Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> Cevap: <CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
v12

7 Ocak 2008; 13:20:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar merhaba,
Foruma yeni uye oldum. ben ozan. Canon basligini gorunce derdime derman deyip atladim. cok faydali bilgiler ediniyorum benim gibi acemi bir yazici kullanicisi olarak. halen brother dcp 115 all in one kullaniyorum (faksi yok) ancak dun magaza icin canon pixma mx300 model bir all in one yazici aldim. faks scanner printer copy herseyi var cok guzel bi yazici benim icin. gayet hizli ve marifetli.

Ancak faks ozelligini bir turlu cozemedim ayarlarini bir turlu yapamiyorum, bir turlu faks gonderemiyorum. menusunden girince bir suru ayar var ama kitapciginda hicbirine deginmemis maalesef :( tecrubeli arkadaslardan bu ayarlari nasil yapabilecegim konusunda bilgi almak istiyorum. onceden sadece faks makinesi kullanan bi kisi icin bu ayarlar epey karisik. aradim taradim bir turlu yapamadim. vereceginiz bilgiler icin simdiden tesekkurler..

Technics

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Ocak 2008; 18:37:07 

beyler bölüme başka bir başlıkta açtım ama canona yöneldiğim için yavaş yavaş sizinde fikirlerinizi sorayım..

Elimdeki hp c4280 allinone printerı kartuş olayından dolayı sattım şimdi benzer fonksiyonları yerine getiren ama kartuş konusunda çok daha ekonomik bir canon printer çözümü arıyorum arkadaşın birisi PIXMA MP520 önermiş..gerçektende güzel bir cihaz gördüğüm kadarıyla..kartuş konusunda da isabetli bir seçim olurmu yoksa önereceğiniz başka modellerde varmıdır

NeKadar Bilirsen Bil!, Söylediklerin Karşındakinin Anladığı Kadardır..-Hz. Mevlana-
>Paylaşımlarım<
>Türkiye'nin ilk ve en büyük Tema-Skin Başlığı<
cremisiastro

8 Ocak 2008; 2:15:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

beyler bölüme başka bir başlıkta açtım ama canona yöneldiğim için yavaş yavaş sizinde fikirlerinizi sorayım..

Elimdeki hp c4280 allinone printerı kartuş olayından dolayı sattım şimdi benzer fonksiyonları yerine getiren ama kartuş konusunda çok daha ekonomik bir canon printer çözümü arıyorum arkadaşın birisi PIXMA MP520 önermiş..gerçektende güzel bir cihaz gördüğüm kadarıyla..kartuş konusunda da isabetli bir seçim olurmu yoksa önereceğiniz başka modellerde varmıdır

Benim tavsiyem Mp520 bir önceki serisindeki Mp510 modelini kullanma ve deneme şansım oldu kartuş maliyeti bakımından ekonıomik kartuş sistemini kullanması çok avantajlı düz metin ve fotoğraftaki renkkler gerçtekten şahane tavsiyem Mp520 buna muadil olarak gösterbilceğim maliyet bakımndan daha iyisi yok galiba ;)

Canon Pixma MP970

Photo All-In-One Printer

Asus Striker Extreme nForce® 680i SLI DDR2,Ses+Eth-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz LGA 775 1066 Mhz 8MB-POWERCOLOR 1 GB 2900XT 512bit DDR4 PCIE 2xDVI-Kingston Hyper-x 2x2 GB 800 MHZ DDR2-Asus Atlas A55GA 550W Power Supply
Eloir

Sisteme Gözat

8 Ocak 2008; 13:49:28 

Ben de buradaki tavsiyelere uyup, MP610 aldım. Foto baskısı inanılmaz derecede güzel.
Ancak, aklıma takılan konu şu: MuSoniC kartuşların doldurulamadığını yazmış.
MP610, CLI-8 tip kartuş kullanıyor ve bu www.dolankartus 'ta doldurulabilirler arasında görünüyor.
Yanlışmı düşünüyorum??

Aydınlatırsanız sevinirim. Henüz kartuşlarım bitmedi, ama bitmeden önlemi almak lazım, dimi

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Orjinalden alıntı: iserkanakcay

Arkadaşlar selamlar. Benim 2 tane sorum olacak. Bi
len arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.
Canon MP610 almayı düşünüyorum sizce nasıl bir seçim? Amacım foto baskı almak, tarayıcı ve fotokopi...
Bazı yerlerde MP600 bazılarında MP610 yzıyor bunlar farklı makina mı?
Kartuş dolumu yapabilir miyim?
Cevaplayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Selamlar.

MP610 çok fonksiyonlu yazıcılar arasında en iyisi diyebilirim, özellikle de foto baskı konusunda çok iyi kesinlikle tavsiye ederim. MP600 ile MP610 aynı cihaz değil, MP600 onun bi önceki modeli fakat özellik olarak hemen hemen aynı. Zaten MP600 bulamazsınız hiçbir yerde.
Bu cihazlarda kartuş dolumu yapılamıyor çipli bunların kartuşları fakat zaten kaliteli foto basmak istiyorsanız orijinal kartuş kullanmalısın. Bu yazıcının bi avantajı ise 5 ayrı kartuşu var ve hangi renk biterse onu değştirebilirsiniz böylece komple renkli kartuş değiştirmeniz gerekmez. Kartuş fiyatları da oldukça uygun tanesi 20 ytl civarı.

SATILIK Sony STR-DB1070QS 6.1 A/V Receiver
angel10

8 Ocak 2008; 22:28:36 

merhaba ben de canon MP 610 yazıcı aldım. kartuşlarının doldurulup doldurulmadığını ben de merak ediyorum. forumu şöyle bir okuduğumda kartuşlarının hp lerden büyük olduğunu okumuştum. ama bana çok da büyük gelmediler. bir de kartuşları tam dolu mu geliyor ki? ne kadar idare eder. mesela kaç sayfa siyah beyaz çıktı alırım? bir de hangi fotoğraf kağıtları kullanılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel10 -- 8 Ocak 2008; 23:15:58 >

"Âvâze-i bu aleme Dâvut gibi sal
Bâkî kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş"
Lf1907

8 Ocak 2008; 23:13:59 

quote:

Orjinalden alıntı: Lf1907

mp160 'ımın bilgisayar ile bağlantı sorunu var..

format attım, tarama yazma işlemlerini yapıyor ancak daha sonra aleti açtığımda bilgisayar tarafından tanınmıyor ( aygıt yöneticisnde 45 nolu hatayı veriyor)

işletim istemim xp

anakartım MSI 865PE Neo2

USB 2.0 destekli..

sesimi duyan var mııı?

Senin İçin Ölmek, Yaşamak Kadar Güzeldir FenerBahçem / T Ü R K İ Y E
joker73

9 Ocak 2008; 14:18:00 

quote:

quote:

mp160 'ımın bilgisayar ile bağlantı sorunu var..

format attım, tarama yazma işlemlerini yapıyor ancak daha sonra aleti açtığımda bilgisayar tarafından tanınmıyor ( aygıt yöneticisnde 45 nolu hatayı veriyor)

işletim istemim xp

anakartım MSI 865PE Neo2

USB 2.0 destekli..

sesimi duyan var mııı?

Evet bende yeni aldım prınter ı ve bu sorunu kablo değiştirerek çözdüm.maalesef ki printer şirketleri kablo göndermiyor ve genelde satıcılar 2 ytl lık usb1.1 kablosunu hediye ediyor.Eğer benim gibi 10-20ytl lik üzerinde usb2.0 yazan kaliteli kablo alırsan sorun çözülür.Hadi geçmiş olsun

imamen

11 Ocak 2008; 18:10:41 

arkadaşlar canon 3220 model yazıcı almak istiyorum ama bu model hakkında bilgim yok,bu modeli kullanan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var,ayrıca 350 ytl'ye kadar tavsiye edebileceğiniz;
yazıcı-tarayıcı-fotokopi özelliklerine sahip başka bir model ya da marka var mı,yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

akıllı insan her söylediğini düşünür,ancak her düşündüğünü söylemez.

AntiFacebook Topluluğu

Alışveriş yaptıklarım:
ishtare , fatihktu34
mcyigit

12 Ocak 2008; 16:31:37 

Selamlar,
Elimde 6 aylık epson dx8450 var şimdiden alternatif yazıcı aramaya başladım (malum kartuş sorunu).
bununla ilgili denemediğim kalmadı (kolay dolan kartuşlar dahil), daha fazla para harcamak istemediğimden, canon'un kolay dolum yapılabilen, basitçe şırıngayla falan evde kendimizde doldurabileceğimiz bir modelinin önerebilirmisiniz?
ip1800 gözüme çarptı mesela ilk etapta, sizce nasıldır? genelde DVD kapağı basıyorum onun haricinde yoğun bir çıktı aldığım söylenemez.

Teşekkürler...

mcyigit

13 Ocak 2008; 20:31:38 

quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro

quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

CANON YAZICILARDIN PG40 VE CL 41 KARTUŞLARINDA DOLUMA ENGEL CHİP MEVCUT MUDUR?

PG-40 VE CL-41 MODELLERİNDE CHİP YOKTUR

FORUMDAKİ TOPİCLERE BİRAZ BAKARSAN SANA YARDIMCI OLABİLECEK BİLGİLER VAR...

bir sitede şöyle bir bilgi var, ne kadar doğru bilmiyorum

Canon PG-40, PG-50, CL-41, CL-51 kartuşunu reset etmek için en yukardaki sıraya bir parça şeffaf bant yapıştırın.

Sonra kartuşu Canon yazıcıya yerleştirin. kapağı kapatın. Ekranda hata diye yazacak. kartuşu çıkarın.

İlk sıradaki şeffaf bandı çıkartın, ikinci sıraya yapıştırın. Kartuşu tekrar yazıcıya yerleştirin, kapağı kapatın. Tekrar "hata" yazmasını bekleyin. Kartuşu yazıcıdan çıkarın. Şeffaf bandı tamamen sökün .

Canon PG-40, PG-50, CL-41, CL-51 kartuş reset olmuştur. Basmaya devam edebilirsiniz

denedim ama olmuyor, başka tavsiye varmıdır acaba?

marmarisso

15 Ocak 2008; 2:54:35 

senin T711 serisi kartuşların var Dolan Kartuş 'da. Niye alıp kullanmıyorsun?

quote:

Orjinalden alıntı: mcyigit

Selamlar,
Elimde 6 aylık epson dx8450 var şimdiden alternatif yazıcı aramaya başladım (malum kartuş sorunu).
bununla ilgili denemediğim kalmadı (kolay dolan kartuşlar dahil), daha fazla para harcamak istemediğimden, canon'un kolay dolum yapılabilen, basitçe şırıngayla falan evde kendimizde doldurabileceğimiz bir modelinin önerebilirmisiniz?
ip1800 gözüme çarptı mesela ilk etapta, sizce nasıldır? genelde DVD kapağı basıyorum onun haricinde yoğun bir çıktı aldığım söylenemez.

Teşekkürler...

mertyigit07

16 Ocak 2008; 20:43:09 

merhaba

mp 180 yazıcıma bugun ilk defa kartuş dolumu yaptım ama yazıcı ekranında kartuş boş ibaresi var buna ne yapmak lazım peki ??

teşekkür ederim

Büyük riskler göze alınmadıkça büyük zaferler kazanılamaz.
bigen

17 Ocak 2008; 18:28:39 

Arkadaşlar;dolankartuşa sordum mp170 için sistemleri yokmuş,acab ciss sistemi yada chip resetlemeyle kartuşu normal yollardan doldurma laternatifi var mıdır?

mcyigit

17 Ocak 2008; 19:30:43 

onuda denedim ancak dx8450 daha çok yeni bi yazıcı olduğundan zannımca henüz dolan kartuşları tam geliştiremediler.
şu an yazıcı kafasına zarar vermiş olabilirim zira orjinal kartuş taktığım halde yine yazarken 4-5 cm aralıklı açıksarı veya beyaz çizgiler çekiyor (dalgalı görüntü). bu sadece renklide oluyor siyah çıktıda böyle bişey yok.
ne yaptımsa olmadı servis yolu gözüktü heralde...

her türlü yorumları bekliyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: marmarisso

senin T711 serisi kartuşların var Dolan Kartuş 'da. Niye alıp kullanmıyorsun?

quote:

Orjinalden alıntı: mcyigit

Selamlar,

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcyigit -- 17 Ocak 2008; 19:36:21 >

^^ranuna^^

18 Ocak 2008; 22:20:03 

arkadaşlar pg37 kartuşu sabah doldurdum.yine bitik gösteriyor.
daha sonra arkadaşın dediği bant olayını yaptım bu seferde hiç tanımıyor.
bi yardım edin ...

HORSY_TMR

19 Ocak 2008; 12:59:57 

quote:

Orjinalden alıntı: ^^ranuna^^

arkadaşlar pg37 kartuşu sabah doldurdum.yine bitik gösteriyor.
daha sonra arkadaşın dediği bant olayını yaptım bu seferde hiç tanımıyor.
bi yardım edin ...

AYNEN ARKADAŞIM BENDE DE PG-37 VAR VE SÜREKLİ BİTTİ UYARISI GÖSTERİYOR....O YÖNTEM DE İŞE YARAMADI...AYRICA MAVİ AĞIRLIKLI BASIYOR BUNUN SEBEBİ NEDİR??? CESSESORDAN KALİTELİ MÜREKKEPLE DOLDURDUM HEM DE........