakmazsanız bir soru sormak istiyorum ben önceden samsung e950 alacaktım sonra g600 ve g800 ü gördüm ve ondan vaz geçtim bir süredir araştırıyorum ama ikisi arasında kaldım g800 ekranı 256k g600 16 milyon görünüyor bunun farkı çok anlaşılıyor mu ben o kalitede telefon kullanmadığım için bilemiyorum tabi :) kamera kalitesi arasında ve hoparlör kulaklık ses kalitesi farklarını falan yazarak bu telefonlar arasında hangisinin daha iyi olduğunu yazarsanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler zamanım olsa okurdum ama cidden dershane okul arası koşmaktan internete pek giremiyorum

arkadaşım ben g800 kullanıyorum.g600 ile hiç kıyaslama şansım olmadı çevremde kimsede yok ama g800 den gayet memnunum malzeme kalitesi,ekranı,kulaklık sesi,menüsünün son derece basit ve kullanışlı olması 3x optik zumlu kamerası artıları.hoparlör sesi çok yüksek degil,kamera sık kullanılırsa şarj çabuk bitiyor,oyun ve uygulama yüklemek zor,boyutları biraz büyük eksileride bunlar.

metekan27

21 Eylül 2008; 4:20:30 

arkadşlar samsung g800 acaba 262k renk mi yoksa 16milyon renk mi.
http://cepantoloji.blogcu.com/samsung-g800-inceleme_6606231.html
bu istede 262k demiş ama tam da bilmiyorum güvenemedim.
gerçi bu renk olayı bu kadar farkediyor mu onuda bilmyiorum

özgürlüğümüz internetimiz....
Asus P5KC Core2Duo 2.66 1333 palit 8600gt sonic+ 3GB ddr2 800mhz
crysis DMC4 banamısın demiyor:)
mémét..!!

28 Eylül 2008; 1:13:50 

arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim bizi bu tür konularda aydınlattığınız için ben yaklaşık 8.5 aydır nokıa 5610 express music kullanıyorum geçenlerde samsung g800ü gördüm ve hasta oldum ben telefonumu satıp g800 almayı düşünüyorum.Sizce hata mı yapmış olurum ve ayrıca çok temiz kullandığım bir telefon bu sadece müzik tuşunda küçük bir kırıklık var ama gayet iyi çalışıyor sizce kaç para eder ben en azından 470 ytl diyorum ama çok mu diyorum sizce ilgilenenler olursa fotoğraflarını çekip mail atabilirim kendilerine

AMD Athlon 64x2 Dual-Core processor TK-55 (1.8 Ghz , 2x256 KB L2 cache) NVIDIA GeForce 7000M 1 GB DD2
15.4'' WXGA Acer CrystalBrite LCD (8ms/220-nit) 120 GB HDD DVD-Super Multi DL 802.11b/g WLAN
mémét..!!

28 Eylül 2008; 14:47:23 

arkadaşlar 470 dedimde bana biraz çok geldi sonradan siz bi fiyat biçseniz burada bu işlerden anlayan vardır kesin birde bir sorum daha olacak g800e tema yükleme gibi bir şansımız var mı acaba yoksa hep siyah mı teması yani seçenekleri neler ne renkler hakim saolun şimdiden
quote:

Orjinalden alıntı: mémét..!!

arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim bizi bu tür konularda aydınlattığınız için ben yaklaşık 8.5 aydır nokıa 5610 express music kullanıyorum geçenlerde samsung g800ü gördüm ve hasta oldum ben telefonumu satıp g800 almayı düşünüyorum.Sizce hata mı yapmış olurum ve ayrıca çok temiz kullandığım bir telefon bu sadece müzik tuşunda küçük bir kırıklık var ama gayet iyi çalışıyor sizce kaç para eder ben en azından 470 ytl diyorum ama çok mu diyorum sizce ilgilenenler olursa fotoğraflarını çekip mail atabilirim kendilerine

AMD Athlon 64x2 Dual-Core processor TK-55 (1.8 Ghz , 2x256 KB L2 cache) NVIDIA GeForce 7000M 1 GB DD2
15.4'' WXGA Acer CrystalBrite LCD (8ms/220-nit) 120 GB HDD DVD-Super Multi DL 802.11b/g WLAN
mémét..!!

28 Eylül 2008; 19:08:20 

arkadaşlar gerçekten hiç mi bir fikriniz yok bir yardımcı olun lütfen
quote:

arkadaşlar 470 dedimde bana biraz çok geldi sonradan siz bi fiyat biçseniz burada bu işlerden anlayan vardır kesin birde bir sorum daha olacak g800e tema yükleme gibi bir şansımız var mı acaba yoksa hep siyah mı teması yani seçenekleri neler ne renkler hakim saolun şimdiden
quote:

farukkk

29 Eylül 2008; 8:35:12 

telefonun temasını değiştirme şansın malesef yok bu telefonu en fazla 300 ile 350 ytl fiyata satabilirsin istediğin fiyat çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 29 Eylül 2008; 8:33:49 >

mémét..!!

29 Eylül 2008; 14:17:45