ya arkadaşlar yardım bu anakart benim sata harddiskleri niye flash disk gibi görüyor,yani aşağıda sağda sürekli donanımı güvenle kaldır ibaresi var nedendir bu ve nasıl hallederim?
bu bir sorun degilki aksine sistem dogru calısıyor bende aynı şekilde
itfaiyenin orda gezmediğim yer kalmadı kimsede yok.
varsa izmirde bulan yada satıldığını bilen bana hbr edebilirmi.
inceleme için teşekkür
net üstünden de alabilirsin neden arıyorsun ki yanlış bilmiyorsam gigatekte stoklarda var dı
netten tırsıyorum açıkçası şimdi arızalı falanlı filanlı çıkar garanti peşinde sürüklenmek heraklıma geldiinde kulak çınlatmak istemiyorum.
Güvenilir bir yerden aldığın sürece en fazla bir kargo ücretine bakar.
bn biraz şanssızım,kargosundan çekinmiyorumda anakart çok cıvcıvlı dalga sök tak birleştir lego gibi kargo ücretiyle astarı yüzünden pahalıya gelir bana ondan korkuyorum. izmir parça konusunda biraz sıkıntılı biyer galiba.
izmire bööle bi kötülme yapmak istemezdim ama napayım
bu karttan aldım ve benim işlemciyi(6750) diyorumki stok fanla 3.0 yapayım ama nasıl yapılır biosdan anlayamadım öle voltaj falan olmadan ilk defa yapcamda yardım ederseniz sevinirim...
Bu arada incelemen sayesinde Gigatek den hemen bir XFX kaptım.. Sağol..
evet zaten 2900xt testlerinde de 3500 de çalışırken 3dmarkları aldım aslında çok kolay ayarları olan bir kart sadece nvidia ya biraz aşina olmak gerekiyor
Bu arada incelemen sayesinde Gigatek den hemen bir XFX kaptım.. Sağol..
evet zaten 2900xt testlerinde de 3500 de çalışırken 3dmarkları aldım aslında çok kolay ayarları olan bir kart sadece nvidia ya biraz aşina olmak gerekiyor
Biraz bilgi verebilir misin??
Ben ramleri sync modda çalıştırıyorum mesela ve linked olarak ayarladım fsb yi.
1550 fsb ile ramler 775 civarında.. İşlemci 2.71 olarak çalışıyor..