Giriş | |
|
|
|
31 Ocak 2008; 20:36:27
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: faruk223 weblebide fiyat süper alayım mı ne dersiniz? http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=2Mb21ncS2i00t2O3HGHUZw bu nasıl fiyat yaa aşaıda 401,25 EUR + KDV diyo üstte 515,61 YTL yazıyo bu ne böyle anlamadım. bu fiyata telefonmu olur. piyasada 800 civarı satılıyo. bu fiyata nasıl veriyolarki???
|
|
31 Ocak 2008; 20:39:34
|
|
|
Bizde: 515,61 YTL 401,25 EUR + KDV bu iki fiyat birbirinin aynısı değil bi yanlışlık var kesin. ulan durduk yere gaza geldim getirdim hatta kuzeni falan alıoduk nerdeyse birer tane.. edit: şimdi alsak sonra da ben o fiyatı görüp aldım bana o fiyattan satın desek ne olur ki. taksit tablosu falan da ona göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk223 -- 31 Ocak 2008; 21:06:23 >
|
|
|
31 Ocak 2008; 21:09:45
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: faruk223 Bizde: 515,61 YTL 401,25 EUR + KDV bu iki fiyat birbirinin aynısı değil bi yanlışlık var kesin. ulan durduk yere gaza geldim getirdim hatta kuzeni falan alıoduk nerdeyse birer tane.. edit: şimdi alsak sonra da ben o fiyatı görüp aldım bana o fiyattan satın desek ne olur ki. taksit tablosu falan da ona göre. dediğin gibi taksit tablosu falan 515 YTL'ye göre yapılmış. Kesin bir yanlışlık vardır ama istersen bi şansını dene eğer olursa haber verde hemen bende alıyım fiyat felaket ucuz
|
|
31 Ocak 2008; 22:11:29
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: altinok quote:
Orjinalden alıntı: ozge_fb i900 çok çok geç gelir herhalde...hayırlısıyla cumartesi telefonuma kavuşmayı umuyorum İnşallah, vallahi 2 aydır bu topictesin, ha bugün ha yarın derken telefon geliyor öyle mi? Hayırlı olsun diyelim o halde. inşallah bir aksilik çıkmaz,sağolun...telpa yüzünden hep adam 700 deyince sipraiş verdik 3 haftadır getiremediler sinir oldum şimdi de başka yerden alıcam inşallah 700 ytl ye
|
|
31 Ocak 2008; 22:45:46
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Maniakdil dediğin gibi taksit tablosu falan 515 YTL'ye göre yapılmış. Kesin bir yanlışlık vardır ama istersen bi şansını dene eğer olursa haber verde hemen bende alıyım fiyat felaket ucuz yok o riske gircek kadar zengin değilim 800ü ödetmesinler... edit: hata düzeltilmiş. biz de atıp tutmuş gibi olduk.. neyse.. 510 milyona düştüğü zamanları da görürüz inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk223 -- 31 Ocak 2008; 22:48:53 >
|
|
|
31 Ocak 2008; 23:32:30
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: extense hocam turk sitesi dogru fransiz sitesi yanlis haber valllaha bilmiyorum cihazi elimize alalim gorecegiz insallah kac renk oldugunu saygilar quote:
Orjinalden alıntı: ..Knight.. quote:
cihaz 16 milyon renk Fransız sitesinde verilen bilgi doğru değil. http://tr.samsungmobile.com/wcms/products/phones/phonedata/specification/TR-SGH-G800.jsp Büyük telefon inceleme sitelerinde de durum aynı. (GSM Arena, Mobile-review, Mobileburn, Phone Arena)
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
|
|
|
|
|
1 Şubat 2008; 0:45:57
|
|
|
cumartesiye kadar telefon elimde olacak takozmu 262k mi 16 milyon mu gorecegiz detayli bir inceleme yaptiktan sonra cihaz hakkinda goruslerimle geri donecegim saygilar
|
|
|
1 Şubat 2008; 0:54:59
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: extense cumartesiye kadar telefon elimde olacak takozmu 262k mi 16 milyon mu gorecegiz detayli bir inceleme yaptiktan sonra cihaz hakkinda goruslerimle geri donecegim saygilar telefonu niye bukadar koruduğunu şimdi anladım kardeş yanlış anlama telefonun hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanda bizde burda objektif olarak yorum yaptık. yoksa samsung'a bir düşmanlığımız yok! telefonun takoz ve 262.144 renk olduğunu sana garanti ederim çünkü ben bu telefonu detaylı bir şekilde inceledim. senin incelemendede objektif olmanı bekliyoruz telefon takoz ama ele iyi oturuyo bide kayan kapak olayını iyi yapmışlar. diğer samsunglardan farklı olarak daha bir hoş açılıp kapanıyo
|
|
1 Şubat 2008; 1:03:39
|
|
|
arkadasim ben bu telefon isini komples haline getirdim cunkki ilk telefonum K850 I di 4 keren degistirmek zorunda kaldim bozuldu bukadar essek sansi olurmu sonra fransiz sitelerinde arastirdim lg ku990 na karar kildim telefon hattim SFR firmasi yogun ilgiden bu telefon icin epey bir sure beklemem gerektigini soyledi hayatimda hic nokia kullanmadim gicigim nokia ya sonra samsung g800 u gordum cok arastirdim cok hosuma gitti simdi sizde takoz makoz diyince sinirlendim adam gibi bir telefon alamiyacakmiyim nedir benim bu tellerden cektigim diye sinir yapiyordum... ama g800 ozellikleriyle tipiyle benim hosuma gitti... simdi siz takoz diyorsunuz takoz derken neyi kastediyorsunuz vallaha umrumda degil bozulmasinda ne olursa olsun biktim vallaha quote:
Orjinalden alıntı: Maniakdil quote:
Orjinalden alıntı: extense cumartesiye kadar telefon elimde olacak takozmu 262k mi 16 milyon mu gorecegiz detayli bir inceleme yaptiktan sonra cihaz hakkinda goruslerimle geri donecegim saygilar telefonu niye bukadar koruduğunu şimdi anladım kardeş yanlış anlama telefonun hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanda bizde burda objektif olarak yorum yaptık. yoksa samsung'a bir düşmanlığımız yok! telefonun takoz ve 262.144 renk olduğunu sana garanti ederim çünkü ben bu telefonu detaylı bir şekilde inceledim. senin incelemendede objektif olmanı bekliyoruz telefon takoz ama ele iyi oturuyo bide kayan kapak olayını iyi yapmışlar. diğer samsunglardan farklı olarak daha bir hoş açılıp kapanıyo
|
|
|
1 Şubat 2008; 1:08:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: extense arkadasim ben bu telefon isini komples haline getirdim cunkki ilk telefonum K850 I di 4 keren degistirmek zorunda kaldim bozuldu bukadar essek sansi olurmu sonra fransiz sitelerinde arastirdim lg ku990 na karar kildim telefon hattim SFR firmasi yogun ilgiden bu telefon icin epey bir sure beklemem gerektigini soyledi hayatimda hic nokia kullanmadim gicigim nokia ya sonra samsung g800 u gordum cok arastirdim cok hosuma gitti simdi sizde takoz makoz diyince sinirlendim adam gibi bir telefon alamiyacakmiyim nedir benim bu tellerden cektigim diye sinir yapiyordum... ama g800 ozellikleriyle tipiyle benim hosuma gitti... simdi siz takoz diyorsunuz takoz derken neyi kastediyorsunuz vallaha umrumda degil bozulmasinda ne olursa olsun biktim vallaha ilk telefonun k850i mi sorması ayıp kaç yaşındasın?
|
|
1 Şubat 2008; 1:09:14
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: extense arkadasim ben bu telefon isini komples haline getirdim cunkki ilk telefonum K850 I di 4 keren degistirmek zorunda kaldim bozuldu bukadar essek sansi olurmu sonra fransiz sitelerinde arastirdim lg ku990 na karar kildim telefon hattim SFR firmasi yogun ilgiden bu telefon icin epey bir sure beklemem gerektigini soyledi hayatimda hic nokia kullanmadim gicigim nokia ya sonra samsung g800 u gordum cok arastirdim cok hosuma gitti simdi sizde takoz makoz diyince sinirlendim adam gibi bir telefon alamiyacakmiyim nedir benim bu tellerden cektigim diye sinir yapiyordum... ama g800 ozellikleriyle tipiyle benim hosuma gitti... simdi siz takoz diyorsunuz takoz derken neyi kastediyorsunuz vallaha umrumda degil bozulmasinda ne olursa olsun biktim vallaha takozluktan kasıt kalınlıkmış galiba burda...o zaman evet takoz telefon ama acayip şık görünümlü bence
|
|
1 Şubat 2008; 1:11:36
|
|
|
30 quote:
Orjinalden alıntı: extense arkadasim ben bu telefon isini komples haline getirdim cunkki ilk telefonum K850 I di 4 keren degistirmek zorunda kaldim bozuldu bukadar essek sansi olurmu sonra fransiz sitelerinde arastirdim lg ku990 na karar kildim telefon hattim SFR firmasi yogun ilgiden bu telefon icin epey bir sure beklemem gerektigini soyledi hayatimda hic nokia kullanmadim gicigim nokia ya sonra samsung g800 u gordum cok arastirdim cok hosuma gitti simdi sizde takoz makoz diyince sinirlendim adam gibi bir telefon alamiyacakmiyim nedir benim bu tellerden cektigim diye sinir yapiyordum... ama g800 ozellikleriyle tipiyle benim hosuma gitti... simdi siz takoz diyorsunuz takoz derken neyi kastediyorsunuz vallaha umrumda degil bozulmasinda ne olursa olsun biktim vallaha ilk telefonun k850i mi sorması ayıp kaç yaşındasın?
|
|
|
1 Şubat 2008; 1:19:04
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: extense 30 quote:
Orjinalden alıntı: extense arkadasim ben bu telefon isini komples haline getirdim cunkki ilk telefonum K850 I di 4 keren degistirmek zorunda kaldim bozuldu bukadar essek sansi olurmu sonra fransiz sitelerinde arastirdim lg ku990 na karar kildim telefon hattim SFR firmasi yogun ilgiden bu telefon icin epey bir sure beklemem gerektigini soyledi hayatimda hic nokia kullanmadim gicigim nokia ya sonra samsung g800 u gordum cok arastirdim cok hosuma gitti simdi sizde takoz makoz diyince sinirlendim adam gibi bir telefon alamiyacakmiyim nedir benim bu tellerden cektigim diye sinir yapiyordum... ama g800 ozellikleriyle tipiyle benim hosuma gitti... simdi siz takoz diyorsunuz takoz derken neyi kastediyorsunuz vallaha umrumda degil bozulmasinda ne olursa olsun biktim vallaha ilk telefonun k850i mi sorması ayıp kaç yaşındasın? iyide nasıl oluyoda ilk telefonun k850i oluyo ozaman
|
|
1 Şubat 2008; 1:22:17
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ozge_fb quote:
Orjinalden alıntı: extense arkadasim ben bu telefon isini komples haline getirdim cunkki ilk telefonum K850 I di 4 keren degistirmek zorunda kaldim bozuldu bukadar essek sansi olurmu sonra fransiz sitelerinde arastirdim lg ku990 na karar kildim telefon hattim SFR firmasi yogun ilgiden bu telefon icin epey bir sure beklemem gerektigini soyledi hayatimda hic nokia kullanmadim gicigim nokia ya sonra samsung g800 u gordum cok arastirdim cok hosuma gitti simdi sizde takoz makoz diyince sinirlendim adam gibi bir telef | | | |