Arkadaşlar gps in daha verimli çalışması için nmea modundan sirf binary moduna geçmek istiyorum.P535 imde sirfdemo ppc isimli programla cok rahat gps modları arasında geçiş yapabiliyorum.P526 da ise sirf moduna geçemedim.Bu yüzden gps te uyduya bağlanırken cok zorluk çekiyorum p526yla..Sizde kaç dk da bağlanıyor?Gps modunu sirf binary e alabilen var mı?
cihaz içerisinden bluetooth özelliğini açmama rağmen herhangi bir dosyayı başka bir cihaza gönderemiyorum, göndermek istediğim cihazı asus p526'ya eklememe rağmen gönderme işlemine izin vermiyor.
göndermek istediğim dosya üzerine tıklayıp gönder dediğim zaman sms iletileri, mms,mail vs. çıkıyor ancak bluetooth yok.
sizce bu bir sorunmu yoksa ben bir şeyleri eksik yada yanlış mı yapıyorum.
Kızılötesi gönder seçeneğini işaretleyecen. Yani bu telefonda kızılötesi denilen şey bluetoth aslında. Ancak bağlantı ayarlarından bluetoth a girip diğer telefonlar için bu cihazı görünür yap ı seçmen gerekiyor.
ya arkadaşlar bu pda niye hakkettiği değeri bulamıyor,yani sırf bi wi fi yok diye bu cihazı yerden yere vuruyorlar ben çok araştırdım hatta ürünü bizzat inceledim bu cihazla benq E72 arasında kalmıştım ve kesinlikle ASUS ta karar kıldım malzeme çok kaliteli , bu gün hepsiburada'dan sipariş verdim hemde %20 indirimli eminim memnun kalıcam çoğu insan bilip bilmeden yorumlarda bulunuyor ,çoğu yorumlara bakarsanız ^böyleymiş,şöyleymiş^ diye yazılıyor yani şifayen kulaktan dolma haberlerle size önerim alacağınız yada almaya niyetlendiğiniz bir ürünü bizzat inceleyin
telefondan bluetooth ile cihaza hiç bir şey gönderemiyorum acaba neden.....
Cihazı daha sanırım kullanmadın. Umarım teknik servise göndermezsin. Ben sadece bu kadarını söylüyorum. Bir kaç mesaj yukarısını okursan anlarsın. Wi-Fi olmaması konusunda haklısın, sırf bu yüzden almamazlık olmaz. Cihaz normalde güzel ve de kibar bir cihaz. Ama ben geçen hafta servise gönderdim. Cuma günü servisi aradım cihazınız bize ulaşmadı dediler. Daha sonra kargodan teslim edildiğine dair onay aldım ve tekrar servise aradım. Bu seferde gelmiş dediler. ASUS'un servisi iyi değilki cihazı iyi olsun. Önceki cihazım HP6515'ti servise gönderdim ve cihaz geri geldiğinde kutudan sıfır HP6915 çıktı.
İyi çalışmalar...
quote:
Orjinalden alıntı: metin929496
ya arkadaşlar bu pda niye hakkettiği değeri bulamıyor,yani sırf bi wi fi yok diye bu cihazı yerden yere vuruyorlar ben çok araştırdım hatta ürünü bizzat inceledim bu cihazla benq E72 arasında kalmıştım ve kesinlikle ASUS ta karar kıldım malzeme çok kaliteli , bu gün hepsiburada'dan sipariş verdim hemde %20 indirimli eminim memnun kalıcam çoğu insan bilip bilmeden yorumlarda bulunuyor ,çoğu yorumlara bakarsanız ^böyleymiş,şöyleymiş^ diye yazılıyor yani şifayen kulaktan dolma haberlerle size önerim alacağınız yada almaya niyetlendiğiniz bir ürünü bizzat inceleyin