quote:
Orjinalden alıntı: Kensei ®
Yani milleti kandırıyorum, yalanlarımla haksız kazanç elde ediyorum,sahtekarın tekiyim millete daha ne gibi yalanlar söyleyip onları yolabilirim diye gelip burda millete soruyorsun. Kazandığın paraların haram olduğunu hatırlatır yaptığının esnaflığı bırak insanlığa yakışmadığını sana hatırlatmayı borç bilirim.
ürünlerim el işçiliğidir tepe home şiraz kervan çeyiz gibi italyan mobilyası deyip çinden getirdiğim 300 ytl lik koltuk takımlarını 20 milyara satmıyorum.
ayrıca zaten alan müşteriye %20 indirim yapıyorum ..ama yukardaki sistemdede %20 oluyo ama daha az sanıyolar.
satış verimliliğini arttırıcak formüller arıyorum gördüğün gibi promosyon yapana müşteri gider reklam yapana müşteri gider personelini memnun edersin canla başla çalışır ..böyle şeyler arıyorum formül olarak sen bana ne anlatıyosun .
kervan çeyiz ve şiraz türkiyenin en ünlü mobilyacılarıdır ama ürünlerinin hepsi çinden 200 ytl ye gelir 10 milyara satarlar .. kimseninde gırtlağına basmazlar alın diye yada kazıklamak için uğraşmazlar ..millet kendi gider alır . lütfen ticaretten anlayan birileri cvp yazsın