arkadaşlar öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. yurtdışından hediye cihaz geldi.telefonum olduğundan dayıma hediye etmeyi uygun gördüm.iki gündür bende.türkçeleştirildi.yalnız sormak istediğim bişi var.
GPS nasıl çalışıyor? menüden GPS yakalayıcıyı çalıştırdığımda güncellemem gerektiğini söyleyen bi uyarı çıkıyor.güncelledikten sonra da bi sonraki güncelleme tarihini gösterip aynı ekranda kalıyor.
yani bi türlü GPS i çalıştıramadım....
ekstra bi anten ya da başka bişi mi gerekli?
bilgisayarcı olan arkadaşımdan kullanıcı kılavuzlarını edindim.(türkçe) ama GPS ile ilgili 1 kelime dahi yazmıyor.sadece GPS in bulunduğu ilk sayfalarda yazılmış.
bu cihazda gps çipi var. Donanım olarak gps destekliyor. Size düşen uygun bir gps yazılımını alıp kullanmak. bu forumda p535 kullanıcı rehberi isimli konuda igo isimli bir program var. İşinizi görecektir.
arkadaşlar bu cihazda wifi olmaması çok kötü bence asus 525 kullandım 535 kullandım ama muhakkak bişeyleri eksik koyuyorlar ben bıktım htc tytnII almaya karar verım 535 modelimide yenı sattım ben bu telefonu alıyorum bılgısı olmayan arkadaşlar bunu araştırsın bu paraları sokakta toplamıyoruz paralar yurt dışına çıkıyor arkadaşlar alırsanız bir tel alın ben artık öyle yapıcam kolay gelsin
bu cihazda gps çipi var. Donanım olarak gps destekliyor. Size düşen uygun bir gps yazılımını alıp kullanmak. bu forumda p535 kullanıcı rehberi isimli konuda igo isimli bir program var. İşinizi görecektir.
çok teşekkür ederim.ben program ile çalıştığını bilmiyordum.cahillik :)
sitenize de baktım ama videoyu tam izleyemediğimden (int sorunlu) çözüm bulamamıştım yardımınız için tekrar teşekkürler...
1 hafta önce p526 aldım ve cihaz çok güzel, fakat ciddi bir sorunum var :(( daha önce kullandığım cihaz i-mate PPC 2003 işetim sistemli ve senkranizasyonda bir sorun yaşamadım fakat p526 nın içinden çıkan activesync 4.5 yükledim, önceki versiyonu kaldırdım, ama genede p526 yı pc bir türlü görmüyor