Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: <CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> Cevap: <CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
shadow006

9 Ekim 2007; 1:41:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro
Türkiye'deki distribütör firmayla alakalı sanırım bence yetersiz kapasiteye sahip olan bir firma böyle büyük devin ürünlerini bizden esirgiyor...

Valla haklısın hocam, Canonun Yazıcı bölümü Türkiye distiribütörü HESMAK yerine başka bir firma olsaydı, Piyasadaki HP hakimiyeti çok değil 6 ayda son bulurdu. Çok sayıda Canon satılmadığı için müadil kartuş ve mürekkep bulmak sorun, Hp nin binbir çeşit kartuş mürekkebi piyasada bulunurken Canonun üst sınıf yazıcılarının müadil ürünlerini bulmak imkansız. Gerek görüntü gerekse İşçilik olarak taş gibi makine üretiyorlar, ama bizimkiler pazarlamasını bilmiyorlar.

Bence Canon teknik servisi güçlü büyük firmalardan birisiyle anlaşmalı. Bakın misal Canon Foto bölümü Erkayalar da adamlar pazar için büyük savaş veriyor. Ama Hesmak kılını kıpırdatmıyor Marka kendi kendini sattırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 9 Ekim 2007; 1:46:49 >

(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir.
Mustafa Kemal Atatürk (6 Mart 1922)
fotifoti

Sisteme Gözat

9 Ekim 2007; 2:20:25 

quote:

Orjinalden alıntı: fotifoti

cremieastrasto usta , şimdi bende mp160 var . dvd kapağı basıyorum genelde. orjinal kartuşlar bitince ,mürekkep alıp doldurdum. 10 civarı dolum sonrası şimdi krtuşları görmüyor makine. mefta oldu yani 1000 a4 bascağımı varsayıyorum, bana en uygun çözüm ne olur. maliyet açısından. kapaklarda baskı kalitesi o kadar önemli değil. orji kartuşş pahalı, muadil bulup doldurmak istedim bulamadım. epson ciss sistememi geçsem napsam , ne etsem. sürekli kartuş doldurmak çok yoruyor

soruma yanıt alamadım :/

‘.... bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi.
Halbuki, hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir.’ M.K.Atatürk
shadow006

9 Ekim 2007; 2:37:06 

quote:

quote:

cremieastrasto usta , şimdi bende mp160 var . dvd kapağı basıyorum genelde. orjinal kartuşlar bitince ,mürekkep alıp doldurdum. 10 civarı dolum sonrası şimdi krtuşları görmüyor makine. mefta oldu yani 1000 a4 bascağımı varsayıyorum, bana en uygun çözüm ne olur. maliyet açısından. kapaklarda baskı kalitesi o kadar önemli değil. orji kartuşş pahalı, muadil bulup doldurmak istedim bulamadım. epson ciss sistememi geçsem napsam , ne etsem. sürekli kartuş doldurmak çok yoruyor

soruma yanıt alamadım :/

Makine kartuşları görmüyorsa sorun kartuşlardadır. Yeni kartuş takarak denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 9 Ekim 2007; 2:42:30 >

(.....) Artık hayat bulmak için, hali iyileştirmek için, insan olmak için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yürütmek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler açılım buldu. Hâlbuki hangi bağımsızlık vardır ki, yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin. Tarih böyle bir hadise kaydetmemiştir.
fotifoti

Sisteme Gözat

9 Ekim 2007; 11:32:14 

denemedim , çünkü yeni kartuş maliyeti 90 ytl ben de kartuş almadan önce, farklı bi çözüm bulabilirmiyim diye bakınıyorum.

‘.... bütün dersleri Avrupa’dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi.
Halbuki, hangi istiklal vardır ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin?
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir.’ M.K.Atatürk
MuSoniC

Sisteme Gözat

9 Ekim 2007; 16:36:20 

quote:

son aldığım bilgiye göre daha yakın zamanda ürünler gelicekmiş 1 2 hafta gibi bi süre içerisinde

eyvallah hocam, o zaman beklemek şart oldu. gelsin de görelim şu mp610'u.

• Görüntü Sistemi: Panasonic VIERA TH-42PV600E & Sony BRAVIA KDL-20S2000
  • Ses Sistemi: Panasonic SC-HT885 Ev Sinema Sistemi
Konsol: PS3 40 GB PAL Oyunlar: GTA IV & GT5 P PSN: mussa85
D&T&S

9 Ekim 2007; 21:38:52 

Kredi kartımda 150 ytl puan ım birikti mp 610 u bekliyorum almak için. İlk gören duyan link versin arkadaşlar. Puanlarım bu ay sonu silincek

Arkadaşlar diyelim ki yazıcımızı 1 ay boyunca kullanmadık cihaz tıkanırmı, tıkanırsa kaldırıp atmak mı lazım, yoksa basit bir yolu varmı tıkanıklığı açmanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hastaX -- 9 Ekim 2007; 21:46:34 >
cremisiastro

9 Ekim 2007; 23:09:26 

Ürün henüz gelmedi ama geldiğinde ilk haberi burdan tüm donanımhaber üyeleriyle paylaşacağım...

Beklemek lazım... Ay sonuna kadar gelicek.

Canon Pixma MP970

Photo All-In-One Printer

Asus Striker Extreme nForce® 680i SLI DDR2,Ses+Eth-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz LGA 775 1066 Mhz 8MB-POWERCOLOR 1 GB 2900XT 512bit DDR4 PCIE 2xDVI-Kingston Hyper-x 2x2 GB 800 MHZ DDR2-Asus Atlas A55GA 550W Power Supply
shadow006

9 Ekim 2007; 23:24:50 

quote:

Orjinalden alıntı: hastaX
Kredi kartımda 150 ytl puan ım birikti mp 610 u bekliyorum almak için. İlk gören duyan link versin arkadaşlar. Puanlarım bu ay sonu silincek
Arkadaşlar diyelim ki yazıcımızı 1 ay boyunca kullanmadık cihaz tıkanırmı, tıkanırsa kaldırıp atmak mı lazım, yoksa basit bir yolu varmı tıkanıklığı açmanın.

Tıkanmayı önlemek için aşağıdaki uyarılara dikkat edin.

1-Yazıcıyı en az hafta bir a4 renkli baskı için kullanın uzun süre kullanmamak kartuşlarda kuruma yapabilir. Eğer böyle bir durumla kaşılaşırsanır ilk olarak 5. şıkkı uygulayın. Eğer düzelme olmassa bunlarıda deniyebilirsiniz mürekkep çıkışını buhara tutun, kartuş temizleme sıvısı veya saf alkolle temizleyim.

2-Kartuşları doldurmak kartuşlarda ve nozzleda geridönüşü olmayan hasarlara neden olabilir. O nedenle mümkün olduğunca orjinal kartuş kullanın.

3-Eğer kartuşları dolduracaksanız, Her zaman tanınmış firmaların müadil mürekkebi veya kartuşundan kullanın. Unutmayın her Markanın ve modelin kullandığı mürekkebin kimyasal özelliği birbirinden farklıdır. Misal Hp ve Epsonun nin mürekebleri Canon'a, Canonun mürekkepleride diğerlerine uymaz. Hatta Canonun Ip serisinin mürekkebi MP serisinin bağzı modellerindede olmaz. Eğer kullanırsanız ne olur yazıcınız garanti kapsamı çıkar ve yazıcınız belki bir ay belkide bir sene sonra elinizde kalır. Bu süre, ne kadar kaliteli mürekkep ve ne kadar şanslı olduğunuza bağlı olarak uzar veya kısalır. :)

4-Dolum için kartuşların bitmesini beklemeden dolum işlemini yapın. Kartuş boşken çalıştırmak yüksek ısı nedeniyle nozzelarda hasara neden olur.

5-Bakım için Arasırada olsa Yazılımsal olarak Yoğun temizlik özelliğini kullanın.

6-Öneriler yaz yaz bitmez birazda diğer arkadaşlar eklesin benden bu kadar.

cremisiastro

10 Ekim 2007; 0:02:01 

Arladaşlar Media Mark't a İp 5300 modelli kampanyada!!!!!!!

Piyasada 230 ytl civarında olan yazıcı...

Media mark't a 99 ytl...

Arkadaşımızdan aldığım habere göre bugün stoklarında ürün mevcutmuş gitmeden önce arayıp sormak lazım...

Ürün özellikleri:

Üstün fotoğraf baskısı hızı: FINE baskı kafası, 1 pl. mikro püskürteçler ve Contrast Plus sistemi ile 9600x2400 dpi çözünürlük
Standart modda 21 saniyede 10x15 cm. ebadında fotoğraf stüdyosu kalitesinde çerçevesiz fotoğraf baskısı
İki kağıt tepsisi, yerleşik çift taraflı baskı ünitesi ve DVD/CD baskısı ile şık tasarım
Pictbridge ile uyumlu kamera ve fotoğraf makinelerinden direkt fotoğraf baskısı
Ekonomik tekli mürekkep sistemi
Uzun ömürlü ve güzel fotoğraflar için Chromalife100 sistemi
Easy Photo Print, Easy Web Print, Photo Record ve CD Label Print gibi kullanımı kolay yazılımlar
Windows & Mac OS X uyumlu

Canon Pixma MP970

Photo All-In-One Printer

Asus Striker Extreme nForce® 680i SLI DDR2,Ses+Eth-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz LGA 775 1066 Mhz 8MB-POWERCOLOR 1 GB 2900XT 512bit DDR4 PCIE 2xDVI-Kingston Hyper-x 2x2 GB 800 MHZ DDR2-Asus Atlas A55GA 550W Power Supply
cremisiastro

10 Ekim 2007; 0:06:08 

quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

Türkiye'deki distribütör firmayla alakalı sanırım bence yetersiz kapasiteye sahip olan bir firma böyle büyük devin ürünlerini bizden esirgiyor...

Valla haklısın hocam, Canonun Yazıcı bölümü Türkiye distiribütörü HESMAK yerine başka bir firma olsaydı, Piyasadaki HP hakimiyeti çok değil 6 ayda son bulurdu. Çok sayıda Canon satılmadığı için müadil kartuş ve mürekkep bulmak sorun, Hp nin binbir çeşit kartuş mürekkebi piyasada bulunurken Canonun üst sınıf yazıcılarının müadil ürünlerini bulmak imkansız. Gerek görüntü gerekse İşçilik olarak taş gibi makine üretiyorlar, ama bizimkiler pazarlamasını bilmiyorlar.

Bence Canon teknik servisi güçlü büyük firmalardan birisiyle anlaşmalı. Bakın misal Canon Foto bölümü Erkayalar da adamlar pazar için büyük savaş veriyor. Ama Hesmak kılını kıpırdatmıyor Marka kendi kendini sattırıyor.

Canon'un yeni modellerini İndex getirecekmiş hadi bakalım gelcekmişlere kalmayalımda index gibi bir dev firma pazarda canon u şahlandırır.

Canon Pixma MP970

Photo All-In-One Printer

Darkchild

Sisteme Gözat

10 Ekim 2007; 1:00:13 

arkadaşlar ben Canon lpb 2900 lazer yazıcı almayı düşünüyorum iyi edermiyi sizce.. burda kullanan var mı ?? hızlı taslakda kullansam ayda kaç sayfa basarım.. en tutumlu basım ayarında ??

bu arada bu canon lazer yazıcının kartuşlarının orjinali ne kadar.. ve bitince doldurabiliyomuyuz .. yoksa bitince yenisini almak şart mı ??

Darkchild.. Sert Bakışlı, Haşin Çocuk !!
shadow006

10 Ekim 2007; 1:52:09