Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> Cevap: <CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 [6] 7 8 9   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
avukatkemal

7 Aralık 2007; 10:07:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Öncelikle çok teşekkür ederim..ancak verilen linklerde maalesef aradığım kartuş olan canon pg-40 ve 50 yok..ne muadil ne de doldurma kiti olarak..sadece teknopencerede var onda da stokta yok gözüküyor.. dediğiniz gibi ankarada kartuş dolduran çok yer var ama guvenmediğim yerde yaptırmak istemiyorum..canon kartuşun bu kadar zor doldurulabilir olmaması gerekiyordu

quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal
Teşekkürler..Bu kitleri nerden temin edebiliriz peki..ve de kaliteli mürekekbi tabi..

Netten temin edebilirsiniz ama kalite konusu biraz sorunlu ne yazikki kaliteyi fiyatlar değil şişeleyip satan firmanın insafı belirliyor. Bu nedenle iyice araştırmadan önünüze ilk çıkan seti almamalısınız. Dünya üzerinde tanınmış iki firmanın setleri her zaman için daha kalitelidir. INKTEC ve INKMATE.
Setler hakkında çeşit için linkleri kullanabilirsin.
http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=KARTU%DE+DOLUM+SET%DD&submitit.x=5&submitit.y=8&submitit=ARAMA&search_type=detail
http://www.teknopencere.com/asp/listgroup.asp?group=MSRFRFKIT
http://www.ayazshop.com/list/list.asp?ktgr_id=192
http://www.mobildolum.com/
http://www.microerbilisim.com/index.php
http://www.portbilgisayar.com/bulkinks.html
http://cescesor.com/

quote:

Orjinalden alıntı: meke
Benim ip5300 printer'ım var.
Sarı kartuş'u değiştir uyarısı verdi, ama kartuş %75 dolu. ne yaptıysam kabul etmedi ve yeni almak zorunda kaldım. Kartuş paketinde en iyi sonuç için 6 ay içinde tüketiniz yazıyor, ama printer içinden çıkan kartuş daha 3 ayını doldurmamıştı.
Bu tip birşey yaşayan varmı?
Zaman zaman bir kartuş değiştir hatası yiyorum, kartuşları 1-2 kere çıkartıp takınca kabul ediyor ve basıyor. Bu normalmi?
Son sorum ise, renkli kartuş bitince sadece s/b bas neden diyemiyoruz, veya bir yöntem biliyormusunuz?
cevaplar için tşk.

Sarı kartuşun chipi bozulmuş olabilir ne yazikki kartuş malzemeleri garanti kapsamı dışında o nedenle yeni bir kartuş alıp deneyin sorun devam ederse yazıcının ilgili devresi bozulmuş olabilir garanti kapsamında servise götürebilirsiniz.

Zaman zaman yaşadığınız sorunda ise; Kartuş üzerindeki chip katuş yuvasına tam oturmuyor veya chip hasarlı olabilir yeni kartuş almalısınız yada katuşun üzerindeki chipin temas ettiği devrede sorun olabilir bu durumda servisin müdahalesi şart.

MSI MS 6570-K7N2 Delta, AMD Athlon XP 2500+, 1.5 GB Twinmos DDR400, LEADTEK A6600GT TDH, 160 Gb Samsung Hdd
shadow006

7 Aralık 2007; 16:59:42 

quote:

Öncelikle çok teşekkür ederim..ancak verilen linklerde maalesef aradığım kartuş olan canon pg-40 ve 50 yok..ne muadil ne de doldurma kiti olarak..sadece teknopencerede var onda da stokta yok gözüküyor.. dediğiniz gibi ankarada kartuş dolduran çok yer var ama guvenmediğim yerde yaptırmak istemiyorum..canon kartuşun bu kadar zor doldurulabilir olmaması gerekiyordu

Müadil mürekkebi ve kartuşu Türkiyede bulmak çok zor sana tavsiyem üniversal diye tabir edilen tüm markalarda kullanılan bir set alıp evde doldurman. (Ben Eryamanda oturuyorum. Eğer ulaşım sorunun yoksa mürekkebi ve kartuşları getir ben doldururum.)

Ben hp 3550 için Cescesor set kullanıyorum http://urun.gittigidiyor.com/KARTUS-DOLUM-SETI-HP-Lexmark-Canon_W0QQidZZ7058182 memnunum Canon içinde kullanalar mevcut. Daha ayrıntılı bilgi için Aşağıdaki foruma soru sorabilirsin. http://forum.cescesor.com/

(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir.
Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)
GeCCCe

7 Aralık 2007; 22:13:17 

arkadaşlarıım ben çok fonksiyonlu bi yazıcı almayı düşünüorum 100 150 ytl ciwarı ama fotoğraf baskısı çok önemli benim için en çok onu kullanıcam çünkü yardımcı olursanız sewinirim marka önmli deil çok işimi görsün yeter bu fiyata en iyi fotoğraf basan makina ne sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCCe -- 7 Aralık 2007; 22:13:47 >

The Soul Of BMW.
GeCCCe,
Acer Aspire 5520G derneği
üyesidir

HORSY_TMR

8 Aralık 2007; 0:11:41 

ONU SHADOW YADA CREMİASTRO BİLİR . ONLAR CVP VERSİN.BENDE MP220 VAR AMA FOTO İÇİN İYİ DEĞİL.

SAMSUNG 206BW / INTEL P4 3.0GHZ/WINFAST PX6600 256MB / 180 GB SAMSUNG SATA II /2 GB KINGSTON RAM / CREATIVE T6060 5+1 / CANON MP220 / CANON A720 + SANDISK EXTREME III 4GB SDHC

shadow006

8 Aralık 2007; 2:04:01 

quote:

Orjinalden alıntı: GeCCCe
arkadaşlarıım ben çok fonksiyonlu bi yazıcı almayı düşünüorum 100 150 ytl ciwarı ama fotoğraf baskısı çok önemli benim için en çok onu kullanıcam çünkü yardımcı olursanız sewinirim marka önmli deil çok işimi görsün yeter bu fiyata en iyi fotoğraf basan makina ne sizce

Ben fotoğraf çıktısı için Çok fonksiyonlu Mp600 kullanıyorum orjinal kartuşlar ve uygun kağılar ile süper ama çok fonksiyonlu ve lcd ekranlı olması nedeniyle fiyatı biraz tuzlu. O nedenle benim yazıcımla aynı özelliklere sahip (1 pl. mikro püskürteç ve 9600x2400 dpi çözünürlük) CANON IP4500 RENKLİ YAZICI'yı öneriyorum. Fiyatıda uygun 177 lira. Eğer amacın foto basmaksa orjinal kartuşlar ve uygun kağıt ile fotoğrafcı kalitesince çıktı alabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=4&productid=bd3254

(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir.
GeCCCe

8 Aralık 2007; 3:37:30 

quote:

quote:

Ben fotoğraf çıktısı için Çok fonksiyonlu Mp600 kullanıyorum orjinal kartuşlar ve uygun kağılar ile süper ama çok fonksiyonlu ve lcd ekranlı olması nedeniyle fiyatı biraz tuzlu. O nedenle benim yazıcımla aynı özelliklere sahip (1 pl. mikro püskürteç ve 9600x2400 dpi çözünürlük) CANON IP4500 RENKLİ YAZICI'yı öneriyorum. Fiyatıda uygun 177 lira. Eğer amacın foto basmaksa orjinal kartuşlar ve uygun kağıt ile fotoğrafcı kalitesince çıktı alabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=4&productid=bd3254

ben biraz araştırma yaptım sonundada bi karşılaştırma yaptım ayrı bi başlık açtım en uygun fiyatlı çok fonk. yazıcılar die oraya bi bakarmısın rica etsem buraya yazcaktım baktım canonla alakalı olmadı pek bende ayrı başlık açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCCe -- 8 Aralık 2007; 3:38:04 >

The Soul Of BMW.
GeCCCe,
üyesidir

Ekkkooo

9 Aralık 2007; 0:13:09 

Bugun aldıgım mp520 ıle bende team'e katılmıs bulunmaktayım..en kısa zamanda mp520 ıncelemesı yoksa yapıp eklemeyı dusunuorum.bu arada ılk ızlenımler cok ıyı...bıraz buyuk olması dısında sorun yok.

P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200...
Creative Zen Vision M 30 gb siyah...
Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
Logitech G7(tawsıye etmedıgım tek logitech urunu) You Can CaNoN..Mp 520.
Samsung D900i...Nokia 3100... Airties wbn 140
----------------------------------------------------------
Listede;
1-Nokia 6500slide 2-Yeni bir MONSTER 3-WD 500gb-1Tb ext. hdd., 5-Olympus Mju1010 weya Canon ixus75
GeCCCe

9 Aralık 2007; 22:42:25 

quote:

Orjinalden alıntı: alpay_87tr

Selam arkadaşlar, geçen sene aldığım ip3300 çok iyi süper kaliteli baskı veriyor(fotoğrafçıyım ve fotoğraf basıyorum) gerçekten stüdyo kalitesinden pek geri kalmıyor. (bu bi tavsiyeydi şimdi soruma geçiyorum)

Bilgisayarıma format attığımdan beri(üstüne belki düzelir diye yine attım ama düzelmedi) düz kağıt dışındaki kağıt tiplerinde siyah renk oluştururken siyah mürekkebi kullanmıyo sadece remklileri karıştırıyo sonuçta aptal saptal koyu kırmızımsı bi renk çıkıyo. %75 oranında siyah olabiliyo maksimuum.

sadece düz kağıt seçiliyken siyah mürekkep kullanıyo(tabi koyu renkler ve siyahlar için) ancak(üşenmedim mikroskopla inceledim zaten diğer kağıtlarda siyah kullanmadığını oradan biliyorum.) siyah mürekkep damlaları devasa oluyo(renklilerin 3 katı kadar filan) ve kaliteyi çok düşürüyo.

Canonun teknik servisine mail attım ancak çok standart tavsiyelerde bulundular(biraz aptal yerine koydular) ve şe yaramadı.

Kartuşlarım doldurma ancak eski baskılarda da doldurma olmasına rağmen bişey değişmemişti. Her türlü renk ayarını renk profilini denedim sonuç aynı, şimdi servise götürsem kartuşları doldurtmuşsunuz diye garanti kapsamı dışına alırlar üstelik derdimi anlatana kadar canım çıkar...

Umarım yardım edebilecek olan vardır... Şimdiden teşekkürler.

bu makina vistada çalışmazmı yaa ?? fiyatıda uygun fotoğrafçı bunda foto basıosa tamamdır:d

The Soul Of BMW.
GeCCCe,
üyesidir

MuSoniC

Sisteme Gözat

12 Aralık 2007; 20:57:39 

uzun bir bekleyişin ardından sonunda MP610'uma kavuştum, bakalım ne marifetleri varmış.

boncuk82

12 Aralık 2007; 21:24:20 

canon mp520 modelinin kartuşlarını kendim evde doldurabilir miyim?

avukatkemal

15 Aralık 2007; 1:11:49 

Çok sağolun hallettim nihayet, sorunsuz çıktı alıyorum Kaç defa doldurulabilir bir kartuş?

quote:

quote:

Müadil mürekkebi ve kartuşu Türkiyede bulmak çok zor sana tavsiyem üniversal diye tabir edilen tüm markalarda kullanılan bir set alıp evde doldurman. (Ben Eryamanda oturuyorum. Eğer ulaşım sorunun yoksa mürekkebi ve kartuşları getir ben doldururum.)

Ben hp 3550 için Cescesor set kullanıyorum http://urun.gittigidiyor.com/KARTUS-DOLUM-SETI-HP-Lexmark-Canon_W0QQidZZ7058182 memnunum Canon içinde kullanalar mevcut. Daha ayrıntılı bilgi için Aşağıdaki foruma soru sorabilirsin. http://forum.cescesor.com/

MSI MS 6570-K7N2 Delta, AMD Athlon XP 2500+, 1.5 GB Twinmos DDR400, LEADTEK A6600GT TDH, 160 Gb Samsung Hdd
alpay_87tr

16 Aralık 2007; 22:51:43 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: alpay_87tr

Selam arkadaşlar, geçen sene aldığım ip3300 çok iyi süper kaliteli baskı veriyor(fotoğrafçıyım ve fotoğraf basıyorum) gerçekten stüdyo kalitesinden pek geri kalmıyor. (bu bi tavsiyeydi şimdi soruma geçiyorum)

Bilgisayarıma format attığımdan beri(üstüne belki düzelir diye yine attım ama düzelmedi) düz kağıt dışındaki kağıt tiplerinde siyah renk oluştururken siyah mürekkebi kullanmıyo sadece remklileri karıştırıyo sonuçta aptal saptal koyu kırmızımsı bi renk çıkıyo. %75 oranında siyah olabiliyo maksimuum.

sadece düz kağıt seçiliyken siyah mürekkep kullanıyo(tabi koyu renkler ve siyahlar için) ancak(üşenmedim mikroskopla inceledim zaten diğer kağıtlarda siyah kullanmadığını oradan biliyorum.) siyah mürekkep damlaları devasa oluyo(renklilerin 3 katı kadar filan) ve kaliteyi çok düşürüyo.

Canonun teknik servisine mail attım ancak çok standart tavsiyelerde bulundular(biraz aptal yerine koydular) ve şe yaramadı.

Kartuşlarım doldurma ancak eski baskılarda da doldurma olmasına rağmen bişey değişmemişti. Her türlü renk ayarını renk profilini denedim sonuç aynı, şimdi servise götürsem kartuşları doldurtmuşsunuz diye garanti kapsamı dışına alırlar üstelik derdimi anlatana kadar canım çıkar...

Umarım yardım edebilecek olan vardır... Şimdiden teşekkürler.

bu makina vistada çalışmazmı yaa ?? fiyatıda uygun fotoğrafçı bunda foto basıosa tamamdır:d

Vista driverları var sitesinde çalışıyor demek ki:)

alpay
shadow006

17 Aralık 2007; 3:40:13 

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC
uzun bir bekleyişin ardından sonunda MP610'uma kavuştum, bakalım ne marifetleri varmış.

Hayırlı olsun üst-alt seviyedeki en iyi yazıcı özellikle foto çıktıları mükemmeldir.

quote:

Orjinalden alıntı: boncuk82
canon mp520 modelinin kartuşlarını kendim evde doldurabilir miyim?

Evet kartuşları evde doldurulabilir ama üzerindeki çip nedeniyle maksimum 4-5 kere dolum yapılır. mürekkep seçerken dikkat edilmen gerekir foto çıktısı alınabilen kaliteli mürekkeplerden kullanmalısın aksi halde nozzle kısa sürede tıkaınr.

quote:

Çok sağolun hallettim nihayet, sorunsuz çıktı alıyorum Kaç defa doldurulabilir bir kartuş?

Kullandığın kartuşların ne kadar dolum yapılacağını dolum sırasındaki beceri ve kullandığın mürekkebin kalitesi belirler. 5 karede dolum yapabilirsin 55 kerede. Kesin rakam vermek çok zor.

MuSoniC

Sisteme Gözat

17 Aralık 2007; 18:29:38 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Hayırlı olsun üst-alt seviyedeki en iyi yazıcı özellikle foto çıktıları mükemmeldir.

çok teşekkürler, almışken iyisini almak istedim uzun süre kullanacam çünkü o yüzden bunu tercih ettim kartuş fiyatları da HP kadar pahalı değil bu yönden de ekonomik. Bi kaç defa kullandım ve cihazın tüm özellikleri muhteşem, gerek tarama, gerek fotokopi ve gerekse fotoğraf baskısı çok iyi ve çok hızlı.

Benim merak ettiğim bunun kartuşları ne kadar gidiyor ve ikinci bir siyah kartuş olmasının sebebi nedir sizce? Ve cihaz kullanımı hakkında bilmem gereken püf noktalar var mı? mesela şu ayarı şu şekilde yaparsan daha iyi sonuç alırsın gibisinden bi öneriniz var mı? malum aynı cihaz sizde de var sayılır ( mp600 ile mp610 arasında sadece tarama çözünürlüğü farkı var).

maydemir52

17 Aralık 2007; 21:42:36