SENİN GÖRDÜĞÜN İ550 İNCELEMESİ VARMI?BEN GÖREMEDİM HİÇ BİR YERDE
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
quote:
peki u600 ile i550 yi karşılaştırırsak hangisi daha iyi çeker
Telefonun incelemeleri yayınlanmadan kesin bir yargıya varamayız.
aliass, bazen acaba bu kardeşimiz bizlerle dalgamı geçiyor yoksa gerçek bir sorumu soruyor diye düşünüyorum, i550 nin topiğine mobile review deki inceleme linkini eklemiştim hemen altındada senin mesajın var ve i550 nin bataryasını soruyorsun şimdi altına mesaj attığın yerdeki inceleme linkini gerçekten görmedin mi?...
Samsung g800 e gelecek olursak son eklenen fotolar bence oldukça başarılı eğer siyah rengide gelmişse tel biraz daha cazip hale gelebilir siyah g800 oldukça hoş duruyordu fotolarda...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 4 Şubat 2008; 0:39:09 >
bu bolum g800 bolumu baska telefonlari gidin lutfen yerinde tatisin konu nerden nereye tasinmis
o kadar foto cektik istiyorsunuz sonrada bir yorum yapan bulamiyoruz haaa
Manzara çekimlerinde hangi ayarları kullanıyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 5 Şubat 2008; 0:39:42 >
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
bu bolum g800 bolumu baska telefonlari gidin lutfen yerinde tatisin konu nerden nereye tasinmis
o kadar foto cektik istiyorsunuz sonrada bir yorum yapan bulamiyoruz haaa
hocam sakin ol zaman zaman değil sıkça olur bu tip şeyler fazlada kafana takma sende başka bir topikte g800 den bahsedebilirsin mesela yeri gelir, ama çektiğin ve eklediğin fotolar için seni kutlarım güzel bir çalışma yapmışsın ve ben üsttede söylediğim gibi gerçekten başarılı buldum sanırım g800 de foto konusunda kendine gelmeye başladı...
ben resim olarak incelemelerden bahsediyorum.ne bileyim u600 ile i550 nin resim olrak karşılıklı incelemesi falan varmı
quote:
Orjinalden alıntı: TuRaN.z
quote:
Orjinalden alıntı: aliass
SENİN GÖRDÜĞÜN İ550 İNCELEMESİ VARMI?BEN GÖREMEDİM HİÇ BİR YERDE
quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight..
quote:
peki u600 ile i550 yi karşılaştırırsak hangisi daha iyi çeker
Telefonun incelemeleri yayınlanmadan kesin bir yargıya varamayız.
aliass, bazen acaba bu kardeşimiz bizlerle dalgamı geçiyor yoksa gerçek bir sorumu soruyor diye düşünüyorum, i550 nin topiğine mobile review deki inceleme linkini eklemiştim hemen altındada senin mesajın var ve i550 nin bataryasını soruyorsun şimdi altına mesaj attığın yerdeki inceleme linkini gerçekten görmedin mi?...
Samsung g800 e gelecek olursak son eklenen fotolar bence oldukça başarılı eğer siyah rengide gelmişse tel biraz daha cazip hale gelebilir siyah g800 oldukça hoş duruyordu fotolarda...