Şimdi Ara

Stable Purification Görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen bu görevi yapan birisi anlatsın oyunda da herkes bunu soruyo...

cadıyı buldum 10 tane "sentrie" kestim...ama 5 tane de "stable filth" düşürmem gerekio ve düşmüo naaapcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bizkit -- 25 Temmuz 2007; 12:38:59 >

• evet aynen acil yarım lütfennnnn
  • bilen biri acil yarım edebilrse çok sevinirim
  • hadi yaa çıldırcam bilen biri anlatsın şu göreviiiii....
  • koca forumda kimse bilmio mu yaaa...
  • dont panic daha millet yeni clienti indirme çabasında sona kalan dona kalır misali sen araştırmaya devam et öğrenince senden sonra soranlara yardımcı olursun
  • arkadaşlar stable filthler yaratıklardan düşmüyor.Yapmanız gereken şu; holy waterleri aldıktan sonra ahırı temizlemeye gidin.ordaki yaratıklardan 10 tane kesin.yaratıklar kesildikten sonra ahırın arkasına geçin.Holy waterları kullanın orda.herkullandığınızda stable filth veriyor.yalnız hep vermiyor.bende 7 tane vardı hepsini kullandım 5 tane verdi.
    bu da benden size kıyak olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HOLY WATERI CADIDANMI ALIORUZ?
  • hayır holy water quest i war onu yapıosn arada...
  • o questı vermıyo bana npc ! alamıyorum 10 tane gorev ıtemını
  • yaw ben stableyi bulamadım yardım lüütfeeen
  • ya nolur bi yardım edin
  • istanbulun batı kapısından çık...batıya ve kuzey batıya giden yollların tam ortasındanyürümeye başla, yolu geç 50 metre sonra ordasın
  • ordan sağa dön haydar ustanın yeri war gitmişken orayada uğra
  • arkadaşlar npc holy water vermiyor. Yoksa ben mi yanlış yerden almaya çalışıyorum. Nereden alınıyor bu holy water'lar. Şu görevi kimse mi yapmadı ya bi açıklar mı yapan arkadaşlarımız varsa.
  • bak şimdi cadıdan sonra gidip 10 tane yaratığı kesiosun...sonra istanbulun sağ üst tarafındaki cami nin önün den bi görev alıosun...ordan arenanın oraya göndercek adam seni ordan bi görev daha alcan...bu görevde ayı kescen 30 tane bişey düşürcen sonra geri getirince sana 10 tane holy water wercek adam...sen bu water ları daha önce 10 tane yaratık kestiğin evin arkasına geçip(yoksa olmuo) yine o yaratıklar üzerinde kullancan(sağ tıklayarak) ve cadının istediği 5 şeyden elde etcen(her zaman çıkmıo) eğer water yetmezse tekrar arenanın ordaki adamdan 10 tane daha alcan(görevi tekrar yapamaya gerek duymadan)...biraz değil çoook karışık oldu ama ama ama....
  • o 10 yaratık nerde acaba?
  • benim 2 üstteki msg ı ma bak.
  • Bakın Arkadaşlar Bu Cadıdan Görevi Alınca İlk Gidin 10 Tane Stable Sentries Kesin Sona Caminin Önündeki Adamdan Şapka Görevini Alın Bunu Arenanın Karşısındaki Adama Teslim Edin. Sonra O Adamdan
    Holy Water 2 Görevini Alın 30 Tane Dow Genatos Hornu İstiyor.
    Tamamladıktan Sonra Size ( 19.750 Exp - 7.500 Skill Exp - 10 Tane Holy Water ) Veriyor.
    Holy Waterleri Stable Sentriesleri Kestiğimiz Evin Yanında Büyük Bir Saman Göreceksiniz Onun Hemen
    Birazcık Solunda Duvarın Dibinde Göreve Sağ Tıklayın Görev Olacaktır.
    Ama 10 Taneden 5 Tane Stable Filths Toplayamazsanız Arenanın Karşısındaki Adamdan Tekrar Alın Diğer Görevleri Yapmanıza Gerek Yoktur Artık . Cadıya Görevi Verin . 1 Saatlik %20 Moving Speed Scrolu Kazanın

Emeğe Saygı Lütfen + REP

• quote:

Orjinalden alıntı: Lurtz^^

bilen biri acil yarım edebilrse çok sevinirim

benmi çakmayım ? senmi çakmasın ? kimis bis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.