Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ASUS P526 KULLANICILARI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Avuç içi bilgisayar (PocketPC/SmartPhone) >> Cevap: ASUS P526 KULLANICILARI Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
algool

20 Nisan 2008; 5:55:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Nel;

"wifi isine yaramicak ise" kesinlikle p526.. tustakımı ve zarifligi herseye deger, NORMAL BIR P526 kullanıorum suana kadar bi sorunla karsılasmadım 4gb sdhc kartını aldım 50 ytl.. bi adet de 2.5-3.5 kulaklık donusturucu aldım her kulaklıgı kullanabiliorum.. kısacası tasıması kolay mesaj yazması kolay, gps navigator olarak kullan ve aynı zamanda 4gb lik bi mp3 player olarak kullan..

yane git al ben de cok arastirdim:)

p526 incelemem:

quote:

Orjinalden alıntı: algool

arkadaslar cihazi 3 aydir kullanıorum play station emulatoru bile yukledim, gps i fazlasıyla kullandım, overclock ile cihazi gayet hızlı yapabilirsiniz bazen gerekebilio.. normal hızda da gayet iyi..

wifi işime yaramaz diosan p526 tus takımı ve boyutları ile harika bi pda dir.. BUNU KULLANAN BİRİ OLARAK soluorum, kullanmayan ya da kullanmayi bilmeyen arkadaslar yalan yanlis bilgi vermesin..

1_ gps i gayet hızlıdır (4800 de kullanırsanız anında yakalar uyduları)

2_ 2 eksik yonu vardır: wifisi olmaması ve islemcisinin dier pdalara gore yavas olmasıdır(fakat bu islemci play station emulatoru disinda bana sorun yaratmadi@200mhz.. 270mhz e kadar overclock mumkun..)

3_ telefonu 3-4 kere dusurdum sert yuzeylere, cizik bile olmadi malzemesi super ve acaip hafif ince bi pda.. normal bi telefon gibi tustakımı var, tuslarini istediginiz iş icin programlayabiliorsunuz mesela ben sol ve sag tusu ayarladım, normalde sadece jog dial in yukarı ve asagisi var telefonda, sol sag yok, fakat onu da baska tuslara atadim..

4_ tus takimi ve boyutlarıyla wifisi olmasa da, gps ile mukemmel bi pda dir.. pda ya b** atmayalım kullanmayi bilelim, elbette sorunlu p526 lar olabilir ama normal bi p526 gayet iyidir 8gb a kadar sdhc kart destekler resmi sitesinde patch leri firmware leri vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algool -- 20 Nisan 2008; 5:57:22 >

Nel

20 Nisan 2008; 12:52:41 

algool teşekkürler yorumun için..

evet bende p526 da karar kıldım.elimdeki P990 da wifi var ama bir vakitten sonra anlamını yitirdi benim için.. neden derseniz ? alışveriş merkezlerinde vs genelde wifi yakalıyorum.. ama orayada zaten ben alışverişe gidiyorum :D kullanmaya vakit yok.. açıkcası önemli değil artık.zaten wifi sd kart çözümleri ile halloluyormuş. 6915 in yanında p526 gayet kibar duruyor.evet alıcam :)
tekrar teşekkürler

NEL
oktayakgoz

21 Nisan 2008; 8:56:56 

kare ekran telefon hiç bir zaman önerilemez. nasıl üretiyorlar onuda anlamıyorum bir çok uygulamada sorun çıkarıyor.

ben p526 ile oldukça memnunum

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
metin929496

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Nisan 2008; 11:59:56 

arkadaşlar ben XCPUSCAcalar arm. diye bi program kurdum bununla overclock yapılabiliyor ama ben fazla ileri gitmeye cesaret etmedim ,programı kurduğumda işlemci hızını 117 diye gösteriyor ve260 a kadar çıkarma şansınız var bunu kullanan deneyimli kullanıcılar varmı acaba paylaşımlarınızı bekliyorum

ASUS F3SV 240 DR
algool

21 Nisan 2008; 20:38:43 

quote:

Orjinalden alıntı: metin929496

arkadaşlar ben XCPUSCAcalar arm. diye bi program kurdum bununla overclock yapılabiliyor ama ben fazla ileri gitmeye cesaret etmedim ,programı kurduğumda işlemci hızını 117 diye gösteriyor ve260 a kadar çıkarma şansınız var bunu kullanan deneyimli kullanıcılar varmı acaba paylaşımlarınızı bekliyorum

247 - 250 yap sorun olmaz ben ole kullanıorum fakat genelde 200mhz de kullanıorum cihazi, gps programları icin 250 falan ii oluo..

metin929496

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Nisan 2008; 20:58:11 

oto yaptım 117 ve 143 arası çalışıyo ama senin dediğini yapıcam teşekkürler

ASUS F3SV 240 DR
freedom77

21 Nisan 2008; 21:27:22 

quote:

Orjinalden alıntı: metin929496

Peki bu programı kurduğumuzda telefonun garanti dışı olduğu doğru mu?

mobil_doruk

22 Nisan 2008; 21:47:44 

Merhaba Nel,

Şu an P526 kullanıyorum, bundan bir önceki cihazım 6915 idi. Benim fikrim büyük olmasa tercihim 6915 olur. Sanırım yukarıda yazılarımı okudun. P526 aldığıma pişman oldum ama bu belki benim başıma geldi. Cihazım servisten bana daha yeni ulaştı ve test etmişler ama birşey bulamamışlar. Birkere servisinden memnun kalmadım. HP servisine 6515 cihazımı gönderdiğim zaman bana yeni 6915 göndermişlerdi. Tamam ben ASUS firmasından yeni bir cihaz istemiyorum ama servis raporunda test edilip birşey bulamadıklarının açıklamasını yapıyorlar birde buna kızıyorum. Cihazda birşey olmasa ben neden oraya gönderip 4 hafta salak bir cep telefonu ile idare edeyim. Burada 4 hafta cihazsız kaldım ve aldığım günden beridir de hiç rahat kullanamadım cihazı. Ama 6915'ten çok memnundum. Cihazı babama vermiştim navigasyonunu kullanması için şimdi geri isteyemiyorum kendisinden :)) Bak bir de yakında HP614C gelecek. Benim niyetim o cihazı almaktı ama sabırsız olduğum için gidip P526 aldım:) O cihazı tavsiye ederim.

Neyse lafı çok uzattım, yine de karar senin. Başka arkadaşlar da alıp kullanıyorlar. Kimisi memnun kimisi de benim gibi hergün lanet yağdırıyor. Seninde dediğin gibi elektronik cihaz bunlar. Ama insan bir cihazı severek kullanmasını istiyor. Umarım ne alırsan iyi çıkar ve servis ile sorunun olmaz.

İyi çalışmalar...

quote:

Orjinalden alıntı: Nel

Selamlar..

Tüm yazılanları tek tek okudum.
1 aydır hergün P526 ve hp6915 modelleri arasında gidip geldim fakat kesin kararımı veremedim.6915 modelinin 6.0 a yükseltilememesi ,biraz geniş olması, kare ekran olması yüzünden sanırım tercih etmiycem ama içimden geçen odur.P526 alıcam.yorumlarınız benim için önemli.Sorun yaşayan hatta bin pişman olan arkadaşlarında yazılarını okudum, bişey diyemiyorum sonuçta elektronik alet.Bende 4 aylık P990i var.. teknosadan aldım ve 1 hafta içerisinde 4 defa sıfırıyla değiştirdim.hepsi sıkıntılıydı.. Ama sonunda düzelttim sorunu :) .. arada çürük modeller buglar vs çıkacaktır elbet ama eğer servise yaptırtma şansınız varsa can sıkmaya değmez diye düşünüyorum.. alt tarafı telefon :)

Son olarak üstte iki pda arasında kaldıgımı belirttim ve sebeplerimi yazdım.. siz olsanız P526yı tercih edermyidiniz HP6915 yerine ? Ayrıca takas isteyenlerde var.. ne yapacagıma karar veremedim sizlerin yorumunu merak ettim..

Saygılar

==> Mobil Doruk <==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

[link=http://www.nseries.com/index.html#l=products,n95_8gb]NSeries - N95
oktayakgoz

23 Nisan 2008; 9:21:45 

quote:

Orjinalden alıntı: mobil_doruk

Merhaba Nel,

Şu an P526 kullanıyorum, bundan bir önceki cihazım 6915 idi. Benim fikrim büyük olmasa tercihim 6915 olur. Sanırım yukarıda yazılarımı okudun. P526 aldığıma pişman oldum ama bu belki benim başıma geldi. Cihazım servisten bana daha yeni ulaştı ve test etmişler ama birşey bulamamışlar. Birkere servisinden memnun kalmadım. HP servisine 6515 cihazımı gönderdiğim zaman bana yeni 6915 göndermişlerdi. Tamam ben ASUS firmasından yeni bir cihaz istemiyorum ama servis raporunda test edilip birşey bulamadıklarının açıklamasını yapıyorlar birde buna kızıyorum. Cihazda birşey olmasa ben neden oraya gönderip 4 hafta salak bir cep telefonu ile idare edeyim. Burada 4 hafta cihazsız kaldım ve aldığım günden beridir de hiç rahat kullanamadım cihazı. Ama 6915'ten çok memnundum. Cihazı babama vermiştim navigasyonunu kullanması için şimdi geri isteyemiyorum kendisinden :)) Bak bir de yakında HP614C gelecek. Benim niyetim o cihazı almaktı ama sabırsız olduğum için gidip P526 aldım:) O cihazı tavsiye ederim.

Neyse lafı çok uzattım, yine de karar senin. Başka arkadaşlar da alıp kullanıyorlar. Kimisi memnun kimisi de benim gibi hergün lanet yağdırıyor. Seninde dediğin gibi elektronik cihaz bunlar. Ama insan bir cihazı severek kullanmasını istiyor. Umarım ne alırsan iyi çıkar ve servis ile sorunun olmaz.

İyi çalışmalar...

quote:

Orjinalden alıntı: Nel

Selamlar..

Tüm yazılanları tek tek okudum.
1 aydır hergün P526 ve hp6915 modelleri arasında gidip geldim fakat kesin kararımı veremedim.6915 modelinin 6.0 a yükseltilememesi ,biraz geniş olması, kare ekran olması yüzünden sanırım tercih etmiycem ama içimden geçen odur.P526 alıcam.yorumlarınız benim için önemli.Sorun yaşayan hatta bin pişman olan arkadaşlarında yazılarını okudum, bişey diyemiyorum sonuçta elektronik alet.Bende 4 aylık P990i var.. teknosadan aldım ve 1 hafta içerisinde 4 defa sıfırıyla değiştirdim.hepsi sıkıntılıydı.. Ama sonunda düzelttim sorunu :) .. arada çürük modeller buglar vs çıkacaktır elbet ama eğer servise yaptırtma şansınız varsa can sıkmaya değmez diye düşünüyorum.. alt tarafı telefon :)

Son olarak üstte iki pda arasında kaldıgımı belirttim ve sebeplerimi yazdım.. siz olsanız P526yı tercih edermyidiniz HP6915 yerine ? Ayrıca takas isteyenlerde var.. ne yapacagıma karar veremedim sizlerin yorumunu merak ettim..

Saygılar

elektronik işi hepten tombalaya döndü artık şansına ne çıkarsa ben oldukça memnunum

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
metinolampx

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 9:36:27 

XCPUSCAcalar programını kurdum ama bende max 195 mhz e kadar görünüyodu ben yanlış programmı kurdum acaba arkdaşlar, program çalışır çalışmazda uyguluyor sanırım işlemci hızını cihazın hızı yawaşlıyor yani bende işlemci hızı artıcağıına azalıyor... anlayamadım

birde arkadaşlar açılıştan asuslauncher ı kaldırma şansım varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolampx -- 23 Nisan 2008; 9:44:06 >

oktayakgoz

23 Nisan 2008; 12:12:20 

asus launcheri nerden kaldıracan ? sol tuş dan mı yoksa tümden telefondan mı

yok doğru programı kurdun ben açıkçası pek anlamadım o program kaldırdım ama daha da ilerilerine çıkıyor 250 gibi menuleri iyice karıştır

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
metinolampx

Sisteme Gözat

23 Nisan 2008; 13:12:51 

ben launcheri tümden telden kaldırmak istiyorum yada pasif olsun arka planda kalmasını istemiyorum sürekli elle diilde hep pasif kalmasını istiyorum

oktayakgoz

23 Nisan 2008; 14:30:45