Arkadşlar 2 hafta önce migrostan canon mp210 yazıcı aldım.Her şeyi güzel ama resim baskı kalitesinden memnun değilim.Resimler bulanık çıkıyor yani net değil.Arkadaşımda hp f370 var.Benim yazıcımdan bir resim aldık ve aynı resimi onunkinden aldık arasında çok fark var.Acaba sorun benim yazıcımdamı yoksa bu canonların kalitesimi o dakar.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşk.ler.
Arkadşlar 2 hafta önce migrostan canon mp210 yazıcı aldım.Her şeyi güzel ama resim baskı kalitesinden memnun değilim.Resimler bulanık çıkıyor yani net değil.Arkadaşımda hp f370 var.Benim yazıcımdan bir resim aldık ve aynı resimi onunkinden aldık arasında çok fark var.Acaba sorun benim yazıcımdamı yoksa bu canonların kalitesimi o dakar.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşk.ler
metteksk forumdaki yazıları okursan mp 610 la ilgili bilgiler bulabilirsin. kartuşları dolmuyor. küçük şehirde oturuyorsan ben gibi kartuşlarını bulamayabilirsin. siyah mürekkebi. 550-600 sy çıktı veriyor.
arkadaşlar canon 3220 aldım,ancak bu alet beni deli edecek galiba,kağıt girişine en fazla 10 tane kağıt koyabiliyorum, o da yazdırma esnasında bütün kağıtları alıyor,sadece tek sayfa yazarak geriye kalan bütün kağıtları geri veriyor.her seferinde teker teker kağıt koymak beni öldürdü,resmen aletten soğudum,bunun bir ayarı ya da yapılması gereken herhangi bir şeyi var mı?kağıtları en alttaki tepsinin hemen üst kısmından alıyor,bu kısımda havada kaldığı için her seferinde kağıt koymak gerekiyor,kağıt koyma yerini sabitleme imkanımız var mı,yoksa ben mi bir yerde hata yapıyorum?yardımcı olan ve cevap yazan bütün arkadaşlara şimdiden teşekkürler.....
metteksk forumdaki yazıları okursan mp 610 la ilgili bilgiler bulabilirsin. kartuşları dolmuyor. küçük şehirde oturuyorsan ben gibi kartuşlarını bulamayabilirsin. siyah mürekkebi. 550-600 sy çıktı veriyor.
Arkadaşım. Benim de MP210 yazıcım var. Fotolar çok güzel çıkıyor. Sanırım ayarları yapmamışsın.
Aşağıdaki işlemi yapabilirsin. Solution menü Ayarları seç Printing setting Baskı kalitesi Yükseç seç veya özelden inceyi seç yaptıktan sonra sanırım daha güzel çıktı alırsın.
canon ıp1800 de hem pg 37 hemde pg 40 kullanılıyor mu.aralarındaki fark nelerdir.
Aralarındaki tek fark kapasiteleri. pg 37 demo versiyon yani kartuş (mürekkep) hacmi düşük.
quote:
Orjinalden alıntı: dogan18
Merhaba Arkadaşalar,
Canon mp210 marka bir yazıcım var. Kartuşları cl-38 model.Mürekkebin bitmek üzere die bir uyarı alıyorum. Kartuşumu kendim doldurmak istiyorum. Ama bu modelin chipli olduğunu duydum. Doldurabilirmiyim?
Dolabiliyor. (gerçi ben ilk kartuşlarda verim alamadım) Doldurup verimli kullananlar var.
quote:
Orjinalden alıntı: slm66
Arkadşlar 2 hafta önce migrostan canon mp210 yazıcı aldım.Her şeyi güzel ama resim baskı kalitesinden memnun değilim.Resimler bulanık çıkıyor yani net değil.Arkadaşımda hp f370 var.Benim yazıcımdan bir resim aldık ve aynı resimi onunkinden aldık arasında çok fark var.Acaba sorun benim yazıcımdamı yoksa bu canonların kalitesimi o dakar.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden tşk.ler.
Bulanıklık için kafa hizalama yapman lazım. Baskı kalitesi hiçte kötü değil.
Canon IP1800 yazıcım var ve hepsi burada.com dahil bazı sitelerde PG 50 kartuşun yazıcıma uyacağı söleniyor.Fakat bugun aldım ve yazıcım bu kartuşu kabul etmedi.Normalde PG 40 kullanıyorum.Şekil ve şemal olarak PG 40 ın aynısı ama yazıcı kabul etmiyor.Yardımlarınız için teşekkürler...
arkadaşlar mp610 için ereyon 230 ytl fiyat vermiş bende bu kadar yorumdan sonra ve bu fiyatı görünce hemen istek yaptım bakalım gelirse göreceğiz hayırlısı
selam ben 2 gün önce Canon Pixma MP520 aLdım. bugün ilk resimim basim dedim ama birden ne göreyim, fotoğrafı çok değişik tonlarda basıyo. . . yani yüz rengini yeşil bastı . . . sonra yazı yazmayı denedim ve bir şaşkınlık daha, kırmızıyı bazen yeşil bazen sarı basıyor, pembeyi turkuaz maviyi gri basmış yani kısacası renkleri karıştırmış. . . ne yapmam lazım? sorduğum kişiler Color Balance Ayarlarını düzeltmem gerektiğini söyledi ama color balance baktım ayarlar düzgündü yani bence öyleydi
SELAM arkadaşlar ben de mp 210 var bir ay önce falan aldım daha doğru düzgün kullanmaya bile başlayamadım ancak arkadaşımın samsung marka yazıcısı varmış model adı alamadım ama sorup öğrenebilirim o tarattığı bir dökümandaki yazıları direkt olarak worde aktarabiliyor muş. Bu yazıcının mı yoksa kullandığı programın mı özelliği ben de kendi yazıcımla bir yazı dökümanın taratıp aynen worde aktarabilir miyim teşekkür ederim...
SELAM arkadaşlar ben de mp 210 var bir ay önce falan aldım daha doğru düzgün kullanmaya bile başlayamadım ancak arkadaşımın samsung marka yazıcısı varmış model adı alamadım ama sorup öğrenebilirim o tarattığı bir dökümandaki yazıları direkt olarak worde aktarabiliyor muş. Bu yazıcının mı yoksa kullandığı programın mı özelliği ben de kendi yazıcımla bir yazı dökümanın taratıp aynen worde aktarabilir miyim teşekkür ederim...
elbette sende yapabilirsin bunu yapa bilmek için fine reader diye bir program kullanmanlazım buyur linki http://r apidshare.com/files/16863260/Fine_Reader.rar.html (bitişik yaz ) içinde crackı olması lazım buda alternatif ilacı ne olur ne olmaz http://r apidshare.com/files/16812994/crack.rar (bitişik yaz ) sitenin ismini