Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> Cevap: <CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 7 [8] 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
metteksk

18 Şubat 2008; 13:01:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Canoncular aranızda Mp610 kullanan ; bilgi verebilecek olan yokmu ???

slm66

18 Şubat 2008; 13:04:40 

Arkadşlar 2 hafta önce migrostan canon mp210 yazıcı aldım.Her şeyi güzel ama resim baskı kalitesinden memnun değilim.Resimler bulanık çıkıyor yani net değil.Arkadaşımda hp f370 var.Benim yazıcımdan bir resim aldık ve aynı resimi onunkinden aldık arasında çok fark var.Acaba sorun benim yazıcımdamı yoksa bu canonların kalitesimi o dakar.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşk.ler.

chonk

18 Şubat 2008; 13:09:24 

MP520'de kağıtı önden alıp arkadan çıkarması için hangi ayarı yapmamız gerekiyor?
kağıdı önden alıyor ama yine önden çıkartıyor.

Intel Core2Quad Q6600 | Gigabyte P35C-DS3R | 4*1GB Kingston 800Mhz | 256MB XFX 7600GT XxX Edition |
2x250GB Seagate 16MB 410AS Raid0 | 2x320GB Seagate SATA II 16MB | 120GB Seagate IDE 8MB | 80GB Samsung SATA II 16MB | 500GB WD MyBook Ext.HDD
LCPower 400W PSU | Asus 1814-BLT Sata DvdWriter | LG H55N DvdWriter | U.S Robotics 9105 Adsl Modem | Logitech Cordless Mouse |
Logitech x-540 5.1 | 19" Philips 190x6 LCD | Canon MP520 | Chic Gamepad | Logitech Momo Steering Whell | Piranha Webcam |
Windows Vista Ultimate | Canon A570 IS
metteksk

18 Şubat 2008; 13:15:59 

Coooper Mp610 süper bilginize diye yazmışsın. Biraz daha detaylı bilgi verebilirsen cihazla ilgili bizlere de çok yararlı olacak.

slm66

19 Şubat 2008; 20:46:19 

Arkadşlar 2 hafta önce migrostan canon mp210 yazıcı aldım.Her şeyi güzel ama resim baskı kalitesinden memnun değilim.Resimler bulanık çıkıyor yani net değil.Arkadaşımda hp f370 var.Benim yazıcımdan bir resim aldık ve aynı resimi onunkinden aldık arasında çok fark var.Acaba sorun benim yazıcımdamı yoksa bu canonların kalitesimi o dakar.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşk.ler

angel10

27 Şubat 2008; 3:33:03 

metteksk forumdaki yazıları okursan mp 610 la ilgili bilgiler bulabilirsin. kartuşları dolmuyor. küçük şehirde oturuyorsan ben gibi kartuşlarını bulamayabilirsin. siyah mürekkebi. 550-600 sy çıktı veriyor.

"Âvâze-i bu aleme Dâvut gibi sal
Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş"
k.b.onder

27 Şubat 2008; 17:16:24 

slm bende canon mp 830 var.uraya hıc bakmadan aldım yazıcıyı.sımdı kartuslarını doldurmak ıstıyorum ama chipli diyorlar .bunu nasıl doldurabılırım?son gunlerde yazıcı hıc durmadıgından 3. hatta 4. kartus degıstırısım.yardım lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.b.onder -- 27 Şubat 2008; 17:18:55 >

imamen

29 Şubat 2008; 17:07:09 

arkadaşlar canon 3220 aldım,ancak bu alet beni deli edecek galiba,kağıt girişine en fazla 10 tane kağıt koyabiliyorum, o da yazdırma esnasında bütün kağıtları alıyor,sadece tek sayfa yazarak geriye kalan bütün kağıtları geri veriyor.her seferinde teker teker kağıt koymak beni öldürdü,resmen aletten soğudum,bunun bir ayarı ya da yapılması gereken herhangi bir şeyi var mı?kağıtları en alttaki tepsinin hemen üst kısmından alıyor,bu kısımda havada kaldığı için her seferinde kağıt koymak gerekiyor,kağıt koyma yerini sabitleme imkanımız var mı,yoksa ben mi bir yerde hata yapıyorum?yardımcı olan ve cevap yazan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....

akıllı insan her söylediğini düşünür,ancak her düşündüğünü söylemez.

AntiFacebook Topluluğu

Alışveriş yaptıklarım:
ishtare , fatihktu34
MuSoniC

Sisteme Gözat

29 Şubat 2008; 18:51:21 

quote:

Orjinalden alıntı: k.b.onder

slm bende canon mp 830 var.uraya hıc bakmadan aldım yazıcıyı.sımdı kartuslarını doldurmak ıstıyorum ama chipli diyorlar .bunu nasıl doldurabılırım?son gunlerde yazıcı hıc durmadıgından 3. hatta 4. kartus degıstırısım.yardım lutfen

doldurma yapamazsınız maalesef ancak kartuşları çok pahalı değil ortalama 22 ytl civarı temin edebilirsiniz.

iyuka

29 Şubat 2008; 23:17:59 

quote:

Orjinalden alıntı: angel10

metteksk forumdaki yazıları okursan mp 610 la ilgili bilgiler bulabilirsin. kartuşları dolmuyor. küçük şehirde oturuyorsan ben gibi kartuşlarını bulamayabilirsin. siyah mürekkebi. 550-600 sy çıktı veriyor.

Arkadaşım. Benim de MP210 yazıcım var. Fotolar çok güzel çıkıyor. Sanırım ayarları yapmamışsın.

Aşağıdaki işlemi yapabilirsin.
Solution menü
Ayarları seç
Printing setting
Baskı kalitesi
Yükseç seç veya özelden inceyi seç yaptıktan sonra sanırım daha güzel çıktı alırsın.

f@Zus

4 Mart 2008; 1:29:30 

quote:

Orjinalden alıntı: ^^ranuna^^

canon ıp1800 de hem pg 37 hemde pg 40 kullanılıyor mu.aralarındaki fark nelerdir.

Aralarındaki tek fark kapasiteleri. pg 37 demo versiyon yani kartuş (mürekkep) hacmi düşük.

quote:

Orjinalden alıntı: dogan18

Merhaba Arkadaşalar,

Canon mp210 marka bir yazıcım var. Kartuşları cl-38 model.Mürekkebin bitmek üzere die bir uyarı alıyorum. Kartuşumu kendim doldurmak istiyorum. Ama bu modelin chipli olduğunu duydum. Doldurabilirmiyim?

Dolabiliyor. (gerçi ben ilk kartuşlarda verim alamadım) Doldurup verimli kullananlar var.

quote:

Orjinalden alıntı: slm66

Arkadşlar 2 hafta önce migrostan canon mp210 yazıcı aldım.Her şeyi güzel ama resim baskı kalitesinden memnun değilim.Resimler bulanık çıkıyor yani net değil.Arkadaşımda hp f370 var.Benim yazıcımdan bir resim aldık ve aynı resimi onunkinden aldık arasında çok fark var.Acaba sorun benim yazıcımdamı yoksa bu canonların kalitesimi o dakar.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşk.ler.

Bulanıklık için kafa hizalama yapman lazım. Baskı kalitesi hiçte kötü değil.

emrahusta

17 Mart 2008; 20:53:35 

Canon IP1800 yazıcım var ve hepsi burada.com dahil bazı sitelerde PG 50 kartuşun yazıcıma uyacağı söleniyor.Fakat bugun aldım ve yazıcım bu kartuşu kabul etmedi.Normalde PG 40 kullanıyorum.Şekil ve şemal olarak PG 40 ın aynısı ama yazıcı kabul etmiyor.Yardımlarınız için teşekkürler...

HMDS88

18 Mart 2008; 18:56:11 

bu canon mp210 ların ılk alındıgında taramamasının nedeni yanlarında verilen usb 1.1 kablosu mudur ? yoksa alette mi bir sakatlık var

son osmanlı....
SESUMESU

25 Mart 2008; 0:43:53 

arkadaşlar mp610 için ereyon 230 ytl fiyat vermiş bende bu kadar yorumdan sonra ve bu fiyatı görünce hemen istek yaptım bakalım gelirse göreceğiz hayırlısı

By DaBa

25 Mart 2008; 12:43:33 

selam ben 2 gün önce Canon Pixma MP520 aLdım. bugün ilk resimim basim dedim ama birden ne göreyim, fotoğrafı çok değişik tonlarda basıyo. . . yani yüz rengini yeşil bastı . . . sonra yazı yazmayı denedim ve bir şaşkınlık daha, kırmızıyı bazen yeşil bazen sarı basıyor, pembeyi turkuaz maviyi gri basmış yani kısacası renkleri karıştırmış. . . ne yapmam lazım? sorduğum kişiler Color Balance Ayarlarını düzeltmem gerektiğini söyledi ama color balance baktım ayarlar düzgündü yani bence öyleydi

örnek resim : (yeşil tonlamış)

lütfen yardım edin :(

DH DH DH DH
ZOR DEĞİL ASLINDA

26 Mart 2008; 9:56:05 

SELAM arkadaşlar ben de mp 210 var bir ay önce falan aldım daha doğru düzgün kullanmaya bile başlayamadım ancak arkadaşımın samsung marka yazıcısı varmış model adı alamadım ama sorup öğrenebilirim o tarattığı bir dökümandaki yazıları direkt olarak worde aktarabiliyor muş. Bu yazıcının mı yoksa kullandığı programın mı özelliği ben de kendi yazıcımla bir yazı dökümanın taratıp aynen worde aktarabilir miyim teşekkür ederim...

ve kavuştum sana...
erkannhl

26 Mart 2008; 10:15:37 

quote:

Orjinalden alıntı: ZOR DEĞİL ASLINDA

SELAM arkadaşlar ben de mp 210 var bir ay önce falan aldım daha doğru düzgün kullanmaya bile başlayamadım ancak arkadaşımın samsung marka yazıcısı varmış model adı alamadım ama sorup öğrenebilirim o tarattığı bir dökümandaki yazıları direkt olarak worde aktarabiliyor muş. Bu yazıcının mı yoksa kullandığı programın mı özelliği ben de kendi yazıcımla bir yazı dökümanın taratıp aynen worde aktarabilir miyim teşekkür ederim...

elbette sende yapabilirsin bunu yapa bilmek için fine reader diye bir program kullanmanlazım
buyur linki
http://r apidshare.com/files/16863260/Fine_Reader.rar.html (bitişik yaz ) içinde crackı olması lazım
buda alternatif ilacı ne olur ne olmaz
http://r apidshare.com/files/16812994/crack.rar (bitişik yaz ) sitenin ismini

poyraz-