işyerinde ağ üzerinden kullanmak üzere tarayıcı ve fotokopi özelliği olan canon 4120 (network bağlantılı) laser yazıcı alacağız. network bağlantısı olduğu için herhangi bir bilgisayara bağlı olmadan çıktı alabileceğiz. fakat benim merak ettiğim konu şu: herhangi bir bilgisayara bağlı olmamasına rağmen belge tarayıp kaydedebilir miyiz?
arkadaslar cok fonksiyonlu yazıcı almak istiyorum yarın. o yüzden bana yardımcı olun lutfen carrefour da Canon MP210 diye bir model var . fiyatı 155 ytl sizce uygunmu alayım mı? yada bunun yerine HP 4280 mi alayım. ikisininde fiyatları aynı . siz olsanız hangisiniz tercih ederdiniz? saygılar
Bu kartuş dolumunu nasıl gerçekleştiriyoruz? Her yerde yaptırabilirmiyiz HP gibi? Çok fazla baskı alan biri deilim ama foto kağıdına baskı almak istiyorum. Kartuşlar çabuk tükenir mi böle durumda ?
Bir de Kartuş dolması yüzünden 600 ve 610 yerine 460 mı aramalıyım piyasada?
quote:
Orjinalden alıntı: cremisiastro
600r wirelles lı model gelmeyecek büyük ihtimal...Mp 460 modelinin kartuşuna dolum olabiliyor...
Orjinalden alıntı: bimer
****.com dan canon mp 460 siparişi verdim 163 ytl dün sipariş verdim bugün inşallah elime geçecek kargo masrafıda almıyolar
h-ı-z-l--ı-a-l dan aldım dünde yazmışdım ama yıldızlanmış aradaki boşlukları sil com yaz kardeş cihazımı dün teslim ettiler usb kablosu yok yalnız epeyce araştırdım burda buldum siparişi verdim ertesi gün teslim ettiler ben memnun kaldım siteden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimer -- 27 Ekim 2007; 13:03:02 >
Fiyat çok iyi ben bulamıyorum bir türlü nerden verdin kardeş? Carrefour da 220 ye buldum.
quote:
Orjinalden alıntı: bimer
****.com dan canon mp 460 siparişi verdim 163 ytl dün sipariş verdim bugün inşallah elime geçecek kargo masrafıda almıyolar
h-ı-z-l--ı-a-l dan aldım dünde yazmışdım ama yıldızlanmış aradaki boşlukları sil com yaz kardeş cihazımı dün teslim ettiler usb kablosu yok yalnız epeyce araştırdım burda buldum siparişi verdim ertesi gün teslim ettiler ben memnun kaldım siteden
ARKADAŞIM BU DEDİĞİN YER GÜVENİLİR Mİ?? SANA KAÇA MAL OLDU KARGO FALAN HEPSİ....