kafamı önüme eğdim düşündüm bu wenigma ne diyor sonucuna ulaştım... güzel arkadaşım ben de 2*1 gb corsairle kullanıyordum kartı bende çalışmayan ocz ramlerdi. 4 de taktım açmadı 2 de taktım açmadı yalan olmasın bir kere 2*1 ocz ile açmayı başardım ama bu son açılışı oldu. ben de ramleri iade ettim. sorun anakartta değil ramlerde dedim ben zaten...
quote:
Orjinalden alıntı: wenigma 2x1 ile çalısmıyor diyen arkadaş acaba kafasnı onune eğip acaba bende bir sorun var mı diye düşünebilirmi ben de 2x1 kullandım buna ne diyecek siz tutup 4x1 gb ı 1 değerinde kullanmak isterseniz mümkün değil ama 2 değerinde calısıyor
vala ocz yi çok büyütüyorlar ben ddr2 sini bilmeme ama ddr400 zamannından iyibilirim hiç iyi değildi ramleri corsairler çok daha fazla anakartla uyumlu ben asıl hikmetim arkadaşımızın olayını merak ettim o corsairin Türkiyede çok kullanılan bi modelinde sorun yaşamış herhangi bir gelişme var mı hikmetim son durum nedir ? sorun ram kaynaklımı başka sistemlerle de deneseydin ramleri
wallahi corsair remleri msi p6n sli-fi sonra foxconn p4m900 sonra gigabyte 965pds3 sonra gigabyte p35ds3 asus p5nd2-se en son olarakta msi p35 platinumda kullandım hiç bir sorun olmadı.zaten gigatekten anakartı gönderirken remleride istediler test yapmak için o yüzden remler şu an gigatekte.şimdilik twinmos 1 gb 800,lerle idare ediyorum.
arkadaşlar bu anakartın biosunu bir türlü update edemedim ben.sistesine giriyorum milyon tane kayıt cart-curt istiyor.ne kadar istediyse yaptım ama bir türlü çekemedim.bu anakartın biosunu bulabilcegimiz başka bir site varmı. bu arada arkadaş baya önceden sormuş ama hd4850 çalışıyor bu anakartta