Şimdi Ara

XBOX360 mı PS3 mü alayım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar xbox360 ımı 5 - 6 ay evvel satmıştım.Şimdi tekrar almak istriyorum konsol ama ps3 mü olsun xbox360 mı karar veremedim.
    Genel olarak hangisini almak daha mantıklı sizce?.iyi günler...

not:aman kavga etmeyin burda sakince

• Anam birbirine girecek insanlar ..

Tek söyleyebileceğim, çok oyuna gerek yok arada 1 orijinal oyun alsam yeter ya da orijinal oyuna para veririm dersen ps3 al.
    Oyuna doyumsuzum kardeşim, her oyunu da orijinal alamam dersen xbox360 al.

Ama yani kullanmışlığın olduğuna göre çok zor bir karar olmaması lazım
  • bence bunu sormana bile gerek yok zaten zamanında tercihini yapıp bi konsolu seçmişsin... ps3 sevseydin onu alırdın ... nebiliyim keyif senin 2 sinden birini alsanda bişey kaybetmezsin bence
  • Ps3ün Kırılması Lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell line

bence bunu sormana bile gerek yok zaten zamanında tercihini yapıp bi konsolu seçmişsin... ps3 sevseydin onu alırdın ... nebiliyim keyif senin 2 sinden birini alsanda bişey kaybetmezsin bence

zamanında ps3 yoktu

Şu an ps3 alsam daha az eğlenirim biliyorum ama ileriyi düşünürsem ps3 daha mantıklı gibi geliyor.

Ayrıca cause_of_death;

evet az oynarım öz oynarım.yani az oyunum olur onların tadını çıkarırım.çok fazla oynayamam.Malum Bahçeşehir bizi bekliyor bu sene

• quote:

Orjinalden alıntı: GORGEOUS

quote:

bence bunu sormana bile gerek yok zaten zamanında tercihini yapıp bi konsolu seçmişsin... ps3 sevseydin onu alırdın ... nebiliyim keyif senin 2 sinden birini alsanda bişey kaybetmezsin bence

zamanında ps3 yoktu

Şu an ps3 alsam daha az eğlenirim biliyorum ama ileriyi düşünürsem ps3 daha mantıklı gibi geliyor.

Ayrıca cause_of_death;

evet az oynarım öz oynarım.yani az oyunum olur onların tadını çıkarırım.çok fazla oynayamam.Malum Bahçeşehir bizi bekliyor bu sene

O zaman PS3.

• quote:

Orjinalden alıntı: .:Solid Snake:.

quote:

quote:

zamanında ps3 yoktu

Ayrıca cause_of_death;

O zaman PS3.

Peki 60gb garantisiz ps3 fiyatları nedir.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zamanında ps3 yoktu

Ayrıca cause_of_death;

O zaman PS3.

Yurtdışında 499dolar veya euro.Türkiye'de ise 1000lira gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zamanında ps3 yoktu

Ayrıca cause_of_death;

O zaman PS3.

Yurtdışında 499dolar veya euro.Türkiye'de ise 1000lira gibi.

1000 lira garantisizi mi Türkiye'de?
    60gb olanının

• ya ps3 al derim süper oyunlar çıkıcak ps3 e.zaten xbox360 ps3 yüzde 85 aynı oyunlar 2 kisinede çıkıyor.ps3 daha uzun ömürlü hemde.hemde 4 boyutlu makina.
    ama kendin bileceğin iş.
  • quote:

quote:

zamanında ps3 yoktu

Ayrıca cause_of_death;

Tamam o zaman PS3 alıyorsun, ben biraz oyun açıyım mesela bitirmesem de oyunda boş boş gezinmeyi severim, çok oyun alırım. Sen de heralde aldığı oyunları bitirmeden bırakmayanlardansın.. Çok fazla niye oynayamayasın ya evet Bahçeşehir bekliyor bizi de oynarım ben arkadaş banane

Bu arada Pal mı alacaksın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 25 Temmuz 2007; 21:20:47 >

• Türkiye'de garantisiz Japon PS3 800-850 YTL arası bulunabiliyor....
  • şimdi xbox360, 1 yıl sonra ps3
  • Al Ninja Gaide Sigma'yıda yanına,her gün bir Chapter,mis gibi
  • insana konsol aldıran oyunlardır...gow3,gt5,mgs4,lair,lisanslı pes senin için bişey ifade ediyorsa ps3 al
  • Dostum Bak Oyuna Her Zamn Doymak İstiyosan Benim Gibi Yap...
    İlk Olarak Xbox 360 Al...Onunla bi 5 ay oyalanırsın halo3 ile felan..Sonra sıkılınca wii al çok sıkı oyunlar var..o arada 1 yıl geçer ps3 e oyun yağmuru başlamya başlamıştır...O sırada Xbox 360 ı ve wii yi satar ps3 alırsın ve ya ps3 ün kırılmasını beklersin ben onu bekliom öle satarsın ...
    Valla Ben DE xbox 360 ve wii var...Wii de Zelda Oynuyom..Geçemeyince 360ı Açıom Dirt Takılıyorum Açağıyip güzel oluo sanada böle bişi yapmanı öneririm
  • ps3 al tabikide
  • Benim araştırmalarım sonucunda

X360 :

-fazla oyun
    -kopya oyun
    -Rahat joypad
    -Yüksek bozulma riski

PS3

-Az oyun(ileride çıkar tabi)
    -Kopya yok
    -PS joypad'ine alışıksan sorun olmaz ama yeni başlıyorsan X360'ın ki daha iyi deniliyor
    -Daha az bozulma riski
  • ps3 alırsan oyunları bile yok yani. Şu anda zevk almazsın o aletten. Bilmiyorum bence ps3 alma çünkü çok pahalı ve oyunları yok denilcek kadar az.
  • Şu anda PS3 almak tek kelimeyle parayı sokağa atmaktır, bi kere bu konsolun oyunu yok, çok az, olan oyunlar bu konsolun gücünü gösterebilmek bi yana gerçekten kötü.

Hepsini geçtim, bizim için her oyunun orjinal alınacak olması kabul edelim ki çok büyük bi dezavantaj.

Şu anda Xbox360 (bozulma hariç) her alanda PS3 ten çok daha iyi, önümüzdeki 1-1.5 yıl için kesinlikle Xbox360 alın, daha sonra PS3 ün bayrağı devralacağını düşünüyorum, ondan sonra PS3 geçmek daha doğru
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.