Selamlar İGO 8 i ppc me kurdum.Ve açtığımda iki hata veriyor; 1. Previous instance of İGO 8 has not finished exiting yet.Please try again in a few seconds or sorf-reset your device. EVET / HAYIR ? 2. the application failed to start last time.Do you want to reset to factory deaults and lose all your POİs,tracks and settings YES/NO?
Bu hatadan sonra İGO N 8 açılıyor mavi ekranı geliyor programın ve açılır açılmaz kapanıyor.
Anladığım kadarıyla önceki yüklememde henüz tamamlanmamış.Yeniden deneyin veya reset atın diyor.
diğeri iseBu program son açılışta hatalı açıldı,ayarları default edelim mi diye soruyor.
programı yeni Rom yükledikten,hafıza kartını biçimlendirdikten sonra kurdum
Bu sorunu yaşayan,çözen var mı?
Sanırım kurulumdan ya da,indirdiğim programda bir sorun var.
Ve birisi sorunsuz çalışan igo8 linki ve gerekiyorsa ilaç patch ini verebilirmi..
linkler için teşekkürler...Arkadaşlar bende asus p526 kervanına dahil oldum.birkaç yıl önce asusun pda sını kullanmıştım.şimdi palm treo750 den asusa dönüş yaptım.Çok şükür hiç sorun yaşamadım daha...yalnız bir sorum olacak işlemci hızını artıran arkadaşlara.en ideal programı ve yaptıkları değeri söyleyebilirler mi?
Arkadaşlar bende yeni asus p526 aldım fakat rehberden kişiler üzerinde değişiklik yapmak istediğim zaman poutlook.exe diye bir hata veriyor..alette en son rom sürümü var...acaba hata nerde yardımcı olun lütfen...
arkadaşlar son zamanlarda üzerimde gps almak üzerine ciddi bir istek var National geographic in 1 yıllık üyeliğe verdiği navia yı alayım diyorum ama herzaman yanımda taşıyamayacağım için çokta istemiyorum eğer 526 yı alırsam sizce iyi etmiş olrmuyum? gpsi navia kadar detaylımı aynı özellikler varmı en önemliside sorun çıkarıyomu yani uyduya falan lap diye bağlanabiliyomu çekiyomu?.... bunun gibi endişelerim var bunun yanında bu telefonda benim k750 de olmayan benimde vazgeçemeyeceğim birkaç özellik yok mesela kamera oto focus makro özelliği ve flashı gibi aynı zamanda flası karanlıkta fener gibi kullanabiliyor olmam benim için çok önemli... siz nedersiniz arkadaşlar bi yorum yapın lütfen kararsız kaldım?
arkadaşlar son zamanlarda üzerimde gps almak üzerine ciddi bir istek var National geographic in 1 yıllık üyeliğe verdiği navia yı alayım diyorum ama herzaman yanımda taşıyamayacağım için çokta istemiyorum eğer 526 yı alırsam sizce iyi etmiş olrmuyum? gpsi navia kadar detaylımı aynı özellikler varmı en önemliside sorun çıkarıyomu yani uyduya falan lap diye bağlanabiliyomu çekiyomu?.... bunun gibi endişelerim var bunun yanında bu telefonda benim k750 de olmayan benimde vazgeçemeyeceğim birkaç özellik yok mesela kamera oto focus makro özelliği ve flashı gibi aynı zamanda flası karanlıkta fener gibi kullanabiliyor olmam benim için çok önemli... siz nedersiniz arkadaşlar bi yorum yapın lütfen kararsız kaldım?
GPS gayet detaylı.. ama PNA tabir edilen GPS cihazlarının ekranlarının daha geniş olduğu ayrıntısına dikkat etmek gerekiyor. Ve o cihazlar sadece bu işi yaptığından daha sorunsuzlar. P526 için eğer GPS Catcher programını devamlı güncel tutarsan seninde tabirinle lap diye bağlanıyor. içinden 5 e kadar sayıyorsun o kadar. benimde bir önceki telefonum k750i idi. ne resim kalitesi ne de flash olarak karşılaştırma zaten. Kısaca ben memnunum..