Arkadaşlar Online internet bankacılığından bahsetmiyorum.
Türk telekom ev veya adsl faturalarımızı kredi kartıyla internetten ödeyebiliyormuyuz.Örneğin iski igdaş turksat gibi faturalar kredi kartıyla online internet üzerinden ödeniyor ancak Türk Telekoma rastlayamadım.Bilen varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 5 Mart 2008; 13:48:50 >
Sizden ricam.Lütfen diyorum.Okuyalım sonra cevap verelim...
quote:
Orjinalden alıntı: _ahmet_
Türk telekom ev veya adsl faturalarımızı kredi kartıyla internetten ödeyebiliyormuyuz.Örneğin iski igdaş turksat gibi faturalar kredi kartıyla online internet üzerinden ödeniyor ancak Türk Telekoma rastlayamadım.Bilen varmı?
Yalnız ben internet üzerinden demiştim.Şu anda bende telekoma bizzat giderek kredi kartıyla yatırıyorum.
Banka havaleside oluyor ancak ben internet üzerinden kredi kartıyla yatırmaktan bahsediyorum.
Hayır internet üzerinden ödenemiyor. Kredi kartınıza talimat verip ödemek istediğinizde internet bankacılığından girip manuel olarak tıklayarak ödeyebilirsiniz, aynı mantığa geliyor. Turkcell de online işlem merkezinden ödeniyor ama Telekom'da o yok malesef. Online bankacılıktan başka çareniz yok net üzerinden ödeme yapabilmek için.
Arkadaşım soru internet üzerinden.İnternet üzerinden ödeniyormu ? Hayır , Ödenmiyor , O halde neden cevap yazarsınız.
Tamam yardım etmek amacın ama bir yukarıdaki mesajları oku , telekom merkezlerindede kredi kartıyla ödeniyor belirtilmiş, amaç internetten kredi kartıyla ödemek , yani soru açık değilmi sence !!!
quote:
Orjinalden alıntı: jayjay55
Oyakbankın açmış olduğu yetkili ödeme merkezlerinde bütün faturalar kredi kartıyla ödenebiliyor arkadaşlar.
Bu sitede banka havalesi ile ödeme yapılabilmekte.
Banka havalesi olduktan sonra internet bankacılığındanda yapılır.
Önemli olan başlıktada yazdığı gibi Kredi Kartıyla Örneğin iski igdaş turksat gibi faturalar kredi kartıyla online internet üzerinden ödendiği gibi ödenmesi.